Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 98

• 32 704
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Али Kissing Heart, аз много обичам да те чета, нямам нищо против да споделяш, още повече за сериал, който много харесвам!
Цитат
Тооолкова много харесвам Ясемин А.  Споделяла съм някъде мноого назад, в очакване на бъдещ проект, че много бих искала да ги видя заедно с Къванч.
и аз съм го мислила, че искам да я видя заедно с Къванч. Особено като гледах Въпрос на чест.
Жалко, че тук ролята й няма да е голяма, дано всъщност не вкарат и друга актриса, а се задоволят само с една любов на Юсуф.
Реж-ра е споделил тая снимка
фотограф-
Photo by: @kivanctatlitug

И Башак за моя радост е доста активна, обикаля с Дениз по мероприятия
ще сложа само тая, много ми е хубава тук Heartpulse

Интересно, че на снимките от вчера пише, че са от ЛА, освен да са прескочили с Къванч до Щатите през лятото, когато се бяха покрили, нали излезе и една снимка от летище Thinking

определено изглежда различно и като стайлинг.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 19:44 от Airra

# 616
Айре Heart Eyes благодаря за новите снимки на Юсуф! Kiss Да, това вече е той. А на тази, която е споделил сутринта е написал Добро утро, много се радвам, че започна все по-често да ни радва.

Аз мога да слагам в спойлер това, което ме вълнува, ако кажете, няма проблем. Наистина това е сериал, който те кара да се вълнуваш, да преживяваш и да разсъждаваш върху абсолютно реалистичните житейски ситуации, точно такива обичам.
Супер ти е колажа, браво! Hands Clap
Аз не искам само Ясемин да играе във филма, колкото повече мацки, по-добре Smile Надявам се и да не и е  малка ролята Thinking
Алинка Heart Eyes благодаря, мила! Kiss
С голям интерес прочетох споделеното от теб мнение, абсолютно го споделям! Само за Фарук да кажа ... та той сам си призна, че без парите на баща си е едно нищо, не умее нищо и нямаше как да направи Зейнеп щастлива, при това не видях кой знае каква любов между двамата. Той ми е много интересен образ обаче ... все си мисля, че наистина се влюби в Емине, с нея му беше интересно, защото и тя като Зейнеп не прилича на останалите момичета от обкръжението му, вие как мислите ? Thinking Но, баща му командва парада, синчето изпълнява. Не мисля, че повече ще го видим, предполагам, че тази история приключи. А Мехди, че си е много ревнив, така е, но според мен по - големият му проблем е в това, че той самият се усеща, че не е на нивото на Зейнеп, още повече, когато чу каква заплата взима. Уж е много горд от това, че жена му е адвокат, а всъщност както повечето мъже се чувства комплексиран от това, че тя се реализира и печели много повече от него и това го побърква. А никога не разбра колко жертви направи това момиче заради него, какво ли не изтърпя, най - много ме ядосаха думите му , че заради нея е отпратил майката на детето си, онемях Ами да си я взима тази безлична овца и да си живеят, тя си е баш за такъв като него. Ще си седи само вкъщи, ще му готви, тя няма друга цел в живота. Хич не обичам такива безгръбначни жени, чудя и се как няма капка достойнство в нея, а в началото я харесвах ... Прекалено много глупости и наприказва Мехди на Зейнеп, вместо да се засрами, че е такъв неврастеник и пребива хората, той обвинява нея, че тя не му влиза в положението, ами му търси сметка и е отишла на свиждане. Много егоцентричен индивид! Видиш ли, Зейнеп нареждала, а те трябвало да се подчиняват и изпълняват, смях!
Цитат
Мехди имаше някаква травма. Многократно се споменава за майка му, която не е била майката, която заслужава. Но така и остана неизяснена темата.
Доколкото разбрах, майката е поела всичко след смъртта на бащата и за това Мюжгян го е отгледала. Нали тя самата се похвали как го е възпитала, е, хубаво го е възпитала, нека и!
Цитат
Подготви се за още много обрати.
Нямам търпение! Всички актьори са супер, но Демет и Ибро са невероятни в тези роли, браво!
Като посъбера още впечатления, пак ще пиша Smile

