Седмокласници 2020/2021 - Второ класиране - (19.07 - 25.07)

• 61 419
  • 923
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Нещо не ми изглежда както трябва тази статистика.

Да. Много странно. Предполагам, че това е единственото дете, което е отишло на второ класиране. Другите най-вероятно са се записали.

# 331
  • Варна
Нормална си е статистиката за Варна, макар и доста любопитна Wink. В частност за 1ЕГ НЕ/АЕ вероятно детето, което е останало за второ е искало НЕ в МГ, но в ИИЧЕ нямаше свободни места, а с СХН балът не е стигнал и е останало прекласирано пак в 1 ЕГ.
ysap, статистиката е само на база второ класиране, т.е. вътре нашите от първо не попадат Wink

# 332
  • Варна
По тази статистика за Варна моето момче е трябвало да влезе в 1ЕГ - той е 431,50 и пълен отличен по диплома.
Някой може ли да обясни защо?

п.с. Ако има значение паралелката е 8-мо желание.

# 333
  • София
Чакам с нетърпение lulumba и desita_q да пишат, дано не съм ги пропуснала, че пътувах.

Сагата за голяма част от нас приключи. Стискам палци и желая късмет на тези, които ще се решат на трето и четвърто класиране. Успех, момичета Kissing Heart

# 334
  • София
Що да не падне бала за СМГ?
При положение че излизат 6 паралелки 7ми клас дали други деца биха очаквали да имат шанс?
Ами те и миналата година са излизали толкова. Нали сравнявам двете години. Нещо друго да съм казала?

Миналата година не излязоха ли само 5 паралелки?

Няма значение всъщност, СМГ вече е мит за децата, неучили там. Лошото е, че и математически профил няма достатъчно по другите гимназии. За физика да не говорим.

nistiv, да не сте приети на по-предно желание и затова да не можете да стигнете до 8мото?

# 335
  • София-Младост
Верни са си таблиците. Тази след второ класиране, отразява само баловете от второ класиране, затова не виждате максималните от първото.

# 336
  • София
Не-Пе-Ме-Гееееее 😆❤️🍀
Класиран в паралелката математика, информатика и английски. Момче, 476.250 бал
Много сме щастливи всички вкъщи Simple Smile
Честито и д***е да ви  е яко в А клас! Simple Smile
Поздравления за избора на детето!
Няма да плашиш хората така! Joy
Наистина чудесен избор.
Аз съм го пресметнала - нали не могат да се върнат назад в желанията и затуй съм тъй безпощадна. Ама пък ще има млада и хубава учителка по математика тоз младеж! Блазе му.
Моята пък ще има млад и хубав преподавател по мат в НПМГ 8г.😁😁😁, но всъщност там няма грешен учител.

Честито на всички деца. На тези за трето пак ще стискам палци. Връщам се да си до чета! Че съм на 15 та страница.

# 337
  • Варна
Що да не падне бала за СМГ?
При положение че излизат 6 паралелки 7ми клас дали други деца биха очаквали да имат шанс?
Ами те и миналата година са излизали толкова. Нали сравнявам двете години. Нещо друго да съм казала?

Миналата година не излязоха ли само 5 паралелки?

Няма значение всъщност, СМГ вече е мит за децата, неучили там. Лошото е, че и математически профил няма достатъчно по другите гимназии. За физика да не говорим.

nistiv, да не сте приети на по-предно желание и затова да не можете да стигнете до 8мото?

Не на 10 място е останал, а гледам, че минималния в паралелката на 1ЕГ бала е точно толкова - 431,50

# 338
  • sofia
СМГ е прекрасно училище, но този висок бал, който се цитира всяка година,  е именно заради липсата на каквато и да е алтернатива на паралелки с повече часове МАТ. Ето НПМГ, за около три години, почти ги настигнаха по бал.  Ако оставите София само със 7- 8 езикови  паралелки, и там балът ще е космически. Но училищата си остават едни и същи като ниво, не се променят коренно заради бала.

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 16:55 от googlish

# 339
  • край голямата локва
По тази статистика за Варна моето момче е трябвало да влезе в 1ЕГ - той е 431,50 и пълен отличен по диплома.

Поредността на желанието няма никакво значение.
Изпреварило го е дете със същия бал, но с по- високи резултати от НВО и по- ниски оценки на балообразуващите в дипломата.

# 340
  • Варна
Нормална си е статистиката за Варна, макар и доста любопитна Wink. В частност за 1ЕГ НЕ/АЕ вероятно детето, което е останало за второ е искало НЕ в МГ, но в ИИЧЕ нямаше свободни места, а с СХН балът не е стигнал и е останало прекласирано пак в 1 ЕГ.
ysap, статистиката е само на база второ класиране, т.е. вътре нашите от първо не попадат Wink
Ами нямах идея как се формира бала на второ класиране. Очаквах, че е общо за всички, приети в съответните паралелки, а не само на участващите във второ класиране.SmileySatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 341
Тези балове само от второ класиране ли са? Мисълта ми е, за София, къде отидоха всички с 500 бал, та и над 490 ги няма? Записани вече са явно били....

# 342
  • София

Няма значение всъщност, СМГ вече е мит за децата, неучили там.
Защо? Моето дете на първо класиране имаше достъчно бал за СМГ АЕ, а на второ като гледам и за СМГ НЕ.

# 343
  • Варна

Да не би да са ви приели по по-горно желание?

# 344
Имам такъв въпрос. Моето момче го приеха на първо класиране по първо желание!
Питам за една позната: детето е прието по четвърто желание. Може ли да се запише по шесто или седмо желание? Явно, не са си подредили желанията както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт