Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 39

• 84 280
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Чакайте ме, и аз ида. Нали не сте гръмнали шампанското още. Wink

Пп Лабри, аз толкова рядко правя пълнени чушки, че искам сделка, заменям моята праДжолка за твоите чушчици. Yum

Днес дояждаме и нямам фото отчет.

# 91
  • Once there was a Hushpuppy...
От мен една изцяло градинска салата, с отгледани от брат ми домати, краставици, лук, магданоз и чушки. И шишчета, така ни се доядоха, че нямаше как да не направим.

# 92
От вчера: кренвиршки

И препечено гювече

# 93
  • в кукувиче гнездо

Най-вкусните пълнени чушки по рецептата на Лабрекс. Страхотия са. Да си жива и здрава, Лабрекс! Салата с печени чушки и розов домат и палачинки със сладко от шипки. Това за сега, отивам на плаж Simple Smile

# 94
Моренка, Джаста, давам, че станаха все пак за ядене поСните чуТки! Joy И да ме питате на колко години съм, нЕма да си кажа, но за пръв път готвя такива пиперки - постни. Моите мЪжове нали са все по мръФките......Търсих рецепта в нета, рових, пък си викам, абе форум немаш ли, ,айде марш там. Намерих стари темички с рецепти, избрах две-три, правих ги по някаква сборна, само соса в последния момент оставих както си е, вкусен беше. Иначе щях да правя друг от мляко, яйца, кисело мляко, но, размина ми се. Та, така с моите чуТки.....Simple Smile

-Karina-, като ти видях креМвиршките, само едно "малиййй....." излезе от устата ми.........

lechugitka, много апетитно изглеждат! Както казват приятелки, много ме бива да усещам вкусни рецепти! Joy
А палачинки откога не ми е правил ММ, ще го погна. И аз мога, ама той ги подмята с тигана и по-бързо стават, пък аз се моткам да обръщам с капак, с лопатка.......Пък и наготово са ми по-вкусни! Joy

Много вкусотийки в темата, супички, салатки, шишчета, бамНя..........Ох, и да не ме щете, идвам и аз в тая компания. Вкъщи само аз мога да я ям и я обичам, останалите не, та не. И що, нема обяснение! Много рядко си доставям това удоволствие. Уф, разприказвах/разписах се, ама.......От мен само щруделчето, трябваше да се оползотворят едни домашни ябълки, че не излязоха много трайни, та зян да не идат. Добре ми върви с кафенцето. Simple Smile

# 95
  • In transit
Ех, че хубава дружинка се събрахме на приказки и бамя. Heart Eyes Аз и на туршия много я обичам бамята, ама ако има кой да ми я направи. Joy

Карина, метни една кремвиршка, че облизах монитора. Yum

Торта Киндер Парадизо направих за закуска с кафето, голяма вкусотия. Много им обичам десертчетата на Киндер, нищо, че съм дърта вече. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 96
  • София
Кюфтета с картофено пюре за капризните и с патладжан с чесън, за мен и внука.

За довечера използвах топлата фурна, да бутна едни кюфтенца със селски картофи.

# 97

Салатка с нахут тиквички домат и риба тон

Миди пане и някой нетърпелив да си вземе често заради него не мога да снимам

Шакшука

# 98
Специално за голямото ми момче, което се завърна след повече от 2 седмици археологически разкопки, приготвих любимата му лазаня.🥰🥘🍴😋
https://---shoretner923-3i3m3Fb

Скрит текст:

# 99
  • София
Днес нещо ми се готвеше... 👩‍🍳
"Напълних" контрафиле с кашкавал и гъбки и за гарнитура- зеленчучки (картофки, тиквички и гъбки) с чесън и масалце. Полях и двете с бира, вместо вода.

Скрит текст:

Beni, прекрасно ти е момчето 😍

# 100
През уикенда у дома

Орзо с грах и пиле

Баница със сирене

Таратор

# 101
Салата "асорти" - краставица, домат, маслини и патладжан с чесън и кисело мляко:

И Али Назик кебап с телешко:

Аз не стигнах до него, че се наядох със салатата(по точно патладжана), щот си сипвах допълнително. Joy Джастев каза, че хубав бил кебапа и си облиза паничката, което според мен означава, че не е само "комплиман". Wink
Пп Бени, чудно ти е момчето. Много успехи му желая в сферата в която са интересите му. Flowers Four Leaf Clover

# 102
  • там където има винаги вятър
Днес с внучката си хапнахме бобец.

Имаше и по една такава чиния със салата - сладко, сладко изядена от нея + 4 домашни чорбаджийски чушки Grinning

Момичета с бамята, пращам ви ММ... домашна ракийка ще ви донесе, чиниите ще измие.

Аз отивам при Бени на сладко от зелени смокини/дано е останало, че като гледам на какви младежи угажда, може да е свършило вече Wink /

# 103
Гювече тип изчисти хладилника.

# 104
Тази вечер вечеряхме Пил.дробчета с картофено пюренце(по рецепта на Бени-досега не бяхме яли по вкусни пиле.дробчета и в комбинация с картофено пюре-просто Уникално се получи) Безкрайно много благодаря за рецептата на Бени-и жив и здрав да е момъкът ! Simple Smile

Само дето попрекалих с дом.пюре Grin
Приятна неделна вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт