Къде в Бургас? (59)

• 121 081
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 165
    Откога няма в "Кауфланд" очила за четене, доскоро си ги имаше? Мъжът ми си купува за последно някъде преди около два месеца. За мен рамките им са слаби и ги чупя на порази, но той кара много време с такива. Аз ги ползвам само за резервни.
    В аптеки "Фрамар" съм виждала готови очила, малко по-скъпи бяха от кауфландските, но все пак поносими цени.

# 166
    Освен във Фрамар, има и в магазини "Гочев". На поносими цени и добри като качество. И в Метро съм виждала.

# 167
    В таз седмичната брошура на кауфланд видях очила за четене ..

# 168
    • Бургас
    Препоръчайте ми пулмолог, който евентуално да работи онлайн т.е да мога да му изпратя диска със снимката.Или някой ако е ползвал услугите на онлайн пулмолог от друг град и едоволен също става като вариант.Трябва да дам снимка за разчитане.

Засега имам мн.добри отзиви за д-р Кичукова и ще пробвам да се свържа с нея, но имам нужда и от резервни варианти.Не съм в Б-с и искам да избегна ако е  възможно идването.

# 169
    • Бургас
    Галчудо, ползвай приложението Healee!

# 170
    Днес изчистих хладилника и сега май не работи. Фризерът работи, а хладилникът не изстудява. Май ще ми трябва техник, да предложите някой? И струва ли си да го ремонтирам или направо нов?! Осемгодишен е.

# 171
    Днес изчистих хладилника и сега май не работи. Фризерът работи, а хладилникът не изстудява. Май ще ми трябва техник, да предложите някой? И струва ли си да го ремонтирам или направо нов?! Осемгодишен е.

Да не си завъртяла без да искаш копчето докато чистиш и  да си го изключила?

# 172
    Предложете ресторант с хубаво хапване с детски кът в центъра около ул.Богориди.

# 173
    • Бургас

Изчакайте, първо си достига Т на фризера и след това почва хладилната част.

# 174

Изчакайте, първо си достига Т на фризера и след това почва хладилната част.
    Май точно така се получи. Но друг път не съм забелязала да е ставало така. Вчера към 2-3 ч. след обяд го изчистих, до 12-1 вечерта не беше охладил. Сега се прибрах, работи, олекна ми.

# 175
    Трябва ми фирма ,която да почисти комини на блок? Ако някой знае кординатини има лични впечатления и сподели и ориентировъчна цена?!

# 176
    • Стара Загора
    Препоръчайте ми хотелче за една или две нощувки  /ще пътувам по работа -не държа да е до плаж, само да е на по приемлива цена/

# 177
    Централ, на ул. "Ивайло" до Борисовата градина - не съм проверявала скоро цените, но колеги го ползват често. Приличен е.

# 178
    • Стара Загора
    Благодаря!

# 179
    Предложете ресторант с хубаво хапване с детски кът в центъра около ул.Богориди.

Преди години имаше детски кът /една малка стаичка/ в "Златна котва" , но сега не знам дали все още го има.
    В ресторант "Нептун" имаше хубав детски кът, но и за там не ми е много актуална информацията. Може да се обадите и да ги питате.
    Други варианти - "Даляна" на Морска гара, миналата година направиха някакъв вътрешен детски кът, а може децата да играят и на външния, който е точно до ресторанта. В съседния на "Даляна" ресторант - "Пицата" - преди имаха голям вътрешен детски кът, но сега май заведението не работи.

Общи условия

Активация на акаунт