Седмокласници 2020/2021 - Второ класиране - (19.07 - 25.07)

• 61 225
  • 923
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Скрит текст:
Кати, това е от Пазарджик като тръгнеш към Родопите (защото в България мисля има още две села, освен град Пещера с това име).
И не се притеснявай за писането и чуждите радости - кой каквото иска - има право да не чете. Не може да сме в единомислие по всички теми.

Кали, ще ти пиша и аз, ще участвам в осмокласната, след дългото ми отсъствие (от 2008 насам) сега се чувствам добре тук. Ще се забавя до утре, да реши дзвера последно какво остава да учи.

Хахахаха, ясно.Търся Родопите - я те т'ва го знам! Широки поляни, слънце, овце, жужащи насекими, баща ми (жив!) и майка ми се смеят, млади са, ние, една орда деца, атакуваме планината от всички посоки с викове и крясъци и пак не можем я изпълни... Слънце, борове, лагерен огън, Евгени (колега на баща ми) свири на китарата и пее... хм, не кой знае колко... полит-коректни или другояче... нецензурни песни, дъщеря му (тогава на 4, най-малка сред нас, аз пък бях най-голямата и тартор на всички бели - бях на 6 И ПОЛОВИНА! половинката е много важна, ще знаете... като си на 6, ама ПОЧТИ 7...) пее "о боже, о боже, защо да не може да спим във колите и то с чужденците", всички "дърти" се заливат от смях, пък ние се смеем и ние, ама се чудим защо... Гъсти червени диви малини, потайни поточета (и пълна липса на каквото и да било подобие на баня), топли червени домати без сол, откъснати от селските баби направо от двора "че я се вижте какви сте" и изядени направо в полет... Топли солени семки (безкрайно количество), изгубвания в гората... Миризмата на тонове риба, кормена направо на чешмата на двора и пържена там... Най-вълшебното лято в живота ми. Дори без тези вкусотии! Колко жалко, колко жалко, че не сме знаели за тях...

# 511
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой ,който е участвал на второ класиране моля да сподели ,за какво се използва входящия номер даден при подаването на заявлението?
За нищо. Аз лично снощи го изхвърлих

# 512
Някой ,който е участвал на второ класиране моля да сподели ,за какво се използва входящия номер даден при подаването на заявлението?
За да удостоверите, че сте го подал при възникнал проблем. Вече не ви трябва.

# 513
  • София
Чета ви с удоволствие, яко се атпуснах на село. Резервирах почивката, само чакаме наборът да се прибере от синьо училище и, живот и здраве, отпътуваме. Аз се включих в темата тази година,  дори ме беше страх да го направя - не знам от какво Joy С удоволствие ще си пиша в нашата си темичка, дори когато стане "Баби - ветерани" Joy
magi_sveta, вярвам, че синът ти ще вземе най-правилното решение, заслужено има право на избор Kissing Heart

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 16:52 от beb4o_fb

# 514
  • София

пенсионирана русалка, а имаш ли някаква информация за профил химия?
Силно се надявам да не ми се налага и в 8-ми клас да търся учители, ама... ако пък ще трябва по-добре да съм морално и емоционално подготвена отнапред...

# 515
  • Пловдив, Раковски

На мен ми обясниха, че няма да ни трябва тази бележка за нищо. Просто така се доказва, че сме входирали заявление за второ класиране.

Иначе и аз писах лично съобщение на Кали за осмокласната тема. За справка- днес записах сина ми в ЕГ Иван Вазов, гр. Пловдив с Италиански език.

# 516
Записахме се и ние. За протокола - Пловдив, момче, ХГ с НЕ - 417,50 бал

# 517
  • Пловдив
Момичета, извинявайте, че нахлувам в темата ви, аз съм от деветокласната. Имам част от униформата за ЕГ Иван Вазов Пловдив за момче, ако някой има интерес, може да ми пише на лични.

# 518
  • София
Хайде и ние се записахме вече, ФЕГ с втори испански. 500 стотни не са му стигнали за втори английски, но аз лично мисля, че така е по-добре. Английският вече го знае почти перфекто и идеята му да го пише на по-предно място е за да си почива в часовете Simple Smile

Също се зарадвах, като видях и балът на Испанската, който е 436.5т. Много се ядосвахме, че учителката по БЕЛ му остави 5 за годината и така не успя да участва с пълния си бал от 433т, а с намаления на 422т. Чудех се дали това ще му коства Испанската, но за щастие се оказа, че не е така. Поне да не се ядосвам. А в хода на класиранията, той така или иначе размисли и вече искаше повече във Френската. Днес на записването е бил много щастлив. Записал се е за Заешки летен лагер през август с другите новоприети деца, казали са му, че има отбор по волейбол, а и отделно са потвърдили, че новият корпус на ФЕГ трябва да е готов най-късно да другото лято. Това значи чисто нови кабинети по физика, химия, биология и не запомних по какво още, нова библиотека, както и нов физкултурен салон. Освен това ще преминат на едносменен режим. 

magi_sveta, успех с решението за училището. Нека детето избере каквото му е на сърце. Ако изберет ФЕГ, ще се виждаме Simple Smile

# 519
  • На морето!
Записах и аз днес, но сега се сетих, че за да кандидатстваме за помощта за осмокласник ни трябва някаква служебна бележка, че е записан, а нищо не ни дадоха и аз не се сетих там да попитам.
Ще изчакам първата родителска среща и след това ще подавам документи явно.

# 520
  • Пловдив
Записал се е за Заешки летен лагер през август с другите новоприети деца, казали са му, че има отбор по волейбол....
Това е страхотна възможност!!!!
Защо и в другите училища няма!?
Записах и аз днес, но сега се сетих, че за да кандидатстваме за помощта за осмокласник ни трябва някаква служебна бележка, че е записан....
На мен предварително една майка ми подсказа и веднага при записването поисках от комисията в ЕГ Пловдив. Оказаха се подготвени с формуляр. Попълних. изчаках. И секретарката ми написа бележка. Добре е да не се оставя за последния момент, тя няма давност.

# 521
  • Ланкър, планините Овнерог
Понеже мъж ми е записвал днес, бях му написала да си я иска тази бележка. Взел я е

# 522
  • София

Съвсем забравих за тази бележка. Може и септември, нали?..

# 523

И онлайн може ли да се подаде ?

# 524

И онлайн може ли да се подаде ?
Не може онлайн, подава се в социалните
До 15 октомври е срока

Общи условия

Активация на акаунт