Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 98

• 33 202
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Поли, привет 😍 Благодаря за пожеланията / не празнувам по принцип , но приемам всички хубави пожелания/ 🥰 Завиждам ти, че се наслаждаваш за пръв път на Кузей. А, значи те изненада Къванч тук ? Ти не си ли гледала ЗП ? Защото тук всичко според мен е правено както сега са препоръките на техните цензори, но пък сериала е само доказателство, че събере ли се талантлив отбор нищо не може да попречи да се създаде нещо много качествено и красиво ❤️
Фени, благодаря ти. Както винаги си точна и бърза.🥰
Стана ми интересно това за филтрите. Къванч не знам дали стой по цели нощи да гледа, но по надолу в коментарите са написали, че те са направили цяло разследване. Все пак това, което са отбелязали, че той е отразил публикации за Краля, дава някаква надежда, че може и да стане. Аз тая група я бях махнала , защото в началото, когато ви открих вас и ВК пишеха безумия, но при поредната ми регистрация във ВК забелязах, че има някаква промяна. Качват и информация, която никъде другаде не виждам. Айре, днес забелязах, че тази рускиня Атий беше качила снимка.
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 721
Фенче, мерси, че ме светна, че се стресирах...

Явно човекът трябва да намали реализма на въплащаване в ролите си, че хората стигат до странни състояния....

Има нещо такова да ти кажа!
А този сериал наистина предизвика на времето фурор - никой друг сериал до сега не е бил с 27% рейтинг! Тази двойка отнесе главите на всички на времето! Жалко, че  2008 - 2010 г. нямаше СМ! И всяка година задължително го повтарят и всеки път има висок рейтинг
След КГ ти препоръчвам да изгледаш и него, там е истинския апокалипсис за семейните ценности и морал Stuck Out Tongue Closed Eyes Не, сериозно, сериала е истински шедьовър на турдизи сектора. По книгата на Халит Зия Ушаклъгъ, но осъвременен. А и ще видиш Къванч в не особено положителна роля, това си е прецедент Laughing Заради това искам да го видя в Краля.

Пепи Heart Eyes дай, боже да е истина, само ще се радвам да ги видя след толкова години още по-талантливи и обиграни като актьори.
Айде, пак лекинка! Hug

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 00:52 от queen_fenka

# 722
  • AMS

Лека да ви е нощта, дружки!!!
Благодаря ви за новините, преводите и интересните постове!!!

За Берен и Къванч, колкото и да ги харесвам Бихтер и Бехлюл,
колкото и да искам да имат общ проект, не мога да стигна подругите.
И моя въпрос за Берен и Къванч беше, защото не разбирах вие ли не ги искате, или ...
Сега разбрах, че сте против глупостите на подругите. Нали не ги чета, та ...
За снимките на мави да им имам тенденцията, но не им схващам замисълът.
Всички други ми харесват повече.

Да си призная, че се радвам, че имате такова мнение за Момичето ...
Страх ме беше да го напиша. Яко ми спадна интереса.
Но пък се запалих по кримката - Присъда. Обичам този жанр.
Много добре върви до сега сценария на Сема Е.
Даже се върнах и изгледах отново 4-те серии.
Е, за такива сериали не мога без превод. Освен в оригинал, ги гледам и на руски и на бг,
защото доста от казаното не е показано, за да се запази интригата.
Не съм фенка на Каан от КараСевда. Харесах Пънар в Родината ...,
но тук е още по-добра в ролята на силно момиче.
А и Али Билгин добре ги снима сцените.

# 723
Привет, дружки! Hug

Диве Kissing Heart благодаря за всичко споделено! Flowers Hibiscus
Цитат
Страх ме беше да го напиша. Яко ми спадна интереса.
Ти сериозно ли ? Ама много ли ? Smile
Ще ме накараш да погледна и аз тази Присъда, и аз обичам този жанр.
Ох, този колаж много ми хареса! Hands Plus1

Пепи Heart Eyes  в тази група участничките действително са бая луди, удивително много си приличат с феновете на Елчин и Баръш Smile И аз не ги бях чела много време, ами нищо не се е променило, дори пишат продължението на сериала  Stuck Out Tongue Closed Eyes

Нещо забавно
Цитат
Забавное видео от поклонницы Кыванча Татлытуга.
📌 Всегда, когда мы проходим мимо этой рекламы, моя собака долго лает на Кыванча. Ревнует...🤣🤣🤣
https://vk.com/turkishtv_askimemnu?z=video-48803098_456246331%2F … pl_wall_-48803098

За сега няма нищо ново, да се надяваме, че следващата седмица ще ни зарадват с инфо за сериала!
Хубава неделя! Hug

# 724
Хубава неделя Hug

Ох Поли Hug, с такъв кеф те прочетох!! Grinning за чувството ти за хумор, няма да се повтарям , сигурно хиляди пъти са ти го казвали Wink Продължавай да споделяш за КГ- да ни разнобразяваш, чака те страхотен сериал Hands Plus1
Къванч за ролята си на Кузей се е подготвял 6 месеца, освен физическата форма, баклави и т.н. е тренирал и бокс.
А м/у първи и втори сезон отслабва с 20 кг за ролята си във филма "Сънят на пеперудата", ще видиш как се използва този факт за събитията, случващи се по -нататък.
спешъл за теб Stuck Out Tongue Winking Eye

Пепи Kissing Heart, Фенче Kissing Heart,
оххх това от рускините не знам как да го коментирам, предполагам са били на няколко водки Mr. Green
какви са тия филтри, фейс контроли, според мен Къванч не слага лайкове на фенски профили, а само на негови близки приятели и на Башак. Нямам представа как разбират, че е одобрил нещо или че е реагирал на новините за Краля Thinking
Цитат
"БихБех, как ми липсват" !!! Но най-интересното, на което обърнахме внимание, е това - та дааам, звук от барабан! - Къванч одобри ВСИЧКИ (!) новини за новия сериал, в който уж ще играе с Берен !!!
Фенче, и аз го видях това куче Smile
Пепи, също  забелязах, че  Aiti Mussina се завърна в групата, надявам се да продължи и да превежда.

Диве Hug, мерси за споделеното! сигурно е интересен сериала, но аз пък не си падам по такава тематика.

Момичето още ми е интересно, не ми е спаднал кой знае колко интереса, но и на мен ми стана доста антипатичен Седат. Expressionless

И новата снимка от Мави Blush

днес също снимат

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 17:41 от Airra

# 725
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Тук сме се събрали нощни птици и през деня сме обичайните заподозрени 😀
Айре, не знам на колко водки са били, но се оказва, че наистина съществуват подобни филтри. На мен това ми стана интересно от публикацията, а другото не искам и да го коментирам. Ако влезеш в профила на Къванч отдолу има три иконки, третата-човечето показва кои публикации е преглеждал и одобрил,  каквото и да значи това. Та, не е съвсем безмислено това, което са написали.
Фени, те, че са луди е ясно, но аз имах предвид това, че преди две години основата им тема беше Башак и в тази посока е основната им промяна.Не, че и сега няма изцепки, но в сравнение с преди сега е нищо

Да си имам и късмета, сега се сетих, че и вас трудно ви намерих по същата причина 😂😜
Днес видях, че на снимката от Мави, Къванч е с елек, а не с яке😜 но ми харесва.
Леле, Диве, ти явно много си се "наплашила" от дългата ти форумна история 😜. Аз понеже никога не съм участвала в обсъждане на сериал тук в това отношение се чувствам свободна да си пиша каквото си искам, но винаги нещата могат да се променят. Най-важното според мен е свободно да изразяваме чувствата си, но никога да не се използват лични нападки и лошо отношение.
Поли, и на мен ще ми бъде много интересно как усещаш Кузей 🤗
Али, Ирка, Орси, Гости 🤗😀
Хубав ден

Ето я, пише Измир.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 16:04 от pe04

# 726
Пепи Hug
Скрит текст:
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Тук сме се събрали нощни птици и през деня сме обичайните заподозрени 😀
Айре, не знам на колко водки са били, но се оказва, че наистина съществуват подобни филтри. На мен това ми стана интересно от публикацията, а другото не искам и да го коментирам. Ако влезеш в профила на Къванч отдолу има три иконки, третата-човечето показва кои публикации е преглеждал и одобрил,  каквото и да значи това. Та, не е съвсем безмислено това, което са написали.
Фени, те, че са луди е ясно, но аз имах предвид това, че преди две години основата им тема беше Башак и в тази посока е основната им промяна.Не, че и сега няма изцепки, но в сравнение с преди сега е нищо

