Лакове за нокти - 153

• 42 508
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Атама, честит празник на малката принцеса! Пожелавам й здраве и щастливо детство!

# 406
  • Варна
Честит празник и от мен! Да е жива и здрава малката и много да радва цялото семейство!

# 407
Честито на госпожицата и нейната мама и от мен. Да порасне здрава и щастлива! 🎂

# 408
Aтама, честит празник! Пожелавам ви много здраве и щастие 🎉🎉🎉

# 409
Атама, честит празник! Да е много здрава, палава и щура! Heart Decoration

# 410
  • София
Малката поне по 10 пъти на ден мрънка, че я съм я боцнала, я одраскала с нокти и ги скъсих Sad

# 411
  • Стара Загора
Лятото е към края си... ☺️⛵

# 412
  • София
Получих от една девойка няколко лака като подарък, и си купих няколко, но нямам време да се лакирам и снимам, че тия дни тичахме по сделки с един апартамент, вчера за втората година от сватбата ни - щерката си счупи ръката и си взехме едно огромно и страшно куче:
Скрит текст:
Оплаках ви се.

# 413
Получих от една девойка няколко лака като подарък, и си купих няколко, но нямам време да се лакирам и снимам, че тия дни тичахме по сделки с един апартамент, вчера за втората година от сватбата ни - щерката си счупи ръката и си взехме едно огромно и страшно куче:
Скрит текст:
Оплаках ви се.
❤❤❤

# 414
  • София
Милите душички - и счупената ръчичка, и страшното куче HeartStuck Out Tongue Winking Eye

От мен Flormar 418

# 415
Джулс, Chrome purple ли е това? 😍