Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 98

• 32 629
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Айре Heart Eyes благодаря за новата снимка, Киво си е готин, въпреки цветовете. Само едно не мога да си обясня - каква е целта на изражението му на всички снимки от тази реклама Thinking

Така е, зная, че диалозите са си на сценаристите на ОГМ, но все пак си мисля, че черпят доста идеи и от нея, тя пише доста увлекателно Thinking
Искам да видя и Ясемин.
Цитат
Девушка kareli papatya в ТТ написала, что сейчас съемки фильма "Праздник влюбленных" проходят в этом доме, в ее квартире в Карсе.

Друго за днес йок, но пак не сме съвсем капо Smile
Лека вечер Hug

# 706
Фенче Kissing Heart
да, може да е малко по-усмихнат, ама пък е мъжествен Stuck Out Tongue Winking Eye
сигурно това са новите тенденции Laughing

нещо за гледане!
Момичето на прозореца #момичетонапрозореца
14 епизод бг. субтитри.
14_1 https://ok.ru/video/3012749494804
14_2 https://ok.ru/video/3012749560340

Nature Stars

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 00:25 от Airra

# 707
Привет, момичета 🤗🤗🤗...или лека нощ. То стана утре докато се наканя.
Ох, не знам какви са новите тенденции, но определено не ми допадат. На последната снимка дори и цветния акцент не ми е много цветен.
Айре, тази актриса е много сладка на тези снимки наистина, но ми стана интересен интериора около нея. Не вярвам да е от хотел 😂
Фени, явно много си впечатлена от този сериал. Хареса ми цитата, които си споделила.
Сега видях, че в Тиими са качили някакво предаване , където пак говорят за Краля, Къванч и Берен. Диве, аз съм с две ръце за тяхното партньорство.
Вчера видях тази снимка

Та си помислих точно, че е правилно да се казва, че те имат два проекта заедно/ в смисъл, че под проект се разбира обща работа/ и наистина се моля това да се случи за трети път. А пък толкова много искам да гледам Къванч по тв и да си коментираме тук.
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 708
  • AMS

Дружки, благодаря за всичко, което сте написали в темата!!!

Друг път ще пиша повече.
Сега кивчетата са от легнало положение.

Лека да ви е нощта!!!

# 709
Добро утро! Hug

Пепи Heart Eyes да, сериала е страхотен, препоръчвам го на всеки, който има време да го гледа. Колкото до Киво и Берен, не се настройвам, каквото стане. Важното е, наистина Киво догодина да се появи в дизи, каквото и да е, и да не е в Краля,  много ми липсва обсъждането всяка седмица тук.
Диве Kissing Heart благодаря за страхотните кивчета! Flowers Hibiscus

Айре Heart Eyes благодаря за линковете на Момичето! Kiss Започнах го снощи, до средата на 1 част съм. Нали ви казах, че го преслушах с мишката на турски Smile Ох, тази Фериде ми иде да я удуша, голяма гад е! Съсипа го това момиче ... И нищо не я оправдава пред мен!
Не зная от новите тенденции ли е, ама го предпочитам усмихнат, той пак си е мъжествен Smile И на феновете не им харесват цветовете, така май е по-добре

Хубав ден! Hug

# 710
Хубава събота!! Yellow Heart

Диве, благодаря, че минаваш с красоти! Flowers Rose
Пепи Kissing Heart
Цитат
Айре, тази актриса е много сладка на тези снимки наистина, но ми стана интересен интериора около нея. Не вярвам да е от хотел 😂
може да е от хотела с руското име?
за Берен, също не се навивам, аз и за Къванч не се навивам особено за Краля, но също като вас ми се гледа отново в тв. дизи/е вече съм го казвала Wink/
Фенче Kissing Heart е да..... фотографа сигурно така го е инструктирал да е сериозен и със строг поглед Stuck Out Tongue Winking Eye
нищо не съм гледала от 14 серия на Момичето, само първите 10 минути, в които Налан я правят на глупачка...Expressionless

нова Blue Heart

готин!! Heart Eyes

# 711
Привет, Айре Heart Eyes Явно, че и днес само с теб ще си пишем цял ден

Благодаря, че си донесла нова снимка! Тук буквално прилича на 25 годишен младеж Heart

За участие в дизи изобщо не е сигурно дали ще се върне, но няма лошо да си помечтаем, пък дано имаме късмет
Още малко и още два героя ще прибави към колекцията си наш патрон! Като за неговата възраст филмографията му не е никак зле, нали ?

