Къде в Бургас? (59)

• 121 129
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 180
GG_BG-Много ви благодаря!

# 181
Препоръчайте ми хотелче за една или две нощувки  /ще пътувам по работа -не държа да е до плаж, само да е на по приемлива цена/
На две крачки от "Централ" е и "Бижу", и двете хотелчета са приятни, на сносни цени. Последно преди около две години мои близки спаха в "Бижу", нощувката беше около 40-50 лв за двойна стая, закуска 3 лв. В "Централ" цените са подобни, но имайте предвид, че е в Централна градска част и паркирането е трудно. Вижте също и "Престиж", близо до Морската е, на сносни цени, имат и единични стаи. Ако не държите да сте в центъра, "Сити" или "Авеню".

# 182
Предложете ресторант с хубаво хапване с детски кът в центъра около ул.Богориди.

Преди години имаше детски кът /една малка стаичка/ в "Златна котва" , но сега не знам дали все още го има.
В ресторант "Нептун" имаше хубав детски кът, но и за там не ми е много актуална информацията. Може да се обадите и да ги питате.
Други варианти - "Даляна" на Морска гара, миналата година направиха някакъв вътрешен детски кът, а може децата да играят и на външния, който е точно до ресторанта. В съседния на "Даляна" ресторант - "Пицата" - преди имаха голям вътрешен детски кът, но сега май заведението не работи.

Ла тоскана е с детски кът
Даляната - детския кът отварят самп за рд, а Пицата не работи.
Другите варианти са в Сарафово - Ла мар, Феличе

# 183
Аз започнах да плета коледни ботушчета,къде мога да намеря буквички ?

# 184
Аз започнах да плета коледни ботушчета,къде мога да намеря буквички ?

Погледнете в магазините ЕМ Арт има един до Света София ,друг до улицата от Компаса към Кирил и Методи ,сайта им е -https://www.emart.bg/magazini

# 185
Много ми харесаха ботушчетата, особено зелените!
И да си призная, без буквички ми допадат повече.
Иначе има още един арт магазин, който е близо до общината, в една от пресечките. На ъгъла има пици и от там съм виждала табела за магазина.

# 186
  • Бургас
Имаме къща и искаме да бием сонда, ама как само звучи. Казаха ми, че Иван Милев от Димчево е много добър в откриване. Някой дали знае нещо по въпроса и дали скоро е  правил, защото по това време е най удачно.

# 187
Трябва ми фирма или човек за почиствне на комини на жилищен блок.Някой да е ползвал такава услуга,да ми каже номер,отзиви?!?!

# 188
Здравейте интересува ме детски психиатър мнения и препоръки

# 189
  • Бургас
В Бургас има само един детски психиатър - д-р Сабина Стоянова 056/834505 Работи в детски дневен стационар.

# 190
В Бургас има само един детски психиатър - д-р Сабина Стоянова 056/834505 Работи в детски дневен стационар.
много благодаря

# 191
  • Бургас
Д-р Сабина Стоянова преглежда и в М. Рудник, има кабинет в поликлиниката срещу пощата, над Еконт.

# 192
Търся препоръки за фризьор и гримьор в Бургас, които могат да дойдат на място в хотелска стая за сватба.

# 193
Това е моята фризьорка от десет години но не знам, дали ще се съгласи да дойде. Най-добре вие я питайте. На 8 ми сутринта е заета обаче с моята сватба. Smile. Жани-0898724110
Търся препоръки за фризьор и гримьор в Бургас, които могат да дойдат на място в хотелска стая за сватба.

# 194
Здравейте-да попитам имаше един магазин за очила Полароид на ъгъла на Лермонтов и Богориди-на 2 етажа.Знаете ли дали се е преместил някъде или окончателно е закрит?Сега там има за цигари,алкохол и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт