Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 98

• 32 706
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното, преводите и новините!!!
За редактирането на постовете, не ви упреквам, а се ядосвам на форума,
че не дава инфо при новите отговори за това. В старата версия го имаше.
А и не всички изображения - снимки ги виждам веднага.
Та се питам дали да не пиша колко изображения пускам.
Да се похваля, че изгледах двете серии на Присъда.
И не само защото е на  AY и на Али Билгин - хареса ми.
Хареса ми най-вече Пънар Дениз.
За Момичето ... Важни са диалозите, много са важни. Не споря.
На мен обаче действието - играта на актьорите най ми въздейства.
Ясемин Алън съм я гледала във Въпрос на чест.
По отношение на това дали Къванч би се върнал в дизи по тв -
ами не е изключено, защото независимо от сценария / историята,
която за Къванч винаги ще е подбран/а,  не  забравям,
че дизи-сериалът се оказва уникален като формат и е един вид патент.
Не е изчерпан докрай потенциала на дизитата, според мен.
А и да не забравяме, че Къванч е от "създателите на чудеса".
И сега е ред на чудото Арман на платформа.

До тук кивчетата за 4. Това не знам как стана >>>
Намерих и това в архива >>>

А тези са от личната ми колекция >>>

Скрит текст:

# 601
Моето Ясо и Киво я?
Божее мечтите ми се сбъдват с закъснение шюкюрлеролсун!

Клипа е на Берна моя позната с която си загубихме туитър профилите и тн правен през 2015-та повремето на ШМ

Дай боже да видим и някое селфи....

Аз спешно искам да питам нещо момента на Киво с котката от кой епизод на Гюмюш е май е от началните?
И имаше едни епизоди където пушеше Мехмет е убих се да търся и не мога да намеря сцената.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 00:08 от x BlackRose x

# 602
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря на всички ви за споделеното снощи! Kiss

Аз малко липсвам тук в последно време, обаче така ме е погълнал сериала, че ...
Диде Hug Мехмет пуши май само в 1 серия на Перла, в началото Thinking Айрето Heart Eyes да каже, на нея и е най-пресен. Намерих я в бокса, качеството е ужасно, но просто за ориентир къде да търсиш
13.55 минута
https://www.vbox7.com/play:32a17b3d1f
Хубав клип на Берна Hands Plus1
Диве Kissing Heart благодаря за поредната доза красоти! Kiss
абсолютно! Hands Plus1
Цитат
По отношение на това дали Къванч би се върнал в дизи по тв -
ами не е изключено, защото независимо от сценария / историята,
която за Къванч винаги ще е подбран/а,  не  забравям,
че дизи-сериалът се оказва уникален като формат и е един вид патент.
А и да не забравяме, че Къванч е от "създателите на чудеса".
И сега е ред на чудото Арман на платформа.

Пепи Heart Eyes Cry
Цитат
Сблъсък отново ме разби. Все едно гледам за първи път.
Айре Heart Eyes Прекрасна Елчинка си ни донесла! Дано има успех сериала и!
Цитат
Това за договора на Къванч за НФ-съм го чувала само от устата на Инеса, тя не ми е толкова достоверен източник.
Предпочитам да няма такъв, за да не му "връзва ръцете".
И аз така! Hands Plus1 Но, може и да е вярно ... дано приключи снимките за Якамоз и да е свободен да снима където иска
Да ви почерпя виртуално, днес сестричката ми има РД, ще го празнуваме виртуално Smile
Скрит текст:
До по-късно, оставям ви с тази прелестна усмивка! Hug

# 603
Привет в понеделник!!

Фенче Kissing Heart, да ти е жива и здрава!! Flowers Bouquet
До коя серия стигна?
Диде Hug, мерси за клипчето!!
знам, че харесваш Ясемин. Wink
скоро гледах Перла, но при бързо търсене в ютуб не можах да намеря сцената с котката
от коя серия е...сори.Pensive

Диве Hug да, преди форумът известяваше за редактиран пост.
Цитат
о изобщо не е изчерпан, колкото и недостатъци да има при снимането им.
Дизитата си имат утъпкан път, а и вече започва тенденция да се качват на големи межд. интернет платформи.