За настроение ти пускам нашето любимо клипче Smile

И мама Ойкю Heart

Да си припомним Киво на кон Heart

Продължавам да търся снимката, дано я открия! Днес съм решила да изгледам и Момичето.
Приятна вечер! Hug

# 712
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айре, да не дъвкаме едно и също, готин си е Къванч, но ми се искаше нещо по свежо откъм цветове. Фени, публикува докато пиша 😀😍 След като отряза дългата коса свали и години определено. Най- хубавото при Къванч е, че независимо как си играе с килограмите това по никакъв начин не се отразява на кожата му и лесно сваля годините най- вече като подстриже косата. Покрай Къванч искам, не искам виждам и за други актьори , та много често се изумявам, че някой са доста по млади от него, но не изглежда така. Феми се изгуби някъде, но никога не бих повярвала например, че Чагатай е 7 години по млад.
Айре, въобще не ми приличат тези снимки да са от луксозния хотел. Като гледам това са си бетонни тухли, а стаята не е измазана. То вярно, че вече има всякакви моди, ама чак до там не ми се вярва.
По скоро може да е част от помещението, където снимат.

А днес така се намръзнах, то цялата седмица, де.
Цялата сутрин се наложи да се справям с различни задачки и сега се отдадох на гледане на Момичето. Не знам за Вас , но мен леко почва да ме изнервя играта на Седат, да видим до къде ще го докарат. При Налан също забелязвам някакво противоречие, когато се срещна с Джана. Малко нереалистично ми изглеждаше самочувствието, което демонстрира имайки предвид, че в общи линии тя е много внимателна, нерешителна и крехка в отношенията си с другите хора. Нямам си и на идея как ще продължат, но малко ми е трудно да си представя голямата и любов с Хайри. Дано добре да развият образите сценаристите, за да се види тази промяна при Налан.
Айре, Фени, в групата Планета Къванч бяха качили едно видео, смес от участието на Къванч В нощта и сцени от сериал на Туба, много ми хареса, но не знам как да го сваля.
Айре, но пък този месец имаш богат набор от снимки за нова шапка на страницата 🥰
И ще очаквам с нетърпение с какво ще ни изненадаш.
Али, отдавна не е писала, надявам се всичко да е наред.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 713
Пепи Hug да, не прилича много на хотелска обстановка Hands V
ами такива ще са фотосите за този сезон....това е положението, но пък материала е качествен! Hands Ok Hand
а Къванч излиза много различно на снимки, това си го знаем......
последната, където бабата ги е прегърнала ми стана една от най-любимите за тая година Heart

интересно дали Башак е още там? Thinking засега няма индикации в ИГ.
Момичето ще го коментирам като го изгледам с бг. букви. надявам се да развият историята достоверно, както до сега .всъщност в една серия не се случват кой знае колко много неща, повече се говори, а това прави превода доста трудоемък. Да са живи и здрави преводачките!! Flowers Hibiscus
Как си ме усетила за темата, точно с шапката се занимавам, но не можах да си харесам снимка от новите за Мави, та да видим как ще се получи....
Алинка и на мен ми липсва, дано е добре!

явно и днес снимат....

Фенче Kissing Heart Wink
тоя клип не остарява!!! уникален е! Heart Eyes
Цитат
Още малко и още два героя ще прибави към колекцията си наш патрон! Като за неговата възраст филмографията му не е никак зле, нали ?
Hands Plus1 и има цели 7 сериала с главни роли! като 3 са с 80 и над 80 серии.

какъв бонбон е малкия Роман Blush

като спомена коне, американките миналия ден бяха постнали тоя клип на Милена
писах й във ФБ и тя се зарадва.

лека вечер!

