Къде в Бургас? (59)

• 121 054
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря, Селесте, за Морска гара пък въобще не бях се сетила.

Гролша също е подходящ. Има разнообразно меню и място.
Приятелка ми се оплака, че са останали много недоволни и от храната и от обслужването там само преди десетина дни. Сега гледах "Джоли Роджър" на Морска гара, но работят само до 10 вечерта, което ми се струва много раничко. "Андрювата механа" дали имат толкова места навън? Била съм само вътре и останах доволна, но ми се иска да можем да се чуваме.

# 106
  • Бургас
На Гролш колкото пъти седнем после някой има проблеми от храната. Има едно приятно заведение , в центъра е, в пресечка на Богориди-При Поли. Залата вътре е с климатици,в двора може да се съберат маси. Ако имате възможност минете да огледате, храната е без забележки от години.

# 107
Здравейте, някой скоро да е правил профилактика на климатика си? Нашият е Панасоник и досега не сме му правили профилактика.

# 108
Момичета, спешно! Къде в Бс днес мога да се запиша за тонове?
Детето ме ритна в корема, а бебчето в корема има още месец до термин...

# 109
[/quote
 Може да отидете в родилното на УМБАЛ,намира се в дясно от основния корпус по една извита рампа.Позвънете е там на звънеца и ще Ви отворят.

# 110
[/quote
 Може да отидете в родилното на УМБАЛ,намира се в дясно от основния корпус по една извита рампа.Позвънете е там на звънеца и ще Ви отворят.
Мерси, но ми казаха, че в окръжна не следели вече тонове

# 111
[/quote
Аз ходих миналата година юли месец,да слушат тонове и беше събота.Обадете се тогава в Дева Мария и там попитайте.Мисля ,0е в меден рудник болницата също могат да Ви чуят.

# 112
В Дева Мария

# 113
В Окръжна болница вече не следят тонове, най-близо е в МЦ 4Life (отстрани до болницата)

# 114
Благодаря Ви момичета 🌷

# 115
Благодаря Ви момичета 🌷
Може в Окръжна, директно горе на 7мия етаж. Неведнъж са ми слушали тоновете там. В Бургасмед беше 10 лв.преди време, сега не знам как е.

# 116
Здравейте, искам да почистя матрака на спалнята, знаете ли фирма, която извършва такива услуги?

# 117
  • Бургас
Здравейте, искам да почистя матрака на спалнята, знаете ли фирма, която извършва такива услуги?
Препоръчвам често споделяната тук Пране на мека мебел-Бургас /така е страницата във ФБ/, тел.за връзка 089 857 1757.

# 118
Категорично не следят тонове в Окръжна болница към днешна дата. Не пишете подвеждаща информация. В момента следя бременността си при лекар там и той ми го каза, тъй че информацията ми е достоверна.

# 119
Препоръчвам често споделяната тук Пране на мека мебел-Бургас /така е страницата във ФБ/, тел.за връзка 089 857 1757.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт