Лакове за нокти - 153

• 42 538
  • 762
  •   1
Отговори
# 270

И аз ще режа до дъно Вижте само как се издокарах положението е същото и на другата ръка.😭😭😭

# 271
  • София
Долче, на снимките с дълги нокти....не познах ръщете и ноктите ти. Страхотни маникюри си показала! Това е твоята форма. Simple Smile

# 272
Момичета, понякога като ми изскочат подсещания със старите снимки...дори аз имам чувството, че онези ръце не са били моите, ха ха! 😅
Джаста, перфектен маникюр. ❤ Класика. Червено с черно на тази дължина стои доста стилно! Преди 2 години дори не подозирах, че с друга форма ноктите ми биха изглеждали по-добре...☺
Миме, много ми харесва безименното ти нокътче като форма 🙂
Момичета, имате ли си любим нокът/нокти на някой от пръстите? Като форма и т. н.? Както и такъв който си харесвате най-малко? Подсети ме да питам снимката на Мимето. 🙂 Аз, например, най-много си харесвам ноктите на средните пръсти и след това са показалците. Най-малко си харесвам безименните, завършват с по-права линия без овал. Но когато са с някаква дължина и оформени подходвщо изглеждат добре. Винаги ги режа леко по-дълги, за да може лакирани да не стоят по-къси от другите... 🙂

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 17:28 от dolce miele

# 273
  • Варна
Не ги оставям тея сърца Laughing
Models own Beach bag

Долче, страхотно подобрение на формата! Освен, че издължава ноктите и пръстите, изпилени отстрани са по-лесни за пускане не дължина. Поне при мен дългата квадратна форма предразполага към чупене на ъгълчетата.
П.п. защо не каза, че нямаш Вибо, цял щанд имаме в едно Лили.

# 274
Тина, ех, че хубав летен цвят! 🥰 Аз специално за тази цел съм намислила да си купя перфоратор-сърце (имам някъде вкъщи и няколко други форми, вкл. и сърце, но са мънички). При мен също с изпиляване отстрани е по-лесно да постигна дължина- така не ми се "закачат" насам-натам в ежедневието и по-трудно ми се цепят отстрани до основата. 🙂 А и от естетична гледна точка е по-добре да не пускам дълги нокти без да пиля отстрани 😆

# 275
Долче, страхотно развитие има при теб за 2г Hug
От мен Flormar JL02 Salmon pink

# 276
Долче, при мен е обратното, средните са ми най-зле, с най-къса плочка, показалците също са ми слабо място и се чупят постоянно. Безименните са ми най-добри откъм форма и издръжливост.

# 277
След една седмица с палмите, за които получих комплимент на плажа от мъж 50 + 😁 е ред на любимото жълто и P2 Artful.

Честита да си, Фифи. 💛🍀🌹

Нова съм в темата, показвате страхотни неща!
Може ли да ми кажете това глухарчето ваденка, стикер или печат е? Не съм много на ти с нещата. Как точно изглеждат тези ваденки или стикери. Само съм чувала. Незнам къде и как да ги търся. Не съм в България, поне да знам какво търся Joy
Благодаря ви!

# 278
Страхотни сте всичките, много летни и свежи! Мисля тая вечер да изляза на лов в Несебър. 💅😊Ето и една идея, която супер много ми хареса:

Снимката е от официалната инстаграм страница на Чайна глейз.

# 279
Забелязвам, че тази тема определено е градивна и всички имат огромна разлика "преди/сега", включително и аз. Долче, ти обаче изби рибата просто с тази коренна промяна! Yellow Heart

Аз последните дни нищо не съм показвала, ама от пътувания не идва ред да кача снимки... Не се оплаквам, де Sweat Smile

https://www.instagram.com/p/CSUU7AdoENZ/

Burned Orange никак не е летен цвят според мен, обаче наживо много ми пасна на тена. Есента не знам дали ще е така...
https://www.instagram.com/p/CSUVMwvo9eV/

# 280
Долче, зашеметяваща градация! Hug
AraBesqUe, да помоля пак да качваш снимки тук. Аз продължавам да не ги виждам без регистрация в ИГ. Blush

# 281
Да, извинявам се, забравих и сега опитах, но форумът нещо пак е крашнал и ми изписва, че са в невалиден формат снимките... което не е така Smile Ще сложа утре задължително Relaxed

# 282
  • София

Ох, този опит за печат, макар и несъвършен, доста ми хареса как стана. Следващият път вечееее Joy

# 283
Арабеск, Грийни, Амини, Блъд, 🤗
Блъд, онзи ден видях твой маникюр с Флормар Coral necklace (почти 100% съм сигурна, че бяха твоите нокти) 🙂
Лорелай, кой номер е това червено?
Арабеск, щом "обикаляш", значи детенцето е вече добре 😊 Този Айс шик отдавна се чудя как стои на нокти, много е нежен. А оранжевото върви на тен, но някои негови нюанси и на мен са ми по-есенни...но не е чак толкова далеч есента всъщност. Скоро пак ще се слага тиквения ГР Гел шайн 😃
Атама, и на мен ми хареса много идейката 🙂
Някой питаше за ваденки- има в китайски магазинчета, магазинчета тип левче/домашни потреби/козметика. Може би в Елитис. Онлайн също се продават, а най-голямото разнообразие е в Али (там са и най-изгодни).
Аз чакам едни лакчета от Тина, затова само ще оформя малко ноктите докато съм все още лакирана с Флормар Vetch flower.  Страшно приятен лак е- на светлината в магазините фините му златисти частички блещукат като златен прашец; едновременно е и много блестящ, и непретенциозен и е с лек "камуфлажен" ефект, защото не се натрапват например оголени връхчета или израсналото...

# 284
Аз пак по нощите и никакъв мерак за нещо интересно в тая жега... ама пък си сложих циганийка тук там, да има лъскаво Joy
Топ лакът където бързо съхне по принцип, сега хептен на дъвка става, отвратително е просто. Друг път ме е яд че лакът изкарва по около седмица, че ми омръзва, а пък сега се надявам да си я изкара че да не трябва да се ядосвам скоро пак Grinning

Общи условия

Активация на акаунт