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 19:23 от Airra

# 714
Айре, не прилича, но си е хотел 😜 Бурджу е сложила снимка като е тагнала мястото. А и сега видях, че е в същата агенция с Къванч.
Аз искам да помоля Фени да преведе това, че ми стана интересно.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 00:33 от pe04

# 715
Здравейте момичета!
Първо  искам да честитя ( със скорост на албански реотан)  евентуално именния ден на Пепи ( Пепи, ако празнуваш на 14-ти, а и да не празнуваш тогава - да си жива и здрава и много, много щастлива! Най- големите ти проблеми да са колко намръщен е излязал Киво на новите снимки на Мави, и толкоз! Други да няма!)
След това да си кажа, че човекът си излиза винаги, винаги прекрасно, но най- много ме радва, че излиза още по- прекрасно до жена си! Защото има хора от шоубизнеса, които в сериала до екранната си партньорка сияят, а на семейното фото седят като папиемаше на третокласник...
Момичета, сигурно се чудите защо (аджеба) пиша сега, та бързам да кажа, защото мога Grinning 😀  -наистина ми остана половин час ей така, непредвидено. Гледам си Кузей с удоволствие, минах пътуването до Анталия, идеше ми да скоча да утешавам Кузей и да душа с голи ръце брат му.... очаквано. Аз такъв сухар като Гюней трудно издържам, даже и в роля по тв-то  Чудя се как не са му издигнали паметник пред местните бюра по труда, че да има къде трудещите се да идат да поставят по някое цвете на 1- ви май, а безработните да се отъркат за късмет....защото такъв еталон на знанието и трудолюбието се ражда веднъж на милиони! Ама нищо...тя поне русата гражданка Бану ще го оцени подобаващо.
Ааа, и да ви питам, защо не ме подготвихте, че има толкова натурални сцени с Кузей, та рискувах да припадна на няколко пъти? Аз от моя скромен опит с турските дизита знам, че длан се показва само събота и неделя, а прасец - по нова година. А тука...истински апокалипсис за семейните ценности морал! Доволна съм, баклава + талант+ харизма+ умерена скромност и точна доза самочувствие = радост за окото и ухото! И сърцебиене... Ах, пуст роден хайлайф, много хляб има да изядеш, ама за жалост си на баклава и силикон....

Дами, изгледах 14 серия на Момичето и съм разочарована. Никак не съм любител на благотворителната любов, дори на кино. А тук любов в чист вид нещо не виждам. Дори присъствието на Хайри ми навлезе някак изкуствено и не го усетих истински. До скоро внушаваха, че нещо ще се случи между Налян и Музо. Сега той взе да се появява като фикуса в хола по семейните вечери. Хайри изскочи от Девета глуха и стана защитник на Налян, а тя кукла на конци само че вече не само на Фериде, но и на Седат и семейството му. Изобщо... интересът ми по темата малко по малко да изчезва...

Лека и до скоро!

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 23:15 от Polina_

# 716
Изгледах Момичето ... този Седат е голямо л...о с извинение Rage Много му се ядосах! Вместо да се радва на красивата си жена, той не може да диша без кривата дърта Джана. И се държи ужасно с Хайри. Не зная как се отнася с другия помощен персонал, но са толкова различни с Налан като душевност, че няма накъде. И без това не харесвам особено актьора, а с тази роля ми става и противен за гледане вече Smile Нещо взе да спада интереса ми към това дизи да ви кажа Thinking
Айре Heart Eyes това е страхотно!

Hands Plus1
Цитат
и има цели 7 сериала с главни роли! като 3 са с 80 и над 80 серии.
А единия от тях е сред най-харесваните 50 предавания в света!
Да, този клип си е уникален! Heart
Пепи Heart Eyes  Големи глупости на откачените ББ фенки, мен ако питаш, ама добре, щом ти е интересно ще го преведа :
Цитат
Всеки, който следва ИГ на Kъванч Taтлъту, знае, че той е поставил филтри върху публикациите, в които е споменат. Преди публикации с негови тагове да се появят на страницата му, те преминават през строг „ фейс - контрол “ ръчно. Тоест, любимият ни актьор дълги вечери проверява всички публикации и дава одобрение на щастливците, които хареса. Това струва повече от „харесване“, тъй като той не дава харесвания на никого и на нищо.
В раздела с тагове от негова страна най-често се мярка Джесур, рекламните му снимки и снимки с любимата му съпруга, рядко Сеит и Кузей, от време на време Кадир от „Сблъсък“, но на сериала „Забранена любов“ е наложено строго табу. Кивушка игнорира публикациите с тази своя работа, а от снимки с Берен в образа на Бихтер направо се изпотява и потръпва. Сърцето му спира за миг, а след това се понася в галоп. Горкият човек ... Страшно е да си помислиш колко микроинфаркта вече е преживял, тъй като има много публикации с ББ в ИГ и всеки ден се появяват стотици, може би хиляди нови. И сега Кивушка трябва да премине през всички тези мъки в полуприпадъчно състояние, с изпотени пръсти да премахва таговете с изображенията на прекрасната Берен.
Така беше доскоро. Но буквално от миналата седмица картината се е променила малко. Кивушка започна да пропуска публикации за сериала „Забранена любов“, дори одобри няколко публикации в ИГ на нашата група и (о, боже!) дори два колажа с ББ на нашия администратор. А това, не можете да си представите какво постижение е! Киво не докосва колажите с ББ с благословения си пръст и изведнъж даде зелена светлина на две манипулации, върху които са залепени герои от други телевизионни сериали в една картина ... Също така актьорът забеляза публикацията с надпис "БихБех, как ми липсват" !!! Но най-интересното, на което обърнахме внимание, е това - та дааам, звук от барабан! - Къванч одобри ВСИЧКИ (!) новини за новия сериал, в който уж ще играе с Берен !!!

Знак ли е ?! Сигнал към феновете ?! Негласно потвърждение на новината ?! Може би всички слухове са верни и скоро ще видим нов проект с любимата ни двойка?

Споделете вашето мнение в коментарите. Много сме заинтересовани да знаем какво мислите за всичко това.
Сигурна съм, че Киво това прави по цели вечери, щото си няма по-приятни занимания  Stuck Out Tongue Closed Eyes Много ми стана смешно за микроинфарктите и другите глупости Stuck Out Tongue Winking Eye

Лека и синеока! Hug

Ох, бе Полииии ... ти си като балсам за тази тема, толкова се смея с твоите постове, голямо удоволствие ми е да те чета, гярчектан! Идвай по-често, джанъм! Heart

Цитат
Аз такъв сухар като Гюней трудно издържам, даже и в роля по тв-то  Чудя се как не са му издигнали паметник пред местните бюра по труда, че да има къде трудещите се да идат да поставят по някое цвете на 1- ви май, а безработните да се отъркат за късмет....защото такъв еталон на знанието и трудолюбието се ражда веднъж на милиони! Ама нищо...тя поне русата гражданка Бану ще го оцени подобаващо.
Цитат
Ааа, и да ви питам, защо не ме подготвихте, че има толкова натурални сцени с Кузей, та рискувах да припадна на няколко пъти? Аз от моя скромен опит с турските дизита знам, че длан се показва само събота и неделя, а прасец - по нова година. А тука...истински апокалипсис за семейните ценности морал! Доволна съм, баклава + талант+ харизма+ умерена скромност и точна доза самочувствие = радост за окото и ухото! И сърцебиене... Ах, пуст роден хайлайф, много хляб има да изядеш, ама за жалост си на баклава и силикон..
За Момичето ... и аз споделих нещо подобно преди малко, но ще му дам шанс единствено от любопитство.

# 717
Фанче (hug) ,абсолютно! На същото мнение съм за Седат и за сериала като цяло! Прочела си ми мислите...

Леле, кой е писал тези неща за Къванч? Ако завистта имаше почивен ден, нямаше да е завист, а щеше да е мързел. Ама тя работи, човърка, не спи...
Не знам с какви очи го наричат " любимия ни актьор" , ама то е ясно, че любовта е опорочена...И микроинфарктите са преброили, и пръста му следят,  то е ясно, че е писано или от кардиолог, или от следовател, или минимум от някой чипиран лично от Билката Гейтс....

Да се абстрахираме и да споменем по пловдивски всички душмани!

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 23:52 от Polina_

# 718
Поли Hug тези писания са в една руска група ВК, които са луди фенове на сериала му Забранена любов и на двойката Бехлюл - Бихтер / Къванч  - Берен. От месеци се носят слухове, че догодина двамата щели да ги съберат отново да играят заедно в сериал по книгата на същата тази психиатърка " Ако краля загуби " Та, за това е тази еуфория Smile Ама де да знам, може пък и да стане, колкото и невероятно да ни се струва на нас тук  Thinking
Satisfied

# 719
Фенче, мерси, че ме светна, че се стресирах...

Явно човекът трябва да намали реализма на въплащаване в ролите си, че хората стигат до странни състояния....

Общи условия

Активация на акаунт