Къде в Бургас? (59)

• 121 067
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Категорично не следят тонове в Окръжна болница към днешна дата. Не пишете подвеждаща информация. В момента следя бременността си при лекар там и той ми го каза, тъй че информацията ми е достоверна.

Това е вярно. Заради ковид има заповед да преустановяване на външни посещения в Родилно отделение, поради тази причина не може да се идва за тонове. Завеждащият иска промяна и пак да се възстанови това свободно посещение, защото е важно за родилките, но все още не му разрешават.

# 121
  • Бургас
Как се вади карта за градския транспорт за ученик?
Какво е необходимо да носим?
Само за определена линия ли важи?
Не съм се движила с ГТ от 20+ години и въобще не съм наясно с нововъведенията.

# 122
  • Бургас
Как се вади карта за градския транспорт за ученик?
Какво е необходимо да носим?
Само за определена линия ли важи?
Не съм се движила с ГТ от 20+ години и въобще не съм наясно с нововъведенията.
Тук може да погледнете вариантите за ученици. http://burgasbus.info/burgasbus/wp-content/uploads/2018/12/%D1%8 … 82-01.12.2018.bmp
На дъщеря ми вадих карта със служебна бележка от училището и копие на акта за раждане. Виждам сега, че се иска бележник, възможно е при големите ученици да е така. В зависимост от това колко често ще пътува детето, преценете дали месечен абонамент или електронен портфейл е по-изгодният вариант. Картата важи за цялата градска мрежа.

# 123
  • Бургас
Благодаря, selleste, но тази таблица не ми говори много.
0. Гледам зелените редове ли?
1. Документи - ученически бележник (ами тези с ел.дневници?) + наличие в списък (служебна бележка, че е ученик ли?)? А снимка трябва ли или на място ги снимат?
1.а. Всъщност докато са във ваканция не мога да извадя карта ли?
2. Едно пътуване/билет е ограничено в рамките на 45 минути ли?
3. Има цена за пет електронни билета след изчерпване на лимита. Аз мога да му зареждам по някакъв начин картата ли? (в 21ви век ми се струва нормално, но...)
4. Електронен портфейл (най-долу синия ред?) - ако цената е 1.30 за едно пътуване не ми се вижда изгодно за ученик или изтървам нещо?
5. Гледам че може да се впиша в приложението транспорт Бургас и да обвържа траспортната карта с профила ми. Картата електронна ли е? Пластика? И може да се зарежда от моята банкова сметка? (малко се покривам с въпрос 3.)

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 18:01 от Verano ®

# 124
  • Бургас
Благодаря, selleste, но тази таблица не ми говори много.
0. Гледам зелените редове ли?- да, в зелено е за учащи
1. Документи - ученически бележник (ами тези с ел.дневници?) + наличие в списък (служебна бележка, че е ученик ли?)?- тук нямам идея, при вадене на пластиката, както и при зареждане на картата, нося сл.бележка и копие на акта за раждане
1.а. Всъщност докато са във ваканция не мога да извадя карта ли?- ако има кой в училище да даде сл.бележка, би трябвало да може
2. Едно пътуване/билет е ограничено в рамките на 45 минути ли? - не, в рамките на 45 мин може да се сменят няколко автобуса и да не се таксува нов билет
3. Има цена за пет електронни билета след изчерпване на лимита. Аз мога да му зареждам по някакъв начин картата ли? (в 21ви век ми се струва нормално, но...)- картата се зарежда на каса, друг работещ вариант засега няма
4. Електронен портфейл (най-долу синия ред?) - ако цената е 1.30 за едно пътуване не ми се вижда изгодно за ученик или изтървам нещо? -ел. портфейл при учениците е 5 пътувания за 4.5 лв, тоест 0.90 на билет, и е до изчерпването им. При месечен абонамент цената на билет идва 0.25-0.30 ст.
5. Гледам че може да се впиша в приложението транспорт Бургас и да обвържа траспортната карта с профила ми. Картата електронна ли е? Пластика? И може да се зарежда от моята банкова сметка? (малко се покривам с въпрос 3.) Въпросното приложение така и не сработи при мен, не знам активно ли е изобщо. Иначе картата е пластика и да, идеята е да се зарежда през банкова сметка.

# 125
  • Бургас
Благодаря. Малко ми се изясни. За съжаление ни е трудно да мръднем в 21 век (общината).

# 126
Месечният абонамент за ученици и студенти струва 19 лв за 60 пътувания и 21 лв за 90 пътувания. Не се прехвърлят за следващ месец, с изтичането на месеца остатъкът изгаря. Билетчетата от 90 ст. се прехвърлят за следващ месец. На място снимат.

# 127
  • у нас
За изваждане на карта за Бургасбус се носи ученическа карта/ бележник и акт за раждане. Пластиката е 3 лв. Детето трябва да е там, защото го снимат и снимката я има на пластиката. Става бързо. Всеки път, когато се зарежда картата се носи документ, удостоверяващ, че лицето учи в съответното училище. Но за по-сигурно едно обаждане до Бургасбус, за по-точна информация, ще спести разхождане в тази жега. Картите може да се заредят в М. Рудник, на автогара Юг, автогара Запад и транспортната къща. От приложението не може да се зарежда ученическа карта. Само на място, с документ.

# 128
  • Бургас / UK
Искат и бележка от училището, че детето е ученик + акта за раждане.

# 129
  • Бургас
Момичета, къде в центъра има магазин, в който да продават мъжки чанти?

# 130
  • Бургас
Ако има някой, който да работи в детска градина, моля да ми пише на ЛС.Искам да попитам нещо.

# 131
Тонино.Намира се  до индийския магазин

# 132
  • Бургас
Благодаря. А къде се намира индийския магазин?

# 133
  • Бургас
Благодаря. А къде се намира индийския магазин?
Горната част на Александровска, ако вървите от паметника посока БСУ, в ляво на ъгъл се пада. Преди да стигнете пресечката с Македония където има фурна. (ама че го обясних)

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 13:45 от Verano ®

# 134
  • у нас
На ул. Георги Кирков, малко над Малибуто. От същата страна. Има и дамски, и мъжки чанти.

Общи условия

Активация на акаунт