Седмокласници 2020/2021 - Второ класиране - (19.07 - 25.07)

• 61 258
  • 923
  •   1
Отговори
# 450
Може ли пак разяснение относно третото класиране … как се разбира кои и колко са свободните паралелки / места ?!
Може ли да се запишеш на второ и все пак да се пробваш за трето ?!

# 451
  • Варна
На второ класиране не мръдна напред. Приет е в пета езикова с английски и френски. Той е доволен, баща му е разочарован заради френския. Децата се събират по новите си класове в някакви групи в инстаграм.

# 452
  • София
Кати, Пещерски са татлиите в Пещера. (Там ги има във всеки супер от квартален тип).

И ние сме в драма... Аз нямам претенции дали НГДЕК или 9 ФЕГ с френски и испански език, но ММ само мърмори за френския, но пък колко много щял да учи в НГДЕК от друга страна, той не можел да чете толкова много, защо не си бил отишъл в Правец Системно програмиране. А наборът съвсем се сдуха. Никога не е било да е на лагер на море и да ми звъни по пет пъти. Не искам да прави избор от типа да не разочаровам някого, но той е една вечно колебаеща се дева, толкова трудно избира.
Уж вече да ми е спокойно, а то все по-свито ми става.

# 453
  • София
Може ли пак разяснение относно третото класиране … как се разбира кои и колко са свободните паралелки / места ?!

Свободните места ще се обявят от РУО след като се запишат децата на второ класиране.
Не може да се запишеш на второ и да чакаш трето. Както и не може да се запишеш на първо и да чакаш трето.

Ако искаш да участваш, за да те допусне системата, теглиш си документите от училището, където си записан и като ти се смени статуса на некласиран, ще може да редиш желанията.

# 454
Добро утро!  Дами , нямате изчитане!
За протокола - пратих съобщение на Кали.
Успех на всички за трето класиране, но според мен си преценете риска, мисля, че трябва да бъде премерен. Ние се записахме още на първо, но продължавам да ви следя със стиснати палци за всички!

# 455
Ще се обявят на сайтовете на РУО и отделно системата ще дава да се избира само от наличното.
Можеш да се запишеш на второ и да се отпишеш, за да участваш на трето. Може и на първо да си бил записан и пак да го направиш.

# 456
Да за НХГ Благоевград става въпрос тази година ива вместо Биология ,История .А ние пътуваме да се запишем в така жадуваното училище. Лек ден На  Всички 😀😀😀😀

# 457

Свободните места ще се обявят от РУО след като се запишат децата на второ класиране.
Не може да се запишеш на второ и да чакаш трето. Както и не може да се запишеш на първо и да чакаш трето.

Ако искаш да участваш, за да те допусне системата, теглиш си документите от училището, където си записан и като ти се смени статуса на некласиран, ще може да редиш желанията.
Грета Ей, благодаря за разяснението
Че от предишните разбъркани постове не ми стана ясно Simple Smile

# 458
  • София
Отчитам се с прием в Испанската с италиански, момче, 442...къде се събира групата? Утре отиваме за записване.
Честито на всички дечица и родители.
На онези, които продължават напред стискам палци,  нека всяко дете попадне на желаното място 🍀
Честито! И ние сме там!
Честито и на всички щастливи с резултатите от второто класиране - казах ви, че Св. Илия е готин
Joy

# 459
  • София
Грета Ей, пак ли ще си ги мерим 😋

Не знам какво точно те дразни,  Dincho.
Имам седмокласник  и споделям от какво се вълнувам. Ако се налага мерене, що пък не.

# 460
  • В светлината на слънцето
шоколадче, и при нас същата работа - не се класира никъде на първо, което видимо го смачка. Със сигурност ще опита на 4-о за някоя от немските паралелки в гимназиите, които беше писал по-напред. Стига да има свободни места разбира се и да не искат оригинал на удостоверението. Това си му беше мечта, така че ще го подкрепя. Но снощи пак чете за тази паралелка и все повече започва да я харесва. С математиката се размина сериозно по време на ДО обучението. А преди това много я харесваше. След 4 клас много малко не му стигна за СМГ като почти не се беше готвил, реши го в последния момент. Дано пак си върне интереса, защото ще му трябва, ако реши да следва плановете си.

# 461
Rady, не е права Грета Ей, че "не можеш да се запишеш второ и да чакаш трето".
Чакането или нечакането на нещо няма отношение към това какви възможности имаш.
Записано дете на кой да е етап може като види свободните места на трето и да се ОТПИШЕ, ако пожелае. Дали е чакало да се появи такова място или така му е хрумнало после няма значение.
Виж некласираните чакат наистина. Simple Smile

# 462
  • София
Момичета, няма да мога да отговоря лично на всеки, затова тук ви благодаря за милите съобщения Gift Heart !
В списъка имам вече 14 деца, с превес на момченцата от София, даже две са в една и съща паралелка.
Варненки, къде сте? Пловдив? Другите?
Не мога да ви опиша чувството да правя този списък. Повече от година тук си споделяме тъжни и радостни моменти, обменяме материали, опит и градим приятелства... и всичко в грижа за нашите деца. И като видиш радостно съобщение, че дете е вече приет осмокласник, няма как да не си съпричастнен, защото знаеш каква година беше. Хайде, очаквам днес лавина от ЛС Hug

# 463
  • София
Точно това казах, solnichka.

За да участваш на трето, трябва да се отпишеш от училището, в което си записан на първо или второ класиране.
Докато си записан, в системата стои статус "записан" и няма да те допусне да кандидатстваш на трето!

# 464
  • България, София
Кати, Пещерски са татлиите в Пещера. (Там ги има във всеки супер от квартален тип).

И ние сме в драма... Аз нямам претенции дали НГДЕК или 9 ФЕГ с френски и испански език, но ММ само мърмори за френския, но пък колко много щял да учи в НГДЕК от друга страна, той не можел да чете толкова много, защо не си бил отишъл в Правец Системно програмиране. А наборът съвсем се сдуха. Никога не е било да е на лагер на море и да ми звъни по пет пъти. Не искам да прави избор от типа да не разочаровам някого, но той е една вечно колебаеща се дева, толкова трудно избира.
Уж вече да ми е спокойно, а то все по-свито ми става.

magi_sveta, в трудно положение сте. Дано успее детето да си избистри желанието и да направи правилния избор. И двете училища са много хубави, но и много различни. Пожелавам изборът, който ще направи младежът, да му донесе щастие и удовлетворение Hug

Възнамерявам да пиша и занапред и ще изпратя на Кали л.с. Simple Smile
Хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт