Лакове за нокти - 153

• 42 970
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Според мен бялото е млечен полупрозрачен цвят. Не разбирам ролята на гъбката- освен да е за брокатите. Но Фифи писа, че е за синьото и затова се чудя, пусто любопитство 😄

# 181
Може би за да стои грапаво и да се закрепят по-добре брокатите 😃

# 182
  • Перник
Долче, жълтото е БЕЛ 64. Много ми е любим и лятото често го слагам.

# 183
Румяна, и този го имам и не съм го пробвала 😁 Мисля, че беше от един комплект на Бел 🙂 Страхотен е наистина!

# 184
Според мен бялото е млечен полупрозрачен цвят. Не разбирам ролята на гъбката- освен да е за брокатите. Но Фифи писа, че е за синьото и затова се чудя, пусто любопитство 😄

Долче, понеже исках маникюрът да е синеещ, а нямам такова "непокривно" синьо. Нанесох го така, за да не се наслояват много пластове и за да стои по-прозрачно. Ама че го обясних Joy
Брокатите ги нанесох с тънка четка. Изобщо цялата идея е да изкара възможно най-дълго с малки поправки.

# 185
Страхотни неща сте направили пак всички, много ви се радвам.
В тия жеги и малкото ми желание за декорации се изпарява безследно. То е достатъчно предизвикателство да се лакира човек нормално и да не стане на мехурчета... Бях наизвадила печати и какви ли не щуротии снощи, накрая пак се лакирах в един цвят и разтребих всичко и до там бях.

# 186
  • София
От мен едно лимонено-лаймово лакче, което е с лек неонов ефект

OPI – Life Gave Me Lemons

# 187
  • Стара Загора
UV топ лакът на Perfect не струваше ли около 5.50лв.? Преди малко бях в Елитис и го видях на цена 6.19лв.

# 188
# 189
UV топ лакът на Perfect не струваше ли около 5.50лв.? Преди малко бях в Елитис и го видях на цена 6.19лв.
Ако това е магазинът срещу общината, аз го взех за 6лв и нещо.

# 190
  • БГ
Здравейте,
допада ли ви серията на Голдън Роуз Кератин? Имате ли любим цвят от нея?

# 191
  • Стара Загора
Ако това е магазинът срещу общината, аз го взех за 6лв и нещо.
Да, магазинът срещу общината е Елитис. Досега само от там съм си го купувала, не знам къде другаде се продава и на каква цена е.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 15:11 от ❇Sisi_91❇

# 192
Aз съм с Флормар 375 Vetch flower на 3 пласта- при мен на живо е още малко по-розово-златист 😊

Скрит текст:
Снимки от снощи без светкавица. Ръцете ми не са такъв цвят 🤣, но със светкавица е невъзможен за снимане този лак...Нокътят на безименния пръст ми се подвива на връхчето много дразнещо, иде ми да го кръцна...

Не знам дали ще ми повярвате, но след един педикюр на 3 пласта и сега след този маникюр на 3 пласта...и поне 1/4 от шишенцето вече липсва. 😃 Нанасям този лак като слоеве 2 и 3 са по-плътни, само първият е тънък. 
За пловдивския Елитис ли говорите, момичета? И аз май го мернах на цена над 6 лева и се зачудих, защото пак от там го бях купила преди месеци...но не помня дали тогава не се водеше намален 🤔

# 193
За старозагорския.

# 194
Не можах да го уловя на снимката. Реалният цвят е този в шишето.

Общи условия

Активация на акаунт