Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 98

• 32 689
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Пепи Heart Eyes Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Песента е страхотна!
Ще видим един съвсем различен образ, гаранция, Къванч го прави абсолютно винаги, и сега няма да е изключение.
Айре Heart Eyes
Цитат
типично в твой стил
Да, за действително качествените сериали, които ме хванат здраво от самото начало съм така. В главата ми е малко карашък и не зная кое по-напред да споделя от всичко, което ме впечатли, нахвърляла съм всичко на едно за няколко серии, ама се надавям, че разбираш кое ме развълнува най-вече Stuck Out Tongue Closed Eyes За Мюжгян, Бенал не ми се споделя ... Забравих да кажа колко ме кефи как започва сериала с логото на ОГМ Пикчърс! Същото усещане, както когато започва някоя западна продукция. Дано и филма ни започва така!
Лелее, и 13 серия на Момичето е излязла, супер! Не зная обаче как ще стигна до нея, сега съм на най-интересното. Може би довечера ще я опаткам и нея.
Да, тази Бурджу и добре играе, от това, което видях в откъса.
Пепи Heart Eyes и аз така! Дори предпочитам някоя да ме изненада приятно, както се получи с Ойкю на времето.
Цитат
За новата партньорка нищо не мога да кажа. Донякъде се радвам, че не са от супер известните им звезди.
Предполагам, че във филма ни ще е с такава коса, супер, харесвам такива червенокоски! И двете мацки на Юсуф са един типаж.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 16:00 от queen_fenka

# 631
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за новините, преводите и споделеното!!!
Ама Къванч така ме ентусиазира напоследък,
че ме кара да правя извънредни емисии.
Е, няма да се оплаквам, защото
други нямат такова въздействие като него.
И тук да вметна, че online)) ми каза, че не е видяла Къванч на живо,
но пък няма място, където е била, да няма неговия лик.

Това прочетох за Карс
На снимката има и два празни стола.
Определено Къванч е много дълбоко в ролята си.
С очила е, защото иска да скрие мъката и сълзите си.

И още два часа хубава музика от Evgeny Grinko

За новото попълнение на каста - добро момиче са избрали.
Гледала съм я в ЧБЛ. И вие ще се сетите коя е >>>

Скрит текст:

И за сега само едно кивче >>>

# 632
.

Здравейте, момичета!

Учудваща активност по форуми прави Къванч с тези снимки!  Дали той ги слага или друг, важното е, че е от негово име и непременно с негово знание. Ето как със закъснение разбрахме, че са пътували и оттатък океана. А що се отнася до Тугай, аз мисля, че може да са прескочили и до него. Но там е голяма мистерия за мен.

Хубаво място имат за снимки. Но в Турция знаем, че имат много красиви места. Въобще добре си стопанисват държавата.

Избраните кандитат-партньорки много ми допадат. Аз се радвам, когато му партнират не толкова известни актриси, но са много талатливи!

Моят въпрос за цигарите беше дали Къванч все още пуши в действителност.  Защото по време на снимките за Перла се е налагало да спират за по една цигара на Къванч. Така пишеха тогава.

Музиката, която сте споделили е много хубава, да, но ми е странно как един музикален мотив се повтаря толкова дълго.

Фен, много благопожелания на сестричката ти! Нека се видите в най-скоро време!

Хубава, есенна вечер!

# 633
Добро петъчно утро, дружки! Hug

Диве Kissing Heart благодаря! Kiss Това само може да ме радва Hands Plus1
Цитат
Ама Къванч така ме ентусиазира напоследък,
че ме кара да правя извънредни емисии.
Едно, едно, ама страхотно!

Благодаря и за хубавата музика!
Орси Kissing Heart благодаря! Kiss
За съжаление няма коя от нас да ти отговори на въпроса.
Цитат
Моят въпрос за цигарите беше дали Къванч все още пуши в действителност.  Защото по време на снимките за Перла се е налагало да спират за по една цигара на Къванч. Така пишеха тогава.
Никога не съм вярвала на тези измислици, които се пишеха по нашите жълти вестници някога. Още тогава си мислех, че няма как някой режисьор да се е съобразявал точно пък с новоизлюпен актьор, какъвто беше Киво по това време, че му се пуши по време на снимки Smile Хем тогава още не знаех почти нищо за него, а сега, когато вече сме чели през годините толкова изказвания от негови колеги колко дисциплиниран актьор е Къванч,съвсем.
И на мен ми харесват двете партньорки на Киво, супер, че няма да липсва любов и в този му филм, та дори и малко да е. Каста лека полека ни стана известен, да видим дали ще има и други герои Thinking

Цитат
Канал D започва излъчване в Латинска Америка

Една стара, но много любима снимка, с Мерт Фърат, Лондон, преди галата на СП

Айре Heart Eyes в Домът се намекна за някаква голяма тайна в семейството на Мехди ... Джемиле не каза нищо на Нух за съжаление. Дали няма да се окаже, че Мехди действително е син на Мюжгян ? Друго нищо не ми хрумва, за пръв път виждам такава нездрава /ако мога да я нарека така / връзка на сестра с брат  Thinking
Хубав ден ви пожелавам, дружки! Hug

# 634
Добро, петъчната утро!

Да, за съжаление никой от нас не си е пил кафето с Къванч, за да знае дали пуши или не! Grinning Но аз пък мога да предполагам. Щом здравословният начин на живот е на такава почит в Истанбул сред не малко хора, едва ли и нашият патрон ще продължава да дими атмосферата и белия си дроб. Дано не ми се подразните. Но това ми "вълнение" не третира маловажен, по принцип,  въпрос.  Пък и нали споделяме и други неща за нашите любимци.

Предстои ми належащ ремонт на кухня през ноември. Дано се въоръжа с търпение за предстоящата хамалогия.й

# 635
Петъчен привет!!
Охх Къванч ще ни скъса от смях:))
какви сторита е сложил с едни крави...и музиката е един път Joy
https://www.instagram.com/stories/kivanctatlitug/2679802324811109229/
https://twitter.com/AlvinoEua/status/1446398344885067794

и едно гифче, в унисон с горното Laughing

Фенче Kissing Heart
Цитат
Хем тогава още не знаех почти нищо за него, а сега, когато вече сме чели през годините толкова изказвания от негови колеги колко дисциплиниран актьор е Къванч,съвсем.

Hands Plus1
и аз се дразня на подобни изказвания, особено пък ако са били в бг. медии Mask
Мехди не е син на Мюжгян, много ще е скандално за турски сериал, ако е така. не, че не сме виждали всякакви сюжети. В случая не си спомням за каква голяма тайна ставаше въпрос.
Орси Hug привет! успешен ремонт Hands V
турците като нация май доста пушат, много от актьорите им са пушачи...и жените, та всеки сам си решава какво да прави в живота си. А колко бил на почит здравословния начин на живот в мегаполиса Истанбул, нямам идея.
Със сигурност при Башачка е на почит Wink или пък при сем. Ергенч, като следя Бергюзар.

..................
Диве, Благодаря за споделеното!! Flowers Rose
Много ми харесва музиката на  Evgeny Grinko!
И историята на Карс е интересна, били са част от Русия за определен период.

И Кемал Варол е в Карс

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 13:10 от Airra

# 636
  • Плевен / София
Петъчен привет!!
Охх Къванч ще ни скъса от смях:))
какви сторита е сложил с едни крави...и музиката е един път Joy
https://www.instagram.com/stories/kivanctatlitug/2679802324811109229/
https://twitter.com/AlvinoEua/status/1446398344885067794

и едно гифче, в унисон с горното Laughing

Фенче Kissing Heart
Цитат
Хем тогава още не знаех почти нищо за него, а сега, когато вече сме чели през годините толкова изказвания от негови колеги колко дисциплиниран актьор е Къванч,съвсем.

Hands Plus1
и аз се дразня на подобни изказвания, особено пък ако са били в бг. медии Mask
Мехди не е син на Мюжгян, много ще е скандално за турски сериал, ако е така. не, че не сме виждали всякакви сюжети. В случая не си спомням за каква голяма тайна ставаше въпрос.
Орси Hug привет! успешен ремонт Hands V
турците като нация май доста пушат, много от актьорите им са пушачи...и жените, та всеки сам си решава какво да прави в живота си. А колко бил на почит здравословния начин на живот в мегаполиса Истанбул, нямам идея.
Със сигурност при Башачка е на почит Wink или пък при сем. Ергенч, като следя Бергюзар.

..................
Диве, Благодаря за споделеното!! Flowers Rose
Много ми харесва музиката на  Evgeny Grinko!
И историята на Карс е интересна, били са част от Русия за определен период.