..................
нашите са много близо до Карс
в гр.Ерзурум

от реж-ра

И мен ме разстрои бая снощната серия на Сблъсък Worried
Днес бил Световен ден за защита на животните.
Направо нашия патрон има празник Blush

Здрава и успешна седмица!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 13:12 от Airra

# 604
# 605
Браво ,прекрасен и някак различен!!
радвам се, той ги е споделил в ИГ! Blue Heart

# 606
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Днес семейство Татлъту са решили да ни зарадват със снимки

Дори далеч един от друг са на една вълна.
Къванч е просто прекрасен. Изглежда наистина различен, но прекрасен. Пак ще повторя.

# 607
Привет, момичета! 🐝

Искрени благодарности за всичко споделено. Хич ме няма напоследък, но така ме дърпа ежедневието, че не мога да се откъсна. 😂 Поне е за добро. 🙏

Нямаше как да не се включа, виждайки тези прекрасни нови снимки на Къванч. Зашеметяващ е. Толкова много ми хареса, очите ми останаха в него. Изключително чаровен мъж, леле… 😍🤪
С тази визия е умопомрачителен. Браво на Башак за чудния стайлинг. ✨
Тя също в прекрасна, все така да са. ❤

Новата партньорка на Къванч изглежда добре. Повече не мога да кажа за нея, защото не съм я гледала и нямам мнение. Но след филма вече ще имам.

Ето, че Октомври вече дойде. 🍂🥰
Обичам есента. Навява ми носталгия, но пък в същото време ме кара да се чувствам уютно. Пожелавам Ви щастливи октомврийски дни и да се радваме на снимки и хубави събития около Къванч.

Хубава вечер!
До скоро! 😘

# 608
Айре Heart Eyes благодаря, мило! Kiss Ако всичко е наред, ноември ще си дойдат с племенницата Hands Pray
Благодаря, за всичко,което си донесла и днес! Flowers Hibiscus Значи наближават Карс, супер!
За колажа за Денят на животните!

На 15 серия съм вече, остават ми 30 мин. от нея. Ох, този Мехди ... вари го, печи го, той с неговия дълг към всички , няма изгледи да се промени ... А Баръш за сега не ми харесва, голям сухар Smile
Пепи Heart Eyes благодаря за прекрасните снимки на КБТ! Kiss
Отново е различен и очарователен Heart

Ире Heart Eyes
Цитат
С тази визия е умопомрачителен. Браво на Башак за чудния стайлинг.
Киво и преди Башак умееше да се облича стилно и модерно, тези снимки според мен не са от сет Thinking
Цитат
Пожелавам Ви щастливи октомврийски дни и да се радваме на снимки и хубави събития около Къванч.
Дай, боже! Hands Plus1

Малко снимки от Ерзурум, красиво е и там.

Лека вечер! Hug

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 21:24 от queen_fenka

# 609
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и новините!!!
За животните с любов!!!
Фенче, здраве и късмет за сестра ти!!!
Е, много са хубави новите снимки!!!
Да си призная измъчих се с тези на мави.
Но сега си поиграх както си искам >>>

Лекинка!!!

# 610
Диве Heart Eyes благодаря ти за пожеланието! Kiss И за красотите, която си направила, машалла! Hands Clap
Почти изгледах и 16 серия ... връщам си думите за Баръш, не бил такъв сухар, както ми се стори в началото  Stuck Out Tongue Winking Eye А Мехди такъв глупак се оказа ... нямам думи! Той със собствения си пилешки мозък ще унищожи всичко ... ама, че комплексар! Как не се вслуша в думите на Нух, толкова разбиращ човек е той, за разлика от братовчед си. Никак не се учудвам, че Зейнеп ще се влюби в Баръш, той е човек от нейния свят, и двамата са учили и изчели много книги, докато Мехди ... както каза веднъж майка и Нермин- "чел е стихове, но не ги е разбрал." Много е вярно, той няма тяхната душевност, не е възпитан да мечтае за нещо възвишено, подозирам, че никога няма и да се промени. Това, което той определя за закрилничество, всъщност е собствената му суета, да се покаже що за мъж е, която е обидна за съвременна, модерна жена като Зейнеп. И Нух много добре му каза всичко, евала, много го обичам този герой. Както и Султан, тя ми е фаворитката! Надявам се Дилара да стане като "майка " си!
Лека и синеока!

Добро утро, дружки! Hug

Нова , отново споделена в ИГ му, много ми хареса!

Снощи изгледах и 17 серия на Домът ... както и очаквах, Мехди направи най-грубата грешка, на която беше способен Надявах се да не го направи, много, но ... той го направи. И това беше капката, която преля търпението на Зейнеп. Мъчно ми е на моменти и за двамата, обичат се много, но са мноого различни, така е най-добре. Не може да се живее в страх. И на колене и падна, но само за да му прости, за да си я върне, убедена съм, че нищо не му е влязло в главата от това, което толкова пъти му казваше Зейнеп, а и Нух ... Нали се възхищаваше на Зейнеп колко е силна, гордееше се с нея , до кога ? Докато я спечели. А после поиска да я подчини. Е, да, ама не, това не е Сакине. Колко хубаво, че я е дала на времето на Нермин! Щеше да я смачка емоционално и психически също така, както нейната майка го е направила, като и е внушавала, че мъжът е винаги прав, че каквото каже той, това е. Та, колкото и да се вайка Мехди сега, той вътре в себе си все още е убеден, че е прав и ще продължи да обвинява Зейнеп, че тя не го разбира. Така е възпитан, така е устроен, не е от това, че живее в махалата. Ето, че и други, живеещи цял живот там разсъждават по друг начин - Нух, Емине, майка и, та дори и сестра му Джемиле. Всеки по пътя си, така е правилно. Само си представям как ще реагира, когато разбере за Нух и сестра си Дано не съм права, но едва ли ...
Дружки, нали не ви досаждам с разсъжденията си за този сериал ? Обещах да ви споделя, та за това го правя, а и къде другаде да си излея впечатленията ... Пък и Демет е наше момиче, не съм извън темата Smile

Приятен ден, аз продължавам с гледането.Hug

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 09:39 от queen_fenka

# 611
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗
От Къванч в Инстаграм

# 612
Пепи Heart Eyes Добро утро и благодаря! Kiss Както винаги, редактирах поста си, а ти през това време си писала ... мразя я тази нова версия

Дано преведат какво говорят тези за партньорките на Киво
https://vk.com/kivancoyku?z=video-62215399_456241516%2F2d79ffd90 … pl_wall_-62215399

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 10:33 от queen_fenka

# 613
Хелоуу! Blush

това вече е Юсуф, от сета преди няколко дена

кратко видео
https://twitter.com/KivoGreekFan/status/1445292059443843073

Киво ни е изненадал и с още една снимка в ИГ...май е леко сънен Wink
Пепи Hug
Фенче Kissing Heart, голям мерак те гони да обсъждаш Домът, разбирам те Wink, сериалът предизвиква много поводи за размисъл, защото дълбае в човешките души.  аз те чета с интерес, а тези които не са гледали сериала, ще те пропускат.
за да хванеш, че някой е писал преди теб, даваш на предварителен преглед и скролваш малко надолу  за да видиш дали има нов пост.Hands V
Ире Kissing Heart, липсваш ми, наминавай по често! Blush
Диве, много готини гифчета са се получили! Heartpulse
тия снимки с КБТ са от преди.....
и аз направих нещо снощи,

......................

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 11:35 от Airra

# 614
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!

Минава доста време преди да разберем, че ние сме можещи и успяващи хора, заради наученото от нашите учители.Честит празник! 🌼🌼🌼
Фенче, Пепи, Кате !

