Лакове за нокти - 153

• 42 511
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Допитвам се до вас, прекрасни:
Имам на дъното на шишето и вече доста гъст Ridge filler на Perfect.Искам да го подновя, но в Ремедиум не го открих.
Дали е спрян от производство и предлагане и с  какъв друг продукт от марката по действие мога да го заменя?
Благодаря.

# 391
# 392
  • волно калдъръмче
Допитвам се до вас, прекрасни:
Имам на дъното на шишето и вече доста гъст Ridge filler на Perfect.Искам да го подновя, но в Ремедиум не го открих.
Дали е спрян от производство и предлагане и с  какъв друг продукт от марката по действие мога да го заменя?
Благодаря.
Не е спрян. Ползвам го редовно.
https://shop.lillydrogerie.bg/perfect-gel-zazdravitel-neravni-nokti-13ml

# 393
Нещо не се одобрих и се прелакирах Grinning Но от бързане стана на балончета, та днес не е ден.. Astonished

# 394
Бъди, моят фаворит си ти, сред още няколко мацки 😘🤗
Много ми допадат цветовете които слагаш и формата на ноктите. Но и плочата ти е ❤

# 395
Блъд, наистина много добре оформени нокти ❤️ Аз, за да избегна балончетата се лакирах снощи, чак когато взе да става по-хладно. На предния ми маникюр обаче имах и то само на малките пръстчета и замаскирах с перфект 115 мисля. Не му хареса особено, но нямах време за друго 🙂

# 396
  • БГ
Блъд, кой е номера на лака на ейвън Simple Smile

# 397
Леа, вярно, че и ти го беше показвала този Cool ash! 😍 И на мен не вярвам да ми омръзне...а точно с такъв брокат исках да го съчетая (но съм сложила кутията много нависоко😆 и ще е другия път като се лакирам с този цвят)!
Ел, мисля, че на средният пръст на Леа е брокат на Бел...но да каже и тя 🙂
Катерина, страхотно розово 😍
Аз също използвам Ridge filler. Има го в Лили, в Елитис. Перфект Double up мисля, че също има подобно заглаждащо действие. Импала също имат Double up.
Блъд, чудесно както винаги 😍

# 398
Благодаря ви момичета. Те ноктите ми са почти до дъно, та това им е оригиналната форма горе долу. Почнах да се харесвам така и са ми удобни. Обаче задължително трябва да са лакирани, за да не драскам бебока. Това е лака:

Подарък ми е от приятелка миналата година. Не знам дали го има още.

# 399
Момичета, черпя ви виртуално. Днес малката навършва годинка.

Това е след като махна свещта. 😁

# 400
Aтама, честит празник на малката, нека има прекрасно детство за радост на мама и тати! ❤

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 17:19 от dolce miele

# 401
Да ти е здрава, Атама!
Вие ме предупредихте за пожълняване на ноктите от flormar full color fc20, но аз забравих, не сложих основа и сега имам леко жълти нокти, добре че бях с омбре и не е целият нокът.

# 402
  • Бургас
Честит празник, да е здрава и да има прекрасно детство.Green Heart

# 403
Lea, какъв е ефектът на средния пръст?
Както обикновено, dolce позна. 🙂 Брокат на Бел. 84 е като номер. С различни по големина холо частици. Много е ефектен.

# 404
Леа, и аз много го харесвам този брокат 🙂

Общи условия

Активация на акаунт