Цитат
Позиции в IMDB для цифровых проектов на этой неделе распределились следующим образом:

✨Любовь 101 — 300⬆
📍Защитник — 1265⬇
📍Дар — 1511⬇
📍Восход Османской империи — 2019⬇
📍Мы встретились в Стамбуле — 2376⬇
📍Фатма — 3671⬇
📍50м2 — 3900⬇
📍История подводной лодки - 4419⬆
📍Йешилчам - 4838⬇
Нашия сериал още не е излъчен, обаче е там Smile

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 20:09 от queen_fenka

# 617
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Благодаря ви момичета 🤗
И вчера, и днес Къванч се появи точно навреме 😛Два дни се разправям с побойници... утре пак. Та вчера след часове "разследване" като си тръгнах седнах да пийна едно кафе, отварям телефона и "изскочи" Къванч. Днес стана по същия начин. 😀
Сега спокойно ви изчетох. За снимките от вчера , прочетох при американките, че Къванч и Башак са били три седмици на почивка в Лос Анджелис.
А екипа вече е в Карс.

Този път снимките не са толкова тайни. Все имаме по нещичко.
Фени, Али с удоволствие ви чета, нищо, че не съм гледала този сериал. На мен не ми пречи да си публикувате коментари.
Ире, вярно е, че ежедневието ни поглъща, но пък по важното е да ни носи и то удовлетворение. Радвам се, че при теб е така. Но винаги се радвам на твоето появяване. Типично за младостта, носиш позитивно. настроението винаги тук.
Всъщност както не веднъж съм казвала, влизането ми в темата винаги е свързано с хубави и положителни емоции.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 618
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Първо да се извиня, че подминах въпроса на Диди за котето и Мехмет от Перла.
Не съм спец  по сериала, но мисля, че май беше подарък за рожден ден на Бахар.
После да ви кажа, че online)) беше цял месец на почивка и разходка
в района на Чешме и Истанбул, но не е срещнала на живо Къванч.
Посетила е района, за който се пишеше, че Къванч ще прави винарна.
Магазините на Мави е посетила нееднократно.
Направила е покупки, но не от новата колекция.
Казах ѝ за нашата онлайн среща и за плануваната за 27-ми.
Друго не се сещам да съм забравила, но не  бъдете сигурни.
Иначе не ми пречите като пишете за Домът ...
Повечето неща схващам. Все пак съм гледала първите серии,
но Мехди не можах да го понеса. Иначе Ибо го харесвам.

За снимка от днес - пак този тъжен, изпълнен с болка поглед.
Ама Къванч каза, че ще се реве.  

Лекинка!!!

# 619
Добро утро, момичета! 🐝

Темата ни пак е озарена с нова снимка на Къванч. Колко хубаво е така честичко да ни радва с нещо ново, споделено от самия него. Сякаш ни прави подаръци. Simple Smile

Фенче 🥰,
Забравих - да ти бъде здрава и щастлива сестричката! ❤
И честит празник на всички учители в нашата тема! 😘
Разбира се, че  стилът му е много хубав и преди Башак, но точно на тези снимки имам усещането, че и тя има някакъв принос. Било то в някои малки детайли.

Айре 🥰, Пепи 🥰,
На мен също ми е много хубаво като се включвам. Това е единствената тема, в която пиша, откакто имам профил тук. Чувствам се най - добре и ми е много приятно сред такива чудесни хора, като вас. ☺

Идеята за онлайн среща на рождения ден на Къванч на рождения му ден е страхотна. Не знам дали съм ви казвала, но майка ми е рожденничка на 26, а вуйчо на 27. Та има голяма вероятност тогава да ги посетим и да празнуваме. Все още нищо не се знае и за сега не мога да кажа дали ще се включа.

Наистина е много по-добре, когато има някаква бегла информация относно локацията на снимките и,че те продължават. Тези дни не можем да се оплачем. С Подводницата нещата не бяха точно така, но нали е за Нетфликс. Simple Smile

А КБТ добре са се измъкнали лятото и се посетили ЛА. Дори не сме ги заподозрели или някой е имал такива мисли? 😎

Споделям ви една моя много любима снимка на Къванч, за да Ви направи деня още по- хубав.

До скоро! 😘

# 620
Добро утро! Hug

Ирка Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss И кафенце си ни приготвила, машалла!
Цитат
Темата ни пак е озарена с нова снимка на Къванч. Колко хубаво е така честичко да ни радва с нещо ново, споделено от самия него. Сякаш ни прави подаръци.
Направо! Харесва ми, че започна да споделя по-често! Колкото до тези снимки, сигурно си права, че и Башак има макар и малко участие, мислех, че са от сега, а тя не е при него май, от къде да зная, че са били в ЛА Smile Кога пък са успели наистина ? Явно за там са пътували, когато ги бяха снимали на летището. Но, по - интересно ми е защо са били там, дали е било заради почивка само Thinking
Той и филма ни е за НФ, но сега е интересно защо споделят повече снимки Thinking
Алинка Heart Eyes, Айре Heart Eyes, Диве Heart Eyes, Пепи Heart Eyes  благодаря ви за всичко, което сте донесли в хубавата ни къщичка! Kiss Много се радвам, че всички се чувстваме чудесно в нея.
Скрит текст:
Новая поза от Кыванча Татлытуга!

Красивый актер Кыванч Татлытуг, который начал активнее пользоваться своим аккаунтом в Instagram, стоит на повестке дня с каждой фотографией, которую он публикует. Башак Дизер, которая делилась фотографиями очень активно на вопрос одной из своих подписчиков «Сестра, это вы попросили Кыванча сделать фото?, - ответила: «Да, я…»

Кыванч Татлытуг и Башак Дизер, поженившиеся в 2016 году и являющиеся одной из образцовых пар журнального мира, продолжают свои счастливые отношения. Татлытуги, один из супругов, про которых в последние месяцы утверждалось, что они станут родителями, но опровергли новости о них, добавив новые фото к своим широко обсуждаемым постам.

Татлытуг, который какое-то время не выпадал из повестки дня со своим новым имиджем, снова попал в поле зрения. Пост известного актёра, который в последнее время стал активнее пользоваться своим аккаунтом в Instagram, снова вызвал большой резонанс. Его последователи не остались равнодушными к посту Кыванча, который привлек внимание своим стилем. Пользователи прокомментировали новое фото: «Мой день стал лучше» и «Машаллах». Фотография известного актера набрала более 460 тысяч лайков.

❣ Фото "Доброе утро"

Кыванч Татлытуг, которому 27 октября исполнится 38 лет, разместил эту фотографию в своем аккаунте в Instagram, у которого 3,5 миллиона подписчиков, со словами «Доброе утро ...».

Татлытуг ранее присутствовал на свадьбе режиссера Улуча Байрактара. Много говорилось и о фото известного актера с женой. Татлытуга сравнивали с актером Брэдом Питтом.

Кыванча Татлытуга раньше сравнивали с персонажем «Индианы Джонса» и бывшим футболистом Дэвидом Бекхэмом.

❣Лос-Анджелес

Башак Дизер Татлытуг в своём инстаграме разместила фото с подписью "Летние воспоминания о Лос-Анджелесе" , из чего стало понятно, что супруги Татлытуг всё же посещали летом Американский континент, как и писалось в СМИ.....Ранние сообщения СМИ подтвердились. Кыванч и Башак отдыхали летом в Лос-Анджелесе.
Цитат
Нова поза от Kъванч Taтлъту!
Красивият актьор Къванч Татлъту, който започна по - активно да използва профила си в ИГ, е на дневен ред с всяка снимка, която публикува. Башак Дизер, която беше много активна в споделянето на снимки, на въпрос на един от абонатите й : „Сестро, ти ли помоли Къванч да направи снимката ?“ отговори: „Да, аз ...“
Kъванч Taтлъту и Башак Дизер, които се ожениха през 2016 г. и са една от образцовите двойки в света на списанията, продължават щастливата си връзка.
Татлъту, който от известно време не отпадаше от дневните новини с новия си имидж, отново попадна в полезрението на всички. Публикацията на известния актьор, който наскоро започна по - активно да използва профила си в ИГ, отново предизвика голям резонанс. Неговите последователи не останаха безразлични към поста на Къванч, който привлече вниманието със своя стил. Потребителите коментираха новата снимка: „Денят ми стана по -добър“ и „Машалла“. Снимката на известния актьор получи повече от 460 хиляди харесвания.
Снимка „Добро утро“
Kъванч Taтлъту, който на 27 октомври ще навърши 38 години, публикува тази снимка в профила си в ИГ, в който има 3,5 милиона последователи, с думите „Добро утро ...“.
Татлъту преди това присъства на сватбата на режисьора Улуч Байрактар. За снимката на известния актьор със съпругата му се говори много. Татлъту е сравняван с актьора Брад Пит.
Kъванч преди това беше сравняван с героя на Индиана Джоунс и бившия футболист Дейвид Бекъм.
Oт Лос Анджелис
Башак Дизер Татлъту публикува снимка в инстаграма си с надпис „Летни спомени от Лос Анджелис“, от която стана ясно, че съпрузите Татлъту все пак са посетили американския континент през лятото, както беше писано от медиите ..... Ранните  съобщения в СМИ бяха потвърдени. Къванч и Башак са почивали в Лос Анджелис през лятото
Ето и от мен една много любима снимка, от серията такива, когато всичко беше нормално и те ходеха къде ли не, липсва ми това време ...

Стигнах до първия половин час от 21 серия ... Какво да ви кажа, този Мехди ту ме трогва до сълзи / когато плака в колата след развода, оставайки сам / ту ми иде да го пребия на моменти Stuck Out Tongue Closed Eyes Страшно го играе този герой Ибо, явно в това е причината.
Хубав ден! Hug

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 11:16 от queen_fenka

# 621
Хубава сряда!! Yellow Heart

Ире Kissing Heart, я колко хубаво, че си писала и си ни поднесла кафенце сутринта! Blush
Със сигурност Башак му дава идеи как да се облича, предполагам го прави с голям кеф Stuck Out Tongue Winking Eye
Не може да се оплачем, че сме в неведение-относно филма и къде снимат.
Ооо доста скорпита покрай теб Wink
Фенче Kissing Heart, опасни за КБТ-явно наистина са ходили до Щатите, когато се чудехме къде се покриха през август месец, и нищо не сподели Башак....но тогава бяха трудни времена за Турция и ги разбирам, че  не са оповестявали къде са. Но и аз се чудя какво пък са правили точно в ЛА, ако бяха на почивка, да бяха отишли в Орландо при Тугай. Те още през  2020 имаха намерение да ходят зад океана, но тогава пандемията им обърка плановете.
Не очаквам  от Къванч да е кой знае колко активен в ИГ, това неговото е спонтанно- в момента може да се чувства и леко самотен, като е далеч от близките си в Истанбул.
мерси за превода!
за Мехди-освен ревността и мачовщината в него го събориха точно, комплексите му и това, че се почуства непълноценен заставайки до Зейнеп и новата среда, в която неминуемо щеше да попадне след като завърши образованието си.
Демет и Ибо са страхотни, много искам Деметка пак да си партнира с Къванч!
Диве Hug, донесла си нови снимки!
а online) си е за завиждане Wink
Пепи Hug Flowers Cherry Blossom

,,,,,,,,

появи се и тоя симпатяга, майстор на саз, може да има участие в снимките за фестивала в Карс

от тук>
https://www.instagram.com/stories/ahmet.yildiz.official/2678462973827946594/

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 14:59 от Airra

# 622
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря за новостите, преводите и споделеното!!!
Горното е от папката КТ ^ ^ ^
Днес уловът ми не е голям >>>

Лекинка!!!

# 623
Момичета 🤗🤗🤗
Минавам само да ви пожелая лека нощ 🌃
Ето нещо и от мен

На тази снимка от летището Башак е със същата горна дреха като на снимките от профила й в ИГ , където е написала , че са от Лос Анджелис

Айре, съгласна съм с теб, че сигурно са се съобразили с тогавашна обстановка в Турция.
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 624
Добро утро!

Страхотен Къванч, споделяйки снимки от Карс.

Да ви е хубав денят! ❤

# 625
Добро утро! Hug

Благодаря ви, дружки за споделеното!
Ире Heart Eyes благодаря! Kiss Голям сладурко е на тази снимка! Heart Ех, ако беше махнал и очилата ...

Днес е споделил доста снимки Hands Plus1

Айре Heart Eyes може ...
Цитат
Не очаквам  от Къванч да е кой знае колко активен в ИГ, това неговото е спонтанно- в момента може да се чувства и леко самотен, като е далеч от близките си в Истанбул.
Пепи Heart Eyes истински дедектив си! Kiss
Диве Kissing Heart това гифче е прекрасно, благодаря ти! Kiss

От фенка на Кузей, хареса ми, също и колажа
Скрит текст:
От поклонницы❣
"Сегодня я подумала о творении Кыванча Татлытуга, он такой же шедевр, как и этот персонаж. Если время от времени делиться фотографией в благотворительных целях, это открывает нам глаза и сердца."
Цитат
Днес се замислих за творението на Kъванч Taтлъту, той е същия такъв шедьовър, колкото и този герой. Ако споделя от време на време снимки с благотворителна цел, това ни отваря очите и сърцата."

За добро настроение в днешния дъждовен четвъртък

Хубав ден! Hug

# 626
Привеет!
Ире Kissing Heart Flowers Cherry Blossom

браво, радва феновете, толкова много сторита не си спомням да е пускал наведнъж Wink

Фенче Kissing Heart благодаря за споделеното!
обаче въпреки, че е с къса коса, прическата на Юсуф е различна Wink
Пепи Hug дедектив си!
Диве Hug

...................
Стана ясно името на още една актриса във филма ни. От Бирсен преди малко....
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1446049777892876293

Burcu Cavrar
Тя е в актьорския състав на новия филм на Йозкан Алпер "Ден на влюбените"! Филмът, продуциран от OGM Pictures и Nar Film, с участието на Kıvanç Tatlıtuğ и снимане в много различни градове, включително Kırşehir, ще бъде излъчен в Netflix.

на тая снимка от ИГ й-от вчера е много хубава
https://www.instagram.com/cavrarburcu/?hl=bg

инфо, къде е играла
https://www.imdb.com/name/nm6197352/
Последно в - Рамо, Черно бяла любов, Пойрайз Карайел

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 13:26 от Airra

# 627
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Никога не е пускал толкова много сторита наведнъж, браво на патрона! И каква музика е подбрал само, супер! Heart
https://vk.com/club195524900?z=video-195524900_456241522%2F982b7 … l_wall_-195524900
Ами сладка ми е новата партньорка, и с червена и с тъмна коса, явно тя ще играе сегашната любима на Юсуф. Като не догледах Черно Бяла любов, няма как да зная как играе, но сигурно е добра, щом са я избрали. На 32 години е, родена е 89 г. висока е 1. 72. Идеално.

Ето филмографията и
Рамо(сериал, 2020–2021)
Ramo
Cavidan
2
Чёрно-белая любовь(сериал, 2017–2018)
Siyah Beyaz Aşk
Hülya
3
Дела сердечные(сериал, 2014–...)
Gönül Isleri
4
Bir Kadin Tanidim(сериал, 2011–2012)
Hülya

А за образа на Юсуф, не съм се и съмнявала, че няма да прилича на останалите. Като сложи и очилата и ... нов човек Smile
Преполових сериала, на 24 серия съм! Като зомбирана съм от него, явно ще го изгледам тези дни.
П.С Вай беее, това мрънкало Сакине притопли най- после за какво иде реч, след като изгледа записа! Трудно се променя нейния начин на мислене, вкоренено е дълбоко в съзнанието и, че мъжът е по-силен и без него не можеш да оцелееш... Този сериал е толкова ценен за многото жени като нея, дано им отвори очите! А Мехди вече удари дъното ... Той  се оказа от мъжете, които се влюбват до маниакалност и когато не получат това, което искат, буквално откачат! Бурхан № 2!  Основният проблем на Мехди е, че физически е станал голям мъж, но на ниво психика са го оставили в първи клас. Всички жени около него са го осакатили до безобразие. Може би само Джемиле прави изключение до някъде. Сериозно се притеснявам и за Зейнеп, но най-вече за Баръш! Защото за такива като  Мехди има или само черно или само бяло, те виждат само това, което е в главите им! А в главата си Мехди вече е осъдил Баръш ... Баръш много ме впечатли как макар и да изглеждаше, че не е чул молбата ѝ, даде на Зейнеп аванс и не я накара да се чувства задължена, а напротив - показа ѝ че го заслужава и не е необходимо да благодари дори. Харесва ми това, че ѝ показа нова страна на мъжко отношение, която тя досега не е виждала, дори и в семейството на Нермин - мъж, който вижда качествата на жената и вместо да се опитва да ги потисне, за да бъде приемливо слаба за него, а той да се прави на голям закрилник, всъщност я цени и и се възхищава, даже я насърчава да продължава да се развива. Нермин го видя веднага това качество в него, и колко беше права от самото начало за Мехди ... Много ми харесва нейния образ! Все по - интересно става, предполагам, че Зейнеп ще помогне и на Саваш ? Отново се посмях с Емине и Султан, големи сладурки са! Как Султан си поръчваше на Вселената зет красавец като Кенан, Къванч, Ибрахим Stuck Out Tongue Closed Eyes Продължавам с 25 серия!

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 15:24 от queen_fenka

# 628
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Не знам какво става, но се радвам, че е така. Тъкмо щях да питам дали и друг път е имало толкова много снимки качени от Къванч. Прави страхотна реклама на района, в който снимат.
Каквато и да е причината важното е, че и нас ни огрява.😛
В същото време на всяка снимка изглежда толкова различен. Първата, която сподели тази седмица ми напомняше донякъде на Кадир , но сега няма нищо общо. При американките прочетох един коментар към видеото от онзи ден, че и те се чудят как дори походката му е различна.
За новата партньорка нищо не мога да кажа. Донякъде се радвам, че не са от супер известните им звезди.
Фени, не съм аз дедектива , това го видях в една от руските групи.
Но тези дни точно с дедективска работа се занимавах😂 и случая е разрешен 😜😀
А мелодията, която е пуснал Къванч, не ви ли напомня на Хей, поле широко. Видях, че пише Евгени Гринко - Field, което значело поле. Но още в първия момент асоциацията ми беше за нашата песен.
Ирка, почна да влизаш по често и виж Къванч как ни радва
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 629
Фенче Kissing Heart
Цитат
Преполових сериала, на 24 серия съм! Като зомбирана съм от него, явно ще го изгледам тези дни.
типично в твой стил
гледам, че си писала-харесваш образа на Баръш. и на мен ми беше любим и бях за двойката ЗейБар Wink

рускините са открили каква /на кого е музиката
Evgeny Grinko - Field / Евгени Гринко/Поле

страхотна,  много въздействаща.
И браво на Къванч за разностранните му музикални интереси!!

Актрисата си я спомних в ЧБЛ, играеше домашна помощница, сладурана е.
сцена с нея>

Пепи Hug, благодаря за споделеното!!
Според мен Киво леко скучае...ако не е на снимки и се радва на новото място, което опознава.
И аз забелязах, че на видеото, което излезе вчера от сета- стойката му е различна.

Цитат
Първата, която сподели тази седмица ми напомняше донякъде на Кадир , но сега няма нищо общо.
коя по-точно, защото тия с очилата са от ходенето им в САЩ.

.............................
Благодаря за превода!!! Flowers Bouquet
Момичето на прозореца #момичетонапрозореца
13 епизод бг. субтитри.
Тук 👉🏻13_1 https://ok.ru/video/2987624565268
13_2 https://ok.ru/video/2987624630804
И тук 👉🏻 https://disk.yandex.ru/d/zXq3S7gw6apUEw
https://vk.com/feed?section=likes&w=wall-113691288_204128

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 15:23 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт