Любители на котки - Тема 162

• 30 257
  • 784
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Това го потвърждавам.Има доктор в Бургас(с диплома за лекар естествено),който усуква и помага.
Бившият ми беше с дископатия,не можеше да мръдне,с майка му се редувахме ние да му бием инжекции с обезболяващи (изписани от лекар),пи сума лекарства...И накрая този доктор го оправи с един сеанс.
Майка ми също се оправи при този доктор,имаше дископатия.
Обаче...трябва да е човек,който разбира.
Майка получи зверски болки в коляното преди време и ходи при една дама без образование,нещо като народен лечител,натискала,майка ми врещяла...Немаше влошаване,но и подобрение нямаше.Скъсан менискус се оказа,след много ходене при "кадърни" лекари,с каквито е пълно в нашия град.
Мануален терапевт,кинезитерапевт...
Опитайте.
Аз стискам зъби и мърдам,хем гладна,хем с болки,но съм свикнала,петнайста година вече съм така.
Хари:

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 22:42 от mariqivanova799

# 691
  • София
Показаните самопочистващи тоалетни ми харесаха. Ако кажа на ММ, че ще купя поредната тоалетна и ще ме обяви за луда Simple Smile

Вчера с дъщеря ми ходихме на пазар. Аш беше строен на вратата, да идва с нас.
ММ ми разказва "чувам дрънкане на ключове и реших, че сте забравили нещо и се връщате. Ама дрънкането продължава." Аш се изправил на вратата и биел ключовете, даже им се карал Simple Smile

# 692
  • Бургас
Ох,аз искам още една котка и вече ме обявиха за луда.
Но ако котките се карат,съскат и се бият,никой няма да ме изтърпи с тях
Хари някак се сприятели с всички,вече на всеки дава коремче,вирва лапите...
А е и адски любопитен.Ровя в гардероба в кашона с козметиката вчера,навря се да види какво правя...Навсякъде го вре това розово носле...Добре,че навреме се усети,че стъклото на фурната е горещо.От добро разстояние се осведомява какво се пече,но интерес към човешка храна няма.Давах му чист телешки бульон+ месце,не искаше.Смесих с пауч,яде.

# 693
  • Бургас
Ох, хора, Бабка я е ужилило нещо, муцунката й се поду за нула време. Сигурно е оса, тя ходи да ги гони. Миналата година така стана с лапичките на Чопи, лека й пръст, минаха за два дни без да давам нищо. Но по муцунката не ни се е случвало. Някой има ли опит? Дали ще мине бързо без намеса? Инак яде, закача се, само физиономийката й е като балонче, милата душичка Cry Heart

# 694
Заведи да й сложат инжекция.
Шошо така се беше докарал Мин лято

# 695
  • Бургас
Трябва Урбазон.
Аз имам,но не знам дозировката.
Ако лекар ти каже...
Аз имам за хора и знам да бия на хора,мускулно.Затова съм и още жива.Както и майка ми.
Евентуално алергозан,но не знам цяло хапче или по-малко...Той обаче е силно приспиващ и омотаващ.
Медрол има таблетки,но са пак за хора.

# 696
  • Бургас
Няма как и къде да я закарам, и пак в неделя, направо вече не знам откъде тоя късмет. Все като почиват докторите Cry

# 697
Щом не изглежда да страда животинчето, състоянието не е спешно и няма къде да го заведете, аз бих оставила нещата така.

# 698
Не е сигурно, че котето е добре. Може и вътрешно да има отоци. Аз през миналия век, когато първата котка още беше служебна, й наврях в гърлото един от моите хапове след като я ужили оса и започна да се подува. Подейства бързо и нямаше проблеми с лекарството, въпреки че в него имаше и доста кофеин. В Стара тема Ани е писала, че вет ѝ е препоръчал 1/2 таблетка алергозан за друго нещо. Аз в такъв случай веднага ще дам алергозан, ако нямам достъп до вет.
https://bg-mam.ma/p/1197388/40540693
Давам този съвет, защото аз няколко пъти съм викала СП за алергичен оток на гърлото и невъзможност да дишам. А животинчето няма как да се оплача, ако има подобен проблем.

# 699
  • Бургас
Ами аптека хуманна мога да намеря, но човешкото лекарство не е ли по-опасно за котчето?

# 700
От както натрових котето, пие фамотидин  и бусколизин от хуманна аптека, но 1/4.
Мисля, че алергозан 1/3 или 1/4 е ок.

# 701
Ами аптека хуманна мога да намеря, но човешкото лекарство не е ли по-опасно за котчето?
Ето ви телефон на добра клиника, която би трябвало да работи днес - Добро хрумване. Питайте за алергозана и дозата.
0896604835

# 702
  • София
Детски ксизал 4-5 капки е добре за коте (за дете е 10 капки). От ветеринар го знам. Дано нищо му няма на котето. Всъщност ако има алергична реакция, тя е в рамките на 30 мин след ужилването.

# 703
Днес било международен ден на котките. Вий знаите ли, чи трябва да ма черпите довечъра с някое бутче, аа, знаите ли? Wink

# 704
  • Бургас
Недоволна, благодаря за телефона. Звъннах и казаха да купя метил-преднизолон кортико 4 мг (котанка е 2,5-3кг). Купих от града и сега пътувам обратно. Казаха да дам 1/2 от хапчето. Дано не е късно, стискайте палци! Тя е борец, оцеля преди, дано да има късмет и тоя път! Hands Pray

Дано на Международния ден на котките имаме малко късмет!

Общи условия

Активация на акаунт