Срещи с други жени.

• 12 858
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
37 годишен мъж да избере да спи с 54 годишна си бие на патология отвсякъде. (Според психиатрите).
Колко такива мъже познавате ? Малко са, защото е извън нормата.
Светът винаги е бил такъв, мъжете търсят младост, фертилност и красота, жените търсят сигурност, надежност, грижа за тях и поколението.

# 196
Не е вярно. Лично познавам жена на над 50 г, която въртеше доволно много ухажори. Накрая се омъжи за богат чужденец. Просто мноооого я харесват мъжете, това е положението. Никой не я е търсил да му роди деца, друго си искаха хората.

# 197
Интересно, че масата от мъжете с широки сърца не са навити на същото от страна на жените си.

# 198
37 годишен мъж да избере да спи с 54 годишна си бие на патология отвсякъде. (Според психиатрите).
Светът винаги е бил такъв, мъжете търсят младост, фертилност и красота, жените търсят сигурност, надежност, грижа за тях и поколението.
Според кои психиатри? Ще ми бъде интересно да посочиш такова изследване, защото не съм попадала на подобно. Да, познавам мъже и жени именно в такива връзки и точно заради тях пиша, че далеч не са перверзни, а поне за една от тях, на която съм свидетел, става дума именно за любов. Предполагам, че и аз бих се пукнала от яд, ако един мъж предпочете 10 или 20 години по-възрастна от мен жена, но c'est la vie, както казват франсетата.

# 199
Не е вярно. Лично познавам жена на над 50 г, която въртеше доволно много ухажори. Накрая се омъжи за богат чужденец. Просто мноооого я харесват мъжете, това е положението. Никой не я е търсил да му роди деца, друго си искаха хората.
И аз познавам. Обаче е една на 100000 ? Останалите са млади.

# 200
Да, останалите са млади - все някой трябва да се размножава и да продължава вида. Това не пречи връзките на другите да са съвсем нормални и удовлетворяващи ги. Вероятно са и дразнещи, защото въпросната 50+ годишна е харесвана/обичана не заради възможности за разплод, а заради нея самата.

# 201
[Каквато стръвта - такъв улова.
А?

# 202
Малък му е шаранът, Босилкова, заради малката кукичка, на която само малка стръв може да се закачи.

# 203
Wish,
Едипов комплекс му казват психиатрите. Има такива мъже, но са под 5 %. Гейове: 15%, други фетиши: 5%, останалите ги водят здрави.

# 204
Бътър, добре е да прочетеш повече за Едиповия комплекс и то не популярна литература.

# 205

Аз познавам а и аз самият предпочитам жена с опит /не от улицата де /

# 206
Не съм го нарекла перверзия, но когато те влече си взимаш 50+и не се занимаваш с други.
В случая си е баш извратено, защото хем му се иска, хем не му стиска.
За сведение, въпросната 55 годишна не е атрактивна, защото познавам такива. Да речем, че на човекът му е много лесен живота без деца, защото тази такива
няма и без ангажименти.
Който си иска дърто не ходи по младо. Не лъже и не се крие. Та любоФ не бих го нарекла, а изгода. Мо това са подробности.

# 207
Мъж кат не може да надскочи един едипов комплекс що ти е? Без оглед на години.

# 208
Бътър, добре е да прочетеш повече за Едиповия комплекс и то не популярна литература.
Wish,
Защо да чета аз, неща дет не са ми работа ?
Сексуалното здраве е част от менталното, та има си доктори, които съм питала, когато ме е интересувало. Отговорът беше ясен: извън нормата.

# 209
В случая си е баш извратено, защото хем му се иска, хем не му стиска.
Това не е извратено, а подло и страхливо.
Бътър, ами ако не четеш неща, които не са ти работата, може би е добре да не даваш акъл и мнения за тези неща, най-малкото поради неинформираността си за тях.

Общи условия

Активация на акаунт