Къде в Бургас? (59)

• 121 130
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 195
Търся препоръки за фризьор и гримьор в Бургас, които могат да дойдат на място в хотелска стая за сватба.
Мога да препоръчам Люба Попова за гримьор, но не мога да кажа дали ходи на място, може да я попитате - Luba Popova Makeup е страничката.

# 196
Това е моята фризьорка от десет години но не знам, дали ще се съгласи да дойде. Най-добре вие я питайте. На 8 ми сутринта е заета обаче с моята сватба. Smile. Жани-0898724110
Търся препоръки за фризьор и гримьор в Бургас, които могат да дойдат на място в хотелска стая за сватба.
Много благодаря след дълго търсене, тази препоръка ми свърши работа.

# 197
  • На морето!
Има ли в Бургас борса за употребявани учебници? Преди имаше нещо такова до Новата поща, но вече не знам.

# 198
  • Бургас
Има също на ул. Левски в един тунел, точно срещу паркинга на съда, както и в малката уличка до Трията, която води към Ботева. Също така и на червения блок срещу Райфайзен на Александровска, отзад.
И в "Меден рудник" имало някъде, но не знам къде.

# 199
  • у нас
Има ли в Бургас борса за употребявани учебници? Преди имаше нещо такова до Новата поща, но вече не знам.
Да, там си е.

# 200

А има ли мами на бивши осмокласници в Английска гимназия, които продават учебниците?
          Търсим да купим. Ако има такива, моля да се свържат с мен на лично съобщение. Благодаря.

# 201
  • Бургас
Ние имаме за 9ти клас НЕГ , само трябва да видя дали не ги е обещал на някой.

# 202
И аз търся за АЕГ 8 клас учебници.Ако някой продава,нека пише,

# 203
Здравейте! Къде в Бургас мога да поръчам да ми бъде изплетено нещо от прежда на ръка?

# 204
  • Бургас
Здравейте! Къде в Бургас мога да поръчам да ми бъде изплетено нещо от прежда на ръка?
Проверете тук https://bg-bg.facebook.com/avaboutique.uniqcrochet/

# 205
  • Бургас
Къде мога да купя малко стъклено шишенце, като тези,  които са мостри на парфюм? Искам да отлея малко количество парфюм, за да го изпратя за проба. Питала съм в Дъглас и Рефан. Нямат.

# 206
  • Бургас
В мол Галерия, там където продават ориенталски парфюми на партера, съм виждала и шишенца.

# 207
  • Пловдив
Къде мога да купя малко стъклено шишенце, като тези,  които са мостри на парфюм? Искам да отлея малко количество парфюм, за да го изпратя за проба. Питала съм в Дъглас и Рефан. Нямат.

Аз ще ти дам Kissing Heart

# 208
  • Бургас
айде утре да се видим, ако не си изчезнала някъде!

# 209
Идвам да се оплача от Сладкият дом "Киссо".
Не помня в тази тема ли бяха похвалени тортите, но скоро не бях яла по-лоша торта.
Тъй като ненадейно ми порябва реших да поръчам от там. Ето такава  Мега шоколад с парченца шоколад. https://sweet-kisso.com/NACHINKI
Първо, 8 парчета е 48 лв. +  2лв. за кутия, което е безобразие предвид цената на тортата. Да речем, че цената я знаех и избщо не е проблема в нея.
Второ, тортата е без никаква украса отгоре, напълно гладка, бяла. Вярно, че ме питаха дали искам украса, но аз помислих , че питат за някаква специална такава и отказах. Това също не е проблем.
Изненадата дойде след като я разрязахме. Не знам блатовете ли бяха много сухи, но още докато се режеше се трошеше, нито едно парче не остана здраво. Самите блатове се отделяха от крема.  Това с което беше покрита тортата, не знам какво беше, тъй като в описанието не го откривам, но беше с ужасен сладко-солен? вкус. И като цяло вкусът не ми хареса. Имаше парченца шоколад иначе вътре, но изобщо не беше така с наситен шоколадов вкус както очаквах. Както и да е, вече отиде в кофата, но реших да споделя.
Приключих с тези торти, макар и да не съм опитвала други видове, нямам и намерение.
Тортите на Евелин са много по-добри и щях пак от там да поръчам, ако не беше отпуска.

Общи условия

Активация на акаунт