Седмокласници 2020/2021 - Второ класиране - (19.07 - 25.07)

• 61 234
  • 923
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Хм, подминавам темата за тази помощ, защото по презумпция реших, че е базирана на семеен доход, обаче отворих разни сайтове и явно не е така. Тези (идиоти) наистина ли раздават пари на всички осмокласници, или на мен нещо ми убягва. Да си взема и аз бележка Simple Smile))

# 526
  • София

Съвсем забравих за тази бележка. Може и септември, нали?..

И онлайн може ли да се подаде ?
Не може онлайн, подава се в социалните
До 15 октомври е срока
Може онлайн - с ПИК от НОИ или на имейл.

# 527
  • В светлината на слънцето
Записан бъдещ осмокласник. Blush Сутринта още свършихме тази работа, но досега отмятах служебности.
Много си хареса училището и е силно склонен да се откаже от 4-о класиране. Класът се очертава момчешки, малко ще са им девойките. Ще учат на хромбуци, които ще им раздадат в началото на учебната година. Това само за тази паралелка. Направили са им и някакъв иновативен кабинет, ще го видим. Първата година са ИИЧЕ с английски. Ще имат обаче и повече мат, информатика и роботика също. Последните три ще са им водещи в 11-12 клас плюс езика. Друго не разбрахме. Дадоха ни веднага бележката за помощите.
Може пък точно това да му е късметът. Ще изчакам за 4-о да видя какво ще реши. Ако се откаже или не стане, директно го записвам в Гьоте от есента.

# 528
  • Перник
Хм, подминавам темата за тази помощ, защото по презумпция реших, че е базирана на семеен доход, обаче отворих разни сайтове и явно не е така. Тези (идиоти) наистина ли раздават пари на всички осмокласници, или на мен нещо ми убягва. Да си взема и аз бележка Simple Smile))

Да, този път и на нас "богатите" ще дават пари. И аз смятам да си ги поискам, но като се записвахме забравих да питам за бележка. До 15.10. имаме време Simple Smile

# 529
  • В светлината на слънцето
Раздават. Доживях да видя такова нещо и аз. Joy

# 530
И на нас ни дадоха служебна бележка, но ни накараха да напишем, че важи за пред старото училище и трябвало да я занесем там. Друго не са ни давали. Демек, сега нямаме бележка за тази еднократна помощ ли?

# 531
Ние ще чакаме трето класиране,защото на първо синът ми сам си писа желанията и тогава не искаше нито испански, нито италиански.Писа и двете ЕГ с АЕ и НЕ,но като разбра ,че няма да му стигне бала веднага ги заобича и двата езика,пък дано да останат места за трето

# 532
  • София
И на нас ни дадоха служебна бележка, но ни накараха да напишем, че важи за пред старото училище и трябвало да я занесем там. Друго не са ни давали. Демек, сега нямаме бележка за тази еднократна помощ ли?
Сега се обадих, издавали хората бележки за социалните, ама и на мен ми изхвърча от ума да си поискам. Утре сутринта пак.😄

# 533

До 15 октомври е срока
Какво значи на имейл ?
Не е ли необходим електронен подпис ?

# 534
  • София
Невероятно Grinning Умът не ми го побира. На пенсионерите по 50 лв по Коледа, на осмокласниците по 300 за нЕма нищо. Не че няма да се възползвам, ама е безумие.
P.S. Благодаря за отговорите!

# 535
Невероятно Grinning Умът не ми го побира. На пенсионерите по 50 лв по Коледа, на осмокласниците по 300 за нЕма нищо. Не че няма да се възползвам, ама е безумие.
Е, нека, де
Няма само мургавите ни сънародници да взимат помощи за щяло и нещяло Simple Smile

# 536
  • Пловдив, Раковски
Записал се е за Заешки летен лагер през август с другите новоприети деца, казали са му, че има отбор по волейбол....
Това е страхотна възможност!!!!
Защо и в другите училища няма!?
Записах и аз днес, но сега се сетих, че за да кандидатстваме за помощта за осмокласник ни трябва някаква служебна бележка, че е записан....
На мен предварително една майка ми подсказа и веднага при записването поисках от комисията в ЕГ Пловдив. Оказаха се подготвени с формуляр. Попълних. изчаках. И секретарката ми написа бележка. Добре е да не се оставя за последния момент, тя няма давност.

И аз попитах за тази бележка днес, но в ЕГ Иван Вазов ми казаха, че секретарката е в отпуск и няма заместващ, та.....след седмица пак ще се разходя до там.

# 537
  • Ланкър, планините Овнерог
Предвид какво ще струват учебници и помагала, хич не ги връщам тия пари
rady_plovdiv, вече съм пращала на мейл за друг вид помощи. Не ми е трябвал ел. подпис (само на Евротръст имам, а с него не работят АСП). До сега е ставала работата.
П.П. Коригирам се. Сега погледнах и конкретно в случая от Министерството не са дали опция с мейл.

# 538
  • София

До 15 октомври е срока
Какво значи на имейл ?
Не е ли необходим електронен подпис ?
Без КЕП, изпращат се сканирани документите на имейл на АСП. Някъде напред беше обяснено.

# 539
  • София
С подписа от Евротръст може да извадите ПИК на НОИ. С него вече става възможно подаване на всякакви документи към АСП.

Общи условия

Активация на акаунт