Лакове за нокти - 153

• 42 527
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Благодаря, ще взема още значи. Видях, че не са с дъга, но такива харесвам. И аз го взех от магазин тип левче/домашни потреби.

# 316
  • София
Нещо на последък се лакирам все с лакове които съм показвала, та и не снимам. Вчера минах през елитис и се сдобих с няколко лака на revers. Днес понеже съм на интервю за работа и нямаше как да сложа нещо ярко съм с 02, страхотен за нанасяне, малко го развалих с топ лака, но нямам време за нов.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 317
За да тествам новото жълто направих това бледо подобие на снимката, показана от Atama. Лаковете са flormar full color fc20, NYC minite quick dry 298 high line green, черното е боичка.

Скрит текст:

# 318
Миленка, дано интервюто е било успешно! Маникюрът е много сладък и изчистен, особено на така оформени нокътчета!
Пристигнаха ми тези дни лакчетата от Тина- сиво-синята гама Флормари купени по поръчка, а останалите (Перфект, Габрини и т. н.) са подаръчета 🥰
Скрит текст:
Снимките са на Тина, ще пусна тези дни и мои на които се виждат и номерата на лаковете и още един лак който не е там. От двата сиво-сини исках по 2 броя, защото обожавам такива цветове, а и ги издирвах...

И да похваля Тина- явно си пази лаковете, защото ми направи впечатление, че подаръчетата са в доста добро състояние. 😊
Аз от вчера съм с едното сиво- Grey pearl (457 или 458 беше). След кошмарно лакиране в жегите, зиг-заг овал и сгъстен топ...на сутринта беше и понабръчкан, та допълних с холо брокат и ми се развали идеята за супер семпъл и изискан светлосив маникюр...🤪

Скрит текст:

С добавката (и този брокат беше сгъстен, аман!):

Наложи се да скъся ноктите и изобщо не ми се носеше брокат, исках семпъл маникюр, но...☺

# 319
  • Варна
Долче, и аз благодаря за коректността! Hug
Иначе лаковете си ги съхранявам в пластмасови кутии за обувки с капаци, в един шкаф, запазват се с години повечето. Ако има някой непоправимо сгъстен/разслоен не бих го предложила...
И на мен ми се набръчка така лака тази седмица, скоро след лакирането чистих грила с кухненска хартия, от високата температура и натискането стана ужас на 2 пръста. Минах отгоре слой лак +  отново топ и се оправи положението.

# 320
Тина, а имаш ли снимки със златистото Габрини и с Флормара с холо брокатчетата? 🙂

# 321
  • Варна
Нямам, златистото не помня кога съм го слагала, а холограмния Флормар го взех за смесване с други лакове, но май не ми хареса резултата. Него не съм го слагала на нокти, но ми се струва, че ще му трябва плътна основа или поне 3 слоя, ако е самостоятелно нанесен.

# 322
  • Измир
Много ми харесахте всички!
Долче, и аз обожавам всякакви тонове на  сивото.
Миленка, формата и лака  много добре ти стоят. И аз все стари лакове показвам,  но на различни дължини нокти 😊.
Ето един Флормар, с който не съм се лакирала до сега

# 323
Олгарита, тези Флормари не съм ги виждала в България, страхотен е!

# 324
Ау, много е красив! Изтекоха ми лигите Heart Eyes

# 325
  • Бургас
Топ е, обожавам лилаво.

# 326
Не съм доволна.
Изтри се на втория ден. Блясък нула.

# 327
Това безцветен лак ли е или е топ лак?

# 328
Едно оранжево от мен. Флормар е, но не изгорялото оранжево, а другото от перлената серия😁

# 329
  • София
Едно оранжево от мен. Флормар е, но не изгорялото оранжево, а другото от перлената серия😁

Цветът е много хубав! На мен не ми оранжавее. Виждам го хубаво червено. Кой номер е?

Общи условия

Активация на акаунт