Къде в Бургас? (59)

• 121 027
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 90
Тинтино, а за София можеш ли да посочиш много добър детски и не само (почти на 14г е детето) ендокринолог с цел диагностика или отхвърляне на рядък синдром. Предстои отиване за други консултации и идкам да използвам, че ще сме там. Бургаският ендокринолог едва ли има такъв опит, а ти явно си търсила специалисти в таци област и за детска възрастова група.

# 91
От мен също положителен глас за д-р Йотова, преди идваше и преглеждаше в Света София .

# 92
Рори72, защо не помолиш доктор Оги /проф.Бранков/ да те насочи към специалист в София? Ако е толкова рядък този синдром, може и да сте за специалист от Института за редки болести.

# 93
  • Бургас
Ес, веднъж се подлъгахме и ние с гръмката им реклама и влезнахме. Вътре е едно голямо хале, на мен лично ми се видя мръсно, неугледно, като битпазар.

# 94
  • Бургас
Тинтино, а за София можеш ли да посочиш много добър детски и не само (почти на 14г е детето) ендокринолог с цел диагностика или отхвърляне на рядък синдром. Предстои отиване за други консултации и идкам да използвам, че ще сме там. Бургаският ендокринолог едва ли има такъв опит, а ти явно си търсила специалисти в таци област и за детска възрастова група.

За съжаление нямам информация за такъв специалист от София.

# 95
Здравейте, момичета! Включвам се с малко странен въпрос - по време на почивка на морето майка ми се е разходила по магазините в Бургас и си е харесала рокля в бутиков магазин Ревю. Въпросът ми е дали този магазин има сайт или Facebook, за да я поръчам?

# 96
Моля, предложете заведение в Бургас за среща на класа - около 20-25 души в края на месеца. По-добре да е някъде навън, желателно в Морската или към центъра, готови сме да платим капаро, но не ни се иска да има предварително меню, а да е на свободна консумация. Има ли шанс да намерим такова при тези условия?

# 97
  • Бургас
Vesi, това се проверява с един клик в нета, имат. Те не са бургаски бранд, верига са, даже и във вашия град може да имат магазин.

# 98
  • Бургас
Моля, предложете заведение в Бургас за среща на класа - около 20-25 души в края на месеца. По-добре да е някъде навън, желателно в Морската или към центъра, готови сме да платим капаро, но не ни се иска да има предварително меню, а да е на свободна консумация. Има ли шанс да намерим такова при тези условия?
Ресторант Dock 5 на Морска гара, Златна котва, Златна рибка

# 99
Благодаря, Селесте, за Морска гара пък въобще не бях се сетила.

# 100
  • Бургас
Здравейте, момичета! Включвам се с малко странен въпрос - по време на почивка на морето майка ми се е разходила по магазините в Бургас и си е харесала рокля в бутиков магазин Ревю. Въпросът ми е дали този магазин има сайт или Facebook, за да я поръчам?

Мисля, че не, или поне аз не съм попадала.Ако е този до Хеликон мога да мина да ги питам все пак.

# 101

Чадъра

# 102
  • Бургас

Мисля, че не, или поне аз не съм попадала.Ако е този до Хеликон мога да мина да ги питам все пак.
Ако става въпрос за този до Хеликон, собственичката сама си шие дрехите, в смисъл има си цех, едва ли е направила верига магазини из градовете да захранва магазините с едни и същи дрехи.

# 103

За София препоръчвам доцент Шинков, Ендокринологията в "Майчин дом", 13 етаж.
Не е детски ендокринолог, но е много добър диагностик. Има и частен кабинет на бул. "Прага".

# 104
  • край голямата локва
Благодаря, Селесте, за Морска гара пък въобще не бях се сетила.

Гролша също е подходящ. Има разнообразно меню и място.

Общи условия

Активация на акаунт