Лакове за нокти - 153

• 42 533
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
  • В полите на Пирин планина
Essie Birthday wishes с палмички:

# 286
  • София
@dolce mielе, това е S.he perfect matt 025.

# 287
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте. Пробва ли ли сте системата  dipme. Без печене е, но се маха с киснене... Ползвам по принцип гел лак и се чудя дали си заслужава.

https://dipme.eu/bg/

# 288
Прекрасни сте, момичета ❤
Долче, невероятен прогрес имаш!!! Справяш се в пъти по - добре от доста професионални маникюристки❤ Евала!
Аз нещо не изтърпях неона и сложиш на Римел тъмна череша, която само на слънце е загадъчно красива, но пък за два дни нещо лъснаха връхчетата, та довечера ще пилна малко 🤣

# 289
Dolce такава си е тежка и с повече натиск се отваря,даже на мен понякога така ми е забиавала ,че не успявах да я отворя Wink
Да показваш красотики с тези нови атрибути Simple Smile
П.С.Връщам се да чета  ,че тези дни хич ме няма
 Защо не мога да качвам тези дни никамви снимки във форума ...Каквото и да направя ,все е невалиден формат Sad
Ето линк към инстаграм:(
https://www.instagram.com/p/CSWk0ARMPpB/?utm_medium=copy_link

# 290
  • София
N010

Аз нямах проблем с качването на снимката Grinning

# 291
Маме, не мога и аз да качвам, същото ми изписва...

# 292
  • Пловдив
Отдавна не съм се разписвала, но на фона на вашите красоти ме хваща срам Heart Eyes

По ваша препоръка си поръчах този Пастел и наистина се нанася прекрасно. Не мога са кажа същото да Бел обаче (бялото) и това си личи по кутрето, така че няма да ме изкушат с намалението си Sunglasses

# 293
Bel 43,48 + Essence 07 party princess

# 294
  • Варна
Змейковица, не ти хареса бялото, защото се е разляло ли? Точно 03 смятам да си взема, бяха го похвалили тук момичетата.
Бел 52 е разкошно кралско синьо желе Stuck Out Tongue Winking Eye
И 06 е доста приятен телесен със шимър, Джаста го показва наскоро.

# 295
  • Пловдив
Четката не ми харесва, дебела е и трудно постигам овал. Освен това остават "дупки" на първия пласт и някои трудно се поправят на втори. плюсът му е, че не е пожълтял - вече четвърти ден съм така и няма поражения.

# 296
От мен един китайски, който няма номер, не го и препоръчвам, защото е ужасен за нанасяне. Цял ден си играя с него и взе, че стана на балончета на малките пръстчета, та ми развали идеята като цяло, защото се наложи да прикривам балончетата... А на пръстире на краката стана супер. У снимка не успях да направя хубава, на живо е по-добре, но...
На мен пък четките на Бел са ми много удобни, от бялото съм много доволна.

# 297
Не съм много в лятната гама, но цвета ми харесва много. GR rich color 124

# 298
  • София
На мен пък четката на Бел ми е страшно удобна. А този цвят толкова много ми хареса, за пръв път го слагам.

(това гигантско бяло "петно" отдолу е писанка-дебеланка. И тя иска да е в кадър) Grinning

# 299
Отдавна не съм се разписвала, но на фона на вашите красоти ме хваща срам Heart Eyes

По ваша препоръка си поръчах този Пастел и наистина се нанася прекрасно. Не мога са кажа същото да Бел обаче (бялото) и това си личи по кутрето, така че няма да ме изкушат с намалението си Sunglasses

Ще кажеш ли кой е номера на Пастела?

Общи условия

Активация на акаунт