Благодаря за споделеното! 🌺🌺🌺
Тооолкова много харесвам Ясемин А.  Споделяла съм някъде мноого назад, в очакване на бъдещ проект, че много бих искала да ги видя заедно с Къванч.
Тя притежава една вродена грация, макар и  в не положителен образ, изглежда очарователна.
Малко ме е яд само, че се среща с Къванч  в сравнително малка роля, поне в романа не е отделено много място на партньорките. Но пък там Юсуф има две любови, ще видим дали ще последват историята.

Айре, Heart Eyes хубаво ти се е получило. 🌺
Диве, прекрасни гифчета. 🌺🌺
Фенче, Heart Eyes с удоволствие те прочетох! 🌺
Подготви се за още много обрати. Само за Нух си много права, прекрасен образ, много истински и лоялен. За съжаление не беше оценен.
За майката съм раздвоена какво да мисля, защото  бива намеквано, че тя има вина за поведението на Мехди, но пък така и остана неразвита тази сюжетна линия. Вероятно заради принудителното напускане на актрисата.
За мен тук беше първата пробойна в сценария. Мехди имаше някаква травма. Многократно се споменава за майка му, която не е била майката, която заслужава. Но така и остана неизяснена темата.
Гневът и деспотизмът в Мехди са рожби на празнина, дълбока празнина, расла с годините, несигурността е вследствие различния социален статус с цялото обкръжение на Зейнеп.
И ти си много права. Той не е единствен в такова положение, има и други хора от махалата,за които не беше нито съществено, нито фатално.
Ревността на Мехди обаче беше най- деконструктивна за връзката и отношенията им.
Винаги съм приемала ревността, патологичната ревност за обида. За мен няма здравословна ревност. Да ревнуваш за мен означава да допуснеш вариант, в който любимият ти човек да те предаде. Това е недопустимо за хора, които споделят един живот, една маса, една възглавница.
Да ревнува Зейнеп и да ограничава свободата ѝ, означава за мен, че Мехди допуска, че тя е способна да му измени. Което е изключително обидно и отвратително.
В психология на ревността ревнивият човек, човекът, който ревнува, той е всъщност човек, който изпитва и озлобление по някакъв начин. Но озлоблението е насочено към самия него, защото разбира, че е всичко друго, само не и това, което би искал да бъде. Иска да бъде различен, но няма силата и не знае как да го направим.
Някой да вземе неговото, което по правило му се полага, някой някак си да го конкурира, да го подценява в поредица от качества, или от каквито и да било  други свойства, това е непосилно за всеки един от нас.
В началото на любовните си отношения ние се събираме чрез еднаквостта.
Правим всичко заедно и живеем през преживяването и на единия, и на другия.

Следващата фаза е тази, в която всеки започва да се обръща към себе си, започва да си припомня какво за него е важно, да поиска да развива личността си.
Промяната в единия неминуемо води до промяна и у другия, и тогава идва големият въпрос дали сме готови за това.
В психологията се приема, че
“Да не забравяме все пак, че природата не разчита на еднаквостите, а залага на различието, защото при комбинирането на различни гени, се гарантира разнообразието. Следователно така оцелява и вида."
Затова не се съгласявам, че основният проблем е в различията между двамата. 
Фарук беше от обкръжението на Зейнеп, но продължавам да твърдя, че не бяха подходящи един за друг и не мисля, че биха били щастливи.
Дотук съм склонна да припиша грешките на Мехди на ревността му.
И съм категорична, че стореното е непростимо.
Сакине е типичният пример за сварената жаба, който бях споделяла наскоро.
Затова писах, че най- доброто, което е направила за детето си, е че го е отпратила от токсичната среда, в която живее тя.
В помрачения ѝ ум все пак е имало проблясък колко ценно е образованието, което тя не може да осигури на Зейнеп.
И аз се извинявам, ако досаждам, бих могла да слагам мненията си в спойлер, моля да споделите, ако ви е неприятно и ще го правя.
Не сме съвсем офтопик, темите, пряко свързани с героите в сериала, всъщност са общовалидни и актуални.

Нека денят ви донесе много радост, късмет  и добро настроение!
Щастлив вторник!❤

Общи условия

Активация на акаунт