И Кемал Варол е в Карс

Не помниш, защото така и не я казаха тази "голяма" тайна....
Здравейте момичета....
Готови ли сте за зимата

# 637
Гости Hug не сме готови, ама ... включих си климатика на 26 гр. че ръцете ми замръзнаха и не мога да пиша Smile Значи така и не се разбира какво толкова е преживял Мехди в детството, освен,че майка му не му е обръщала внимание, та сестрите така кръжаха около него ... Той и Кузей не получаваше внимание от майка си, ама не беше психопат, слава богу Smile Те всички са луди в онази къща да ви кажа, включая и Джемиле, че и тя ми се разходи здраво по нервите в 26 серия както се държеше с онази разбрана и добра душа Нух ... Няма да я бъде и тяхната ми се струва Thinking И май така и не му стана жена в пълния смисъл на думата Thinking
Айре Heart Eyes благодаря, пак си ни донесла интересни неща! Kiss Ама много им тичка тази музика на кравите, кво Stuck Out Tongue Closed Eyes Шегаджия ни е момчето, знаем си го Smile
Цитат
Вчера он занял 9-е место среди популярных тенденций в Турции и был опубликован в 15 газетах.

Орси Kissing Heart така е, нямаме този късмет Smile Той си знае да пуши ли, да не пуши ли, здравето и живота са си негови. Изобщо не ти се дразня, знам, че го правиш от загриженост, но не е много лесно да се откажат пустите цигари ... Пък и все един порок трябва да има човек, прекаления светец и богу не е драг  Stuck Out Tongue Winking Eye Всеки си преценява, също както с ваксините Stuck Out Tongue Closed Eyes
Много ми липсват тези моменти, дано скоро завърши филма и отново ги видим така и в такова настроение нашите гълъбчета Kissing Heart
Гонджааа Smile

Гледам Момичето. Ох, как се изкефих как я изхвърли Алп Джана ... тази не се спря! И Хайри не е женен и с деца май , още съм на 51 минута. Лека вечер! Hug

# 638
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и новините!!!

Извинявайте!!! Не се засягайте!!!
Но писаниците в бг жълти сайтове и издания,
не само за Къванч, са под нивото ми да коментирам.
За това държа на страницата на бг в уикито.
Иво Аръков се изцепи, но видя с кого си има работа,
и накрая се извини публично.
В конкретния случай за цигарите,
няма официално изявление от Къванч.
Чудя се при тази пандемия, толкова много време,
и с толкова много мерки, защо не спряха продажбата на цигари.

Не знам за тези крави какво да кажа.
Иначе съм на средата на еп.14 на Момичето ...
Ще чакам вашите мнения,
но не се радвайте на изгонването на Джана.
По-зле става.

Лекинка!!!

# 639
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Не знам от звездите ли е, от планетите ли, но тази седмица не можем да се оплачем 😛
Направо си се изкефих на новото видео. То, че на филма ще се плаче вече го разбрахме , поне сега малко да ни развесели Къванч.
Диве, недей с лошо. Как ще забранят цигарите? А аз какво ще правя? Затворих си терасата, сложила съм специално вентилатор за целта, да си пуша на воля 😜
И понеже ме обявихте за дедектив ето нещо, което намерих

Само се чудя как още не са почнали да ги коментират Башак и Дойгу.
Фени, и аз мисля сега да погледна Момичето, дано само не заспя.
Гости, и при нас днес е много студено. А за зимата още не сме готови. Очаквам да има още топли дни.
Орси, стискам ти палци и ти желая много търпение. После ще ти е хубаво.
Желая ви, лека вечер 🤗🤗🤗

# 640
Диве, супер гифчета Hands Plus1
Цитат
Иво Аръков се изцепи, но видя с кого си има работа,
и накрая се извини публично.
аха Stuck Out Tongue Winking Eye
аз съм на средата на преведената серия на Момичето, но знам какво се случва в 14, наистина положението става по-зле....
Седатчо такава мижитурка, а Хайри ме кефи все повече и  Джихо е много добро попадение за ролята!
Фенче Kissing Heart
Ооо Джемилето ще ти къса нервите тепърва..и тя една кукувица, но накрая им написаха хубав финал с Нух.
за кравите, определено ме развесели сутринта нашия шегаджия, обича си животните и предполагам как се е смял като е слагал музиката  Laughing

Пепи Hug Wink ами в момента е ретрогр. Меркурий и аз си треперя за техниката Smirk вече ми се бъгна ИГ, но го оправих.
оххх много ми се иска нашия човек да продължи да ни радва със сторита, ама не ми се вярва....
донесла си тая нова снимка на Башак и аз щях да я слагам, заради прекрасната й усмивка Heartpulse
да, с Дуйгу в един стил са се докарали!

Nature Stars лека.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 22:42 от Airra

# 641
Добро утро в събота, дружки! Hug

Благодаря на всички ви за споделеното вчера Flowers Hibiscus
Диве Kissing Heart Е, само това оставаше Smile Как изобщо ти хрумна тази идея Stuck Out Tongue Closed Eyes
А Иво голямо извинение направи, мани, пак си потвърди глупостите, които каза Smile
Благодаря за сладурските кивчета! Kiss
Айре Heart Eyes благодаря за инфото, така си и знаех Anguished Както казах, на цялото семейство Караджа им хлопа дъската, няма да се цепи от колектива Джемилето, я Smile И онази добра душа Нух я е издържал до края, а ? Той има завидно търпение ...
Аз пък се надявам Киво да продължи да споделя, ако може и сторита с колежките, ама едва ли Smile Нищо не се знае, той е станал направо непредсказуем в последно време, в добрия смисъл на думата.
Пепи Heart Eyes не можем да се оплачем, вярно е. И аз така Smile
Цитат
Направо си се изкефих на новото видео. То, че на филма ще се плаче вече го разбрахме , поне сега малко да ни развесели Къванч.
Дуйгу видях, че не са я подминали с одумванията, не видях за Башак, но никога не е късно Stuck Out Tongue Closed Eyes
Нещо интересно да ви споделя за хотела, в който е отседнал Киво в Карс. Може би от него му е дошла идеята на Киво да споделя руска музика, връхлетели са го хубави спомени ? Thinking
Цитат
По време на снимките на филма „Празник на влюбените“ в провинция Карс, Къванч отсяда в хотел „Челтиков“, който се помещава в реставрирана историческа сграда с уникална архитектура, построена през 1894 г.
Малко история от официалния сайт на хотела:
„Руското семейство Челтиков се установява в Карс през 1877 г., през 1894 г. построява сградата на Челтиков в балтийски стил като имение и живее там до 1896 г. Сградата по- късно е прехвърлена на руското правителство и се използва дълго време като консерватория и Опера. След като напускат руснаците Карс, сградата служи като училище, военен аптечен склад, опера, болница, родилен дом. Историческата сграда, превърната в хотел Челтиков през 2011 г., демонстрира уникална архитектура и се явява дестинация за културен туризъм за Източна Анадола и Карс.

Цитат
Star TV припомня проекта "Джесур и Гюзел " и споделя кадър от сериала със следния цитат: ᅠ ᅠ ᅠ ᅠ  
 "- Щастието е по -красиво в живота, отколкото в поезията. "

Колажа е от испански фенове
На края за добро настроение да споделя снимки на Ойкю и Хазал с техните сладурчета Heart

ПС Изгледах 13 серия на Момичето, чак и 14 гледах в оригинал с мишката. Този Седат няма шанс да прогледне ... Недоумявам с какво го държи толкова тази кривата Джана, но ми падна на дъното вече този. Само това да споделя - в миналата серия Налан трепереше като лист от докосването на съпруга си, в тези серии все едно я бяха подменили с друга жена, нереалистично ми беше, не знам за вас. Да видим дали е чула разговорът на Седат с Джана или както в сцената в стаята на майка и пак няма да разбере нищо. Хайри обаче чу всичко! Ще е интересно!

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 11:15 от queen_fenka

# 642
Мави заредиха нова снимка....

Хубава събота! Yellow Heart

Фенче Kissing Heart хаха сторита с колежките, смели мечти имаш Laughing
Като се върне в Истанбул пак ще забрави, че има ИГ, но пък току виж ме опровергае Wink
О и аз щях да слагам инфото за хотела „Челтиков“, но ти си ме отменила Hands Plus1
Много интересно, много история има в тая сграда.
Ще е добре, ако и във филма ни включат такива забележителни места, ще е  плюс за продукцията.
инфо и от Уикипедия/Дива го беше постнала/
Скрит текст:
През X – XI век е столица на арменското Карско царство. В края на XI век е превзет от Византия, а по-късно – от селджуците. През XII век, заедно с части от Северна Армения, влиза в състава на Грузинското царство.

Завладян е от Османската империя през XVI век, която го превръща в опорна точка за налагане на влияние в Закавказието.

По време на руско-турските войни през XIX век крепостта на Карс е сред главните обекти на военните действия, провеждани в района на Кавказ:

1807 г. – руските войски безрезултатно атакуват крепостта;
    1828 г. – градът е превзет с щурм;
    1855 г. – турският гарнизон отбива атаките на руските войски, но след 3-месечна обсада капитулира от глад;
    ноември 1877 г. – градът е завзет от руските войски.

Преминава към Русия по силата на Санстефанския мирен договор от 1878 г.

През май 1918 г., след излизането на Русия от Първата световна война, градът е окупиран от турската армия, а след поражението на Турция във войната е завзет от войските на Първата арменска република. Влиза в състава на Турция по силата на Карския договор от 1921 г.

Много сладка среща на малките Роман и Фико Blush
за Джемиле-хаха тя ще зареже Нух, за да живее с Бенал и племенницата си, но накрая ще видиш какво става.
за Момичето- не мога да преценя за Налан колко е нереалистично, тя явно се окопити и събра смелост, но пък и сцената беше снимана добре.
Цитат
Да видим дали е чула разговорът на Седат с Джана или както в сцената в стаята на майка и пак няма да разбере нищо. Хайри обаче чу всичко!
Да, по-скоро Седат да замаже положението, тя е доста наивна, но Хайри чу.
за Иво Аръков-е все пак каза думата-извинявам се Mr. Green
А Къванч е последвал в ИГ- serdar orcin/Онур от Перла/
доста се е променил...
Скрит текст:

сладури Blush

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 13:30 от Airra

# 643
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss
Още една новосподелена, страхотен е с този модел дънки Heart
Цитат
🆕 Стиль, шик и неподвластный времени Кыванч 🔷💙🔷

С този наситен син цвят за фон не е много добра идеята им, ама така са решили тази година ... Добре, че моделът им е топ!

Сердар не се е променил много, просто е поостарял, както всички малко или много след толкова години ... И Ръза бая се е променил ... Не знаех, че и той снима с Тубичка и Мурат Боз

Ами не знам, може да е както казваш, но на мен някак ми беше странно, че заради думите на майка си Налан си наложи да изпълни това, което не можеше в никакъв случай в предната серия, та чак Седат се изненада Stuck Out Tongue Closed Eyes А сцената без съмнение беше снимана много добре. И аз мисля, че пак ще я залъже нещо Седат, рано е да и се отворят очите на Налан.
Благодаря за Джемилето. Очаквах го това да напусне Нух, честно казано, и не ме учудва особено, че вместо да си гледа собственото щастие се е превърнала в бавачка на Бенал и племенницата, на тези Караджа им е сбъркан чипа по рождение.
Ще видим дали ще забрави Киво за ИГ си след снимките, надявам се да не го направи! И аз се надявам да видим красотата на всички места, където снимаха. Помайтапих се за сторитата с колежките, ама може някой от екипа  все пак да ни зарадва.
Поредните локации

Ох, толкова пък да му отива дълга коса, а той хич не я търпи, веднага я реже след роля Smile А като е дълга е с толкова хубав цвят ... Не, че и с къса не е много готин, но аз още преживявам Stuck Out Tongue Closed Eyes

Прекрасна Демет!

Някоя от вас дали знае нещо за сериала на Елчинка, как е рейтинга и интересен ли е ?

# 644

Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, изпревари ме 😀
На мен пък точно сега много ми харесва Къванч.
Вярно, че русите му коси не се отличават много, но пак да се повтаря в перфектна форма е. Не искам да коментирам как изглеждат много по млади негови колеги в момента. Но това ме подсеща за това, което вчера коментирахме, за здравословния начин на живот и дисциплината. Нямам си на представа дали Къванч стриктно спазва някакъв тип диети или нещо друго, но е факт, че каквито и метаморфози да претърпява за ролите си това по никакъв начин не променя факта, че той винаги успява да се върне към перфектен външен вид. Както има една приказка всички ще остареем, но едни остаряват като галоши, а други като катедрали.
А на Мави и аз съм им ядосана, да имат перфектен модел и как пък малко разнообразие не вложиха. Искам ми се поне една изчистена снимка да пуснат.
Изгледах и аз Момичето. Фени, напълно съм съгласна с теб. И не само това ми прави впечатление. На мен и образа на Седат ми е странен. Някак си не мога да усетя тази изгаряща страст, която отново и отново го връща при Джана. Не знам дали толкова си може актьора, дали е режисьорско решение, но той много добре го играе влюбен в Налан , но не мога да усетя другото.
И отново има пълно разминаване с книгата, защото Хайри тук дори не е женен.
Фени, рейтинга на сериала на Елчин е около 2, но някъде мернах, че щял да бъде само 13 серии , предварително така било решено.
А местата, където снимат нашия филм не мисля, че са кой знае какво, просто снимките са много хубави. Във всеки случай градовете се намират на голяма надморска височина и условия за живот не са от най- добрите. Но пък филма ще им направи голяма реклама, сигурна съм. Със сигурност имат своята уникална история, която ще накара много хора да се поинтересуват най- малкото.
Айре, може пък някоя от колежките да качи някое стори. 😜 Имам чувството, че снимат без почивен ден, все нещичко се появява. Като гледам до рождения ден на Къванч ще приключат.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт