Любители на котки - Тема 162

• 30 349
  • 784
  •   1
Отговори
# 570
  • София
С риск да ме обявите за малоумна, ще споделя с вас...
От сутринта ми беше много зле- главоболие, световъртеж, сърцебиене и т.н. Към обяд положението се влоши.
И се сетих, че имам🐈 под ръка 😻
Грабнах Маци и тя се сгуши в мен. Така прекарахме около час- обедната почивка (тя изобщо не се противи), притискаше се в мен и през цялото време мъркотеше.
Ако щете вярвайте, след това все едно нищо не ми е имало. За пръв път ме се случва, но вече знам, че си имам доктор .

И среднощно гостенче... , а може и да си живее вкъщи 😍
Оставих на няколко места вода.

Скрит текст:

СамО си настъпи легена- на дъното имаше малко вода...

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 18:42 от AnyHr

# 571
И ние си имаме среднощен Ежко. Навира се да хрупа гранули. Котките имат особен респект към него. Simple Smile

# 572
  • Бургас

Малко среднощни снимки на двама от гушковците. Другите щъкат и не мога да ги щракна. Снощи не ги затворих и ги оставих в градината на хладно, мама си ги пази, а и кученцето също е на пост. Мисля да не ги затварям вече че е адска жега и направо ще се опекат в пристройката Heart

# 573
Минавам само да покажа ей туй животнУ, Съни 🤣 Снимката е с много зуум, за това е така зле, но ако бях станала щеше да се размърда 😁

# 574
  • Бургас
Много сладко животну...
МоЙтУ май ще става дебело.
Изял си днес гранулите.
Прибирам се,изривам го от стаята,имах онлайн урок,пречи в такива моменти,шуми,събаря и хапе.
Мяука,тръшка се...Давам след това пауч,яде доста,остави и за после.
Гони една муха и на няколко пъти не можа да я хване,защото дебелото д... не може да скочи нависоко.Е,изяде я накрая и съм му благодарна,че не е дошъл още да ме целува.

# 575
Сз се чудя къде изчезнахте, а то имало нова тема.
AnyHr - хич не си в грешка, нито смешна!!! Така е, лекуват, действат успокояващо.

Докато бях бременна котката спеше по дължина до мен, “прегърнала” корема ми!

И Ние си имаме наематели - таралежи:)
Също една стара жаба.
Няма да слагам снимка, че някой може да не ги понася:)

# 576
  • Бургас
Аз харесвам таралежи и жаби.
А жабата с какво храните?Там е трудно...
То аз и змии много харесвам,ама няма как да ги храня,а и неотровна змия може да предизвика тежка алергия...
Най-много харесвам папагали,котки и мишоци...За предпочитане е да не живеят заедно...

# 577
  • София
Аз пък си имам костенурка или котконурка, не знам:

Напоследък е започнал да съска ако нещо се ядоса на играта ( някоя въдичка) или просто ей така в пространството без да е насочено към нещо или някого конкретно. Оприличавам го на тийнейджър дето е научил някоя лоша думичка и я употребява с повод и без повод, за да изглежда по-голям. Вашите правят ли така?

# 578
Колко е голям? Моя като се рзиграе много стръвно се мята не само по ръцете, но и по главата ми, ако съм се разсеяла може и сериозно да по страдам. Та го хващам за вратлето и го изнасям от стаята, такава игра не ми харесва. Преди това ме натисна да ближе - в очите и устата е най-настоятелен.Езичето му сякаш е от иглички, аз не мога да го понесла това близане. Много бодливо. Искам кротко да си мърка до мен, ама явно ще трябва да почакам..

# 579
  • София
На 10 месеца е, вече кастриран. Не проявява агресия по принцип и даже ако закачи някой с нокът и човекът изохка гледа с един поглед "ама аз не исках", все едно съжалява. За това ми е странно това съскане, което не е последвано от агресия. За всеки случай не го закачаме тогава де.

# 580
  • Бургас
Харо не посяга да хапе или дере глава,не съска...
Много е добродушен и гушлив...

# 581
  • София
Дами и котета, надявам се, че всички сте добре! (Ще се върна да чета по-късно)
Ние се поизгубихме малко, но сме добре.
Моля, напомнете ми коя беше борсата, от която купувахте обезпаразитяващи (външно и вътрешно) на добра цена.
Ето и нашите данъци

# 582
  • Бургас
Яяяя...какви мили котенца...
Пердето чудесно,шефлерата цяла...
Моят не се интересува от пердета,но е градинар по душа и градинарства от сърце и душа.

# 583
  • София
Моля, напомнете ми коя беше борсата, от която купувахте обезпаразитяващи (външно и вътрешно) на добра цена.

"Гергьовче", на Орион.

И моя дзверун- безкрайно доволен от лееекото захладяване

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 18:06 от AnyHr

# 584
Мисля, че на Франки му е скучно. Аз не мога да играя с него защото ми скача да драск и хапе.. Чат пат с въдичката го разиграва но и на мен ми омръзва,гони топчета, мишки... Но се усеща, че не може да си изразходва енергията.. Минава ми бегла мисъл за второ коте, но... Едва ли ще се престраша. Аз едва за това се престраших. А съм гледала 2 Котарака + куче. Но тогава бяхме 4 човека, сега съм сама. Цялата отговорност пада само на мен. Както и финансите. Но най-ме плашат болести. Всичко друго е поносимо и му се намира колая, а тук гаранции няма. Вие играете ли с вашите?

Купи лазерче. Хем ще си лежиш, хем ще го забавляваш 😀

Общи условия

Активация на акаунт