Лакове за нокти - 153

• 42 975
  • 762
  •   1
Отговори
# 195

Набързо навън едно маникюрче.

# 196
  • Варна
Един много нетипичен за мен цвят:

# 197
  • В полите на Пирин планина
Но е много красив, Тина и ти стои чудно!!! 💗💗💗

# 198
Tина, страхотен цвят и маникюр! Аз много обичам подобно зелено 💚 По "онзи" начин ли са правени сърчицата? 🙂

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 20:26 от dolce miele

# 199
От седмица отново съм на гости с малкия на родителите ми и днес в кварталния магазин са заредили лаковете и открих flormar full color rose i hold, за който писах миналата седмица 💚💚💚 имаше 3, майка ми и тя го хареса и иска да и купя утре и се чудя дали да не взема и третия хах Забравих да проверя и за FC13 - Squashed Raspberry, също много любим и почти свършил. Мислех че са спряли тази серия (full color), но лакът е произведен тази година.

# 200
Имам и Squashed raspberry и наистина е страхотен и той. В близкото Лили изчезнаха преди време лаковете от тази серия, и кератиновата на ГР още я няма...

# 201
  • Варна
Tина, страхотен цвят и маникюр! Аз много обичам подобно зелено 💚 По "онзи" начин ли са правени сърчицата? 🙂
По "онзи", да Grinning използвах твоя трик с хартийката, смесих лаковете още миналата седмица, обаче каквото остана неизползвано си го прибрах в найлоново пликче и все още става. Сърцата са изрязани с нещо като мини перфоратор от Али.

# 202
И аз реших, че е с перфоратор 🙂 А виж хартийките каква хубава работа вършат 😅 Много добре ти се е получило.

# 203
  • София
Може ли на неразбралите - като мен - Simple Smile , да обясните какъв е "онзи" начин? Много ми харесват сърчицата!!!

# 204
Ако не греша, на джоб за документи или силиконова подложка (аз на джоб съм правила) се смесват лакове, правят се желаните преливки и след като изсъхне ги режеш. Формите после директно на ноктите се слагат върху мокър лак. Това е моята версия, може да има ид руга схема Smile

# 205
Аз мисля, че лака трябва да е поизсъхнал, а не мокър. На мокър ми се е случвало да се разтворят и размажат. Метода се ползва като стандартни ваденки. Правила съм тип воден маникюр на тоя принцип. Както си се прави воден, в чашка вода слагаш капки лакове, размесваш, правиш форми с клечка за зъби и слагаш в хладилника(камерата) чашката. Лака изсъхва бързо, вадиш вече оформеното "листче", режеш и лепиш върху лакирани нокти. Отгоре топ и си готов. Grinning

# 206
  • Варна
Ползвах идеята на Долче да смеся лаковете върху хартийка от ежедневна превръзка. Изчаках да поизсъхне преливката, ако е твърде изсъхнала не се отлепя (първият път ползвах пластмасова подложка, но чаках към 24 ч. и не стана), ако пък е твърде мокра се разтяга като дъвка. После режа формите и ги слагам върху изсъхнал лак, само капвам малка точка основа там, където искам да залепнат. Отгоре топ лак.
Джаста, от студеното не стават ли балончета? Пробвала съм да суша лакирани нокти в купичка студена вода с лед, но всеки път ми се получават балончета. Иначе така повърхността се втвърдява, но пък в дълбочина не ми изсъхва лака.

# 207
Тина, от моя опит, не. Колкото пъти съм правила, не са ставали балончета.

# 208
Момичета днес съм рожденичка, да ви почерпя виртуално

# 209
  • В полите на Пирин планина
Жива и здрава, Фифи!
Желая много щастие!

Общи условия

Активация на акаунт