Да си имам и късмета, сега се сетих, че и вас трудно ви намерих по същата причина 😂😜
Днес видях, че на снимката от Мави, Къванч е с елек, а не с яке😜 но ми харесва.
Леле, Диве, ти явно много си се "наплашила" от дългата ти форумна история 😜. Аз понеже никога не съм участвала в обсъждане на сериал тук в това отношение се чувствам свободна да си пиша каквото си искам, но винаги нещата могат да се променят. Най-важното според мен е свободно да изразяваме чувствата си, но никога да не се използват лични нападки и лошо отношение.
Поли, и на мен ще ми бъде много интересно как усещаш Кузей 🤗
Али, Ирка, Орси, Гости 🤗😀
Хубав ден
Ето я, пише Измир.

да,  новото им куче е Измир, но е написала - Всичко беше зелено.
явно снимките са стари.
за ИГ-сигурно има опции за следене, аз влизам в ИГ най-вече от лаптопа, а това си е СМ за смартфони, та не съм толкова запозната Wink
за групата-най-малко я чета и също имам такива наблюдения в миналото, които ме отблъснаха.

Цитат
Най-важното според мен е свободно да изразяваме чувствата си, но никога да не се използват лични нападки и лошо отношение.
така е...но пък и мисля- сме достатъчно интелигентни...Hands V

не са толкова лоши новите снимки

.....................
преглеждах си архива с гифчета
и си харесах това
Къванч- след като е прочел написаното от рускините Laughing

много ми харесва променената Елчин

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 17:37 от Airra

# 727
Здравейте и от мен!
Елчин е прекрасна с новата си визия! Но, честно казано, хубавото си е хубаво, без значение от цвета на косата!
Айре, много ми хареса гифчето, мисля си, че сигурно много се смее понякога, като види някой бисер за себе си...все пак явно личи, че подхожда предимно с чувство за хумор, защото семейството му спазва уважителния тон към зрителите. ( Което, за съжаление, не може да се каже за всички мои любимци и частично ме отблъсна у някой от тях). Не казвам, че всички зрители са стока, напротив - пълно е с откачалки, но който не иска хората да го гледат на екран, става счетоводител, барман или поне юрисконсулт, ако не му е мил животът....

Пепиии, права си за темата, аз си признавам, че пиша в бг мамата за трети път, под трето име, защото по една или друга причина ми е идвало до гуша и съм слагала точката, а после съм започвала отначало. Стигам до извода, че хората са предимно лоши и избиват лошотата и нещастието си с науважение към другите - лично мнение. Слава Богу, че има и изключения, намиг- намиг, да не ви изреждам поименно, мацки!

Хайде, до после, че на Джемре и се изчака чакалото да ме чака да седна на лаптопа днес!

# 728
Айре Heart Eyes не знам за Поли Hug ама на мен ми докара сърцетуп Smile с тези гифчета на Кузи, еле пък с това

Страхотна фигура има ашкъма ни, точно такива обичам! Blush
Много готино гифче си избрала ! Не мисля, че Киво ги чете подругите в ИГ, ама нейсе, дано пък познаят  Smile
А от мен това Smile

Прелестна е Елчинка на тази снимка! Heart
Пепи Heart Eyes Вярно си голяма "късметлийка " ти Smile Добре, че и нас не ни откри преди 7 - 8 години Stuck Out Tongue Winking Eye Сега вече не е проблем всеки да споделя свободно тук това, което мисли и го вълнува. Може и да не сме винаги на едно мнение, спорим си, ама културно и най-вече аргументирано Smile Е, случвало се е някой да не разбере добре кой какво точно е искал да каже, това е неизбежно при виртуалното общуване, пък ни взеха и хубавите емотиконки за по- добро изразяване, но за щастие е рядко явление. Поне аз си мисля, че ни е хубава и спокойна къщичката, също като патрона ни, който е пример с отношението си към хората, заради това го обичаме толкова и като човек, не само като актьор и красив мъж.
Благодаря за хубавата снимка на Башак! Не мисля, че е стара Thinking
Поли Heart Eyes Kiss
Ааа, недей да караш Джемрето и теб да те чака, че милата и без това и се изчака чакалото Кузейчо най-сетне да прозре какво трябва да направи Smile Да и завиди човек на търпението, ейвала!

После чакам да споделиш мнението си и за нея, много ми е интересно! И въобще за всички образи!
Ако не е тайна, кои са ти любимци ? Наскоро Гости Hug си сподели нейните, широка душа е тя, не е като мен само с един, ама аз съм си голяма претенция, та заради това ще е Smile
Открих си готино клипче от едно време / на Мирър /

Вай бе ...
Цитат
Количество просмотров сериала "Смельчак и красавица" на индийской платформе MX Player превысило 90 миллионов.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 19:18 от queen_fenka

# 729
Фенче (hug) ,  и аз имам доста голям списък с любимци, но за съжаление не за всички мога да кажа, че се справят еднакво добре във всяка продукция, в която участват. Смятам също, че не всички са особено критични към изявите си, което икономически е обяснимо, но киното все пак е изкуство, а изкуството не се оценява само в пари. Затова не им прощавам, когато не ги харесам някъде. Но не искам да споря излишно или да си навличам гнева на безусловните им фенове, а и щом някой филм не ми е по вкуса, просто спирам да го следя, без да се впускам в негативни коментари кой и какво.

В този ред на мисли дотук Къванч не ме е разочаровал, казвам го с ръка на сърцето. Въпреки че късно го открих на фона на всички вас.
Обожавам Ибрахим и Бирдже в Черно- бяла любов. За мен химията там е убийствена и съм убедена, че освен актьорските им качества, това се дължи и на привличане между тях, за което не смея да твърдя, че е прераствало в еди какво си, а просто, че химията в живота помага много на излъчването на екрана.Харесвам и играта на Ибрахим в Домът, въпреки че за мен там именно Демет блесна. Просто за мен там има две силни индивидуалности, дори с лек превес на женската част. Докато в ЧБЛ аз просто виждам едно общо кълбо от страст от началото до края.
Нататък, харесвам Йозджан Дениз, въпреки че малко съм го гледала, но все пак Млечният път и Имението с лозите все още са ми в класацията " Заслужава да се гледа".

Наскоро открих Кадир Доолу и някак го обикнах. Макар че ми е набор г/д, го чувствам като син. Не ми се смейте! Излъчва някаква доброта, искреност и дори малко угриженост, няма как иначе да го кажа. Иде ми да скоча и да го почерпя един сладолед.....

Харесвам Елчин, Демет ( макар от скоро), Неслихан, вече и Бурджу Бириждик....и сигурно мога да откарам до утре...
Едно време почти бях луда по Изгубени години, но честно казано нищо почти не си спомням от тогава, освен трагичния български на Семра Динчер...
Сигурно ще има to be continued,  защото не се сещам за всички и всичко в момента...

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 20:00 от Polina_

# 730
Поли, с интерес те прочетох Blush
за ЧБЛ знаех, в тази тема съм те срещала за първи път.
ама ти хич не си "боса" с турските дизита, като спомена Имението с лозите и Изгубени години Wink
а Къванч предполагам се забавлява с някои фенски шеги, но ако му настъпят слабото място-семейството, става лош Grin
Фенче Kissing Heart, любимо гифче от ХС Grinning
за останалото  споделено Hands Plus1
аз пък мисля, че снимката на Башак е стара, у тях си е и Къванч е бил фотографа...Thinking
не, че е толкова важно.
а Милена, по моя молба си върна всички клипчета в ютуб.
на мен ми е интересно-Поли като стигне до любовния триъгълник-Кузи,Джемре, Зейнеп. Grinning

Момичета, пуснах новата тема за всеки случай, да не я мисля за утре.
но трябват  още няколко поста, за да стигнем до 50 стр.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1377494

# 731
Привет, привет! 🥰

Нека да се включа в изписването на старата тема, за да можем спокойно да се преместим в новата.
Кой знае какви красоти ни е подготвила Айрето 😍. Не съм я виждала още и нямам търпение да надникна. Само да си допиша поста и съм там. 😝

Както винаги ви благодаря за всичко споделено, момичета! 😘🙏
Наистина се радвам, че в темата се пише повече.
Фенче 😍,
Когато мога винаги съм тук, мила. Доста неща се случват покрай мен и за тях ще Ви споделя на по- късен етап. Wink

Как намирате време да гледате сериали? На мен хич не ми се получава напоследък. 🤪 Чета книги, когато мога, влизам в темите, които следя и до там. 😂
Почти всички гледате Момичето или сте гледали Домът и се получават хубави дискусии, но уви аз не мога да се включа.

Да не забравя да кажа, че Башак е чудесна😍💚

Най - сърдечни поздрави за всяка една от вас. ❤
До скоро. 😘

# 732
Поли Hug благодаря! Kiss Еха! И ти си широка душа. То и аз харесвам играта на доста турски актьори и актриси, талантливи са комшиите, няма спор. Но, Къванч е единствения за сега, който ме е впечатлил толкова много, та аз заради него загледах турски сериали бре Smile 2009 г. буквално ме залепи за екрана, е, в самото начало заради нереалната му красота, признавам си без бой, като го видях на екрана съвсем случайно забравих за къде бях тръгнала Smile Ама кой може да устои на това лице, във всеки случай не и аз Smile А най-прекрасното е, че с годините стана още по-красив!

Но, ако беше само красив, щеше да е до там. Още тогава видях, че в това момче има много талант. И не се излъгах, та още от тогава си ми все е той, може би именно заради това, което пишеш и ти Thinking
Цитат
дотук Къванч не ме е разочаровал, казвам го с ръка на сърцето
Къванч буквално порасна пред очите ми и разви таланта си, та и аз с ръка на сърцето мога да кажа, че с всеки следващ проект се влюбвам в таланта му все повече, все по-добър е.
Домът ми взе акъла, изгледах го на един дъх, страхотен сериал! Ибо и Демет ми доставиха истинско удоволствие с играта си, харесаха ми един до друг.  Ще трябва да изгледам и  ЧБЛ с Бирдже, на времето го започнах, но го зарязах на 6 серия и не успях да видя химията, за която говориш между тях, това трябва да се види, тъй като е рядко явление.
Малко сладки гифчета за теб от КГ

Айре Heart Eyes ми може и да си права за снимката, но не е от много отдавна, виж листата по тревата. Както и да е, не е важно.
На мен ми е интересно всичко, което би споделила Поли за КГ, обожавам този сериал, също като теб!
Харесах си този колаж

Ирко Heart Eyes Hands Plus1
Цитат
Когато мога винаги съм тук, мила. Доста неща се случват покрай мен и за тях ще Ви споделя на по- късен етап. Wink
Радвам се, че има нови неща около теб, мило! Чакаме да споделиш! Kiss
Цитат
Как намирате време да гледате сериали? На мен хич не ми се получава напоследък. 🤪 Чета книги, когато мога, влизам в темите, които следя и до там. 😂
Аз сега имам възможност да гледам повече сериали, защото съм отпуска. Имам доста за довършване. Гледам ги в нета, обикновено не гледам тв. А за темата винаги намирам време, въпрос на желание е. Сутрин, докато си пия кафето, вместо във ФБ съм тук , вечер пак, така успявам Smile Защото , за да живее една тема, все някой трябва да го прави, нали ? А Киво, а и Айрето Heart Eyes заслужават всяка отделена от мен минута.

# 733
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Удрям едно рано, защото
шапката на новата тема много ми харесва!

# 734

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Удрям едно рано, защото
шапката на новата тема много ми харесва!

радвам се Blush
изучавам нова програма.....
Ире Kissing Heart
добре си наминала джанъм!!  Flowers Cherry Blossom
ауу и на мен ми стана интересно за новините покрай теб, даже ми минаха някакви предположения Wink
Фенче Kissing Heart
Цитат
А Киво, а и Айрето Heart Eyes заслужават всяка отделена от мен минута.
засрами ме, мило
също харесвам много комшийски актьори, но Къванч за мен няма аналог, обожавам го Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт