Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Седмокласници 2020/2021 - Второ класиране - (19.07 - 25.07)

 • 52 912
 • 923
 •   2
Отговори

Анкета

Към момента:

Опции:

* Гласуването приключено: сб, 24 юли 2021, 21:02

# 915
 • Мнения: 1 054
Аз в петък подадох документите за детски и за дете в осми клас на гише. За детските, когато децата са с починал родител, не се изисква доход, така че се възползвам. То тези 45 лв на дете ми оправиха живота, но както и да е 🙂 Бях ги попълнила предварително и стана много бързо, нямаше никакви хора. Няма да ме уведомяват за нищо, още септември ще преведат 150 лв, а втория срок останалите 150 лв. Ако съдя по предходни години се обаждат, когато е готова заповедта за помощта, да отидеш да си я вземеш. Но и да не вземеш заповедта, не е проблем.
Само да кажа, ако някой се чуди: В заявлението в таблицата, където се попълват имената на децата - пишат се всички деца в семейството, независимо, че примерно само едното ще е в осми клас.

Появи ли се план-приема за 3 класиране в системата? При мен го няма още 🙄
Защо си мисля, че на база писаното по-рано няма да излезе план-прием в системата … особено ако трето класиране се прави/заявява в училища-гнезда ?!

# 916
 • София
 • Мнения: 217
Хм, не ми се вярва, по наредба третото класиране е през системата. А и в другите области вече излезе. Макар че много лесно се пишат нови заповеди в движение… няма да се учудя 😶

# 917
 • Мнения: 1 054
Хм, не ми се вярва, по наредба третото класиране е през системата. А и в другите области вече излезе. Макар че много лесно се пишат нови заповеди в движение… няма да се учудя 😶
Може и аз да не съм разбрала , но защо тогава ще се ходи до училищата -гнезда , а няма да се редят пак от Вкъщи ?!
Иначе да, тя служителката пак ти го въвежда в системата Simple Smile

# 918
 • Мнения: X
Очевидно,отново пак не съм разбрал добре.Значи заявленията за трети етап се подават в училищата гнезда ,а не електронно(съжалявам за глупавия въпрос).Аз да попитам,има ли шанс детето да не е прието на трети етап на класирането ,при положение ,че балът му за паралелката, в която има свободно място е по-висок от този на втори етап за същата паралелка?Колоната за трето класиране я няма при нас,но предполагам е ,защото се записахме след второ класиране(сега смятаме да се отпишем и да ходим на трето)

# 919
 • Мнения: 2 198
Очевидно,отново пак не съм разбрал добре.Значи заявленията за трети етап се подават в училищата гнезда ,а не електронно(съжалявам за глупавия въпрос).Аз да попитам,има ли шанс детето да не е прието на трети етап на класирането ,при положение ,че балът му за паралелката, в която има свободно място е по-висок от този на втори етап за същата паралелка?
Разбира де, че е възможно. Зависи от бала на другите кандидати на трето класиране.

# 920
 • Мнения: 2 022
Забравете баловете от второ класиране.
Помислете го така. Детето с бал 500 може да размисли също, така както и Вашето дете. Ако сте пожелали едно и също място се състезавате за него и няма значение дали на второ балът за тази паралелка е бил 200, 300 или 400. Балът на трето ще бъде 500 за тази паралелка.

Разбира може и обратния вариант. Като не рискува никой, в паралелка с бал 450 от предни класирания да влезе дете с 200.

# 921
 • София
 • Мнения: 1 093
Хей, момичета, тръпна с тези, които чакат третото класиране, да излиза и отпрашвам към морето. Много ми се скъси лятото с тези НВО-та, няма да ми стигне, оставям половината планове за догодина. Неделя е, жега е, хайде наздравеееее Hug

# 922
 • София
 • Мнения: 7 736
https://gikn.eu/
Това е линка за гимназията.  Да се вижда снимка от детска градина.
Но нали е в " провинцията ", може да се посмеем.
До тук съм стигнала та ще се изкажа.
Смешна беше комбинацията, не ме интересува в случая дали гимназията е в провинцията или дали нещо ме свързва с името, което носи.

desita, дано всичко е наред с девойката, може и да си отговорила междувременно.  Hug и на двете ви.

# 923
 • София
 • Мнения: 4 542
Заповядайте в
НОВАТА ТЕМА

Да е на късмет за всички, които ще участват в Третото класиране!
Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт