Да се хвалим

• 27 149
  • 230
  •   1
Отговори
# 210
  • По света и у нас
Да се похваля и аз, тази седмица навършвам 37!!!

# 211
Честита да си!
Похвалвам се, че спрях с домашните тренировки за доста време, но съм качила само 1кг.

# 212
Козунакът бухна Hug

# 213
Толкова много хубави неща се случват и предстоят, че няма да ми стигне времето да ги изброя.

# 214
При нас изглежда, че свърши зимата. Не ме питайте, защо се хваля! Laughing

# 215
  • Крайбрежен район
PriMadonna честито! Прекрасна възраст, когато човек не е нито прекалено млад, нито стар, знае кой е и какво иска от живота. Весело изкарване на празника! HugBirthdayCocktail

Да се похваля, че започнах йога интензивно, работя и върху дишането. 🧘‍♀️ Сецнах се онзи ден, излязла съм съвсем от форма, но продължавам упорито. 🧘‍♀️💪

# 216
Аз ще се похваля с най - хубавото нещо - преди месец се роди вторият ни син.💙

# 217
Аз писах в темата за оплакване, тъй като там момичетата са ми близки. Но ще се похваля и тук - след 10години диагноза рак на гърдата, тройно негативен рак след направен ПЕТ скенер нямам разсейки и нищо кой знае колко страшно.
Похвалвам се, че пак е пролет - децата играят вечер навън. Дърветата пред нас са цъфнали.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 20:01 от PeacockLove

# 218
Това е едно от най-хубавите хваления в темата. Пийк, да не забравиш след 100 години пак да ни се похвалиш.

# 219
А на такива  като мен, които мислят да живеят до 200 и по късно.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 19:51 от sigma

# 220
Аз писах в темата за оплакване, тъй като там момичетата са ми близки. Но ще се похваля и тук - след 10години диагноза рак на гърдата, тройно негативен рак след направен ПЕТ скенер нямам разсейки и нищо кой знае колко страшно.
Похвалвам се, че пак е пролет - децата играят вечер навън. Дърветата пред нас са цъфнали.
Съжалявам, че не мога да дам 100 харесвания. Бъдете здрава и се радвайте на живота и децата си🤗!

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 21:40 от silan

# 221
Искрено ви благодаря и на всички тук, отправили мили думи!

# 222
Peek, не те познавам  но ти пращам прегръдка и кураж, че всичко хубаво ти предстои....

Primadona,  най- хубавата възраст. Честита бъди!

# 223
Благодаря много за тази тема. Да се похваля, махнах очилата, направих си корекция и много ви моля да ми изпратите положителна енергия, много скоро да се възтановя!

# 224
Скорошно възстановяване! Аз също искам да си направя корекция. Като малка бях кривогледа. Оперираха ме , но не носех очила , защото всички ми се подиграваха .

Общи условия

Активация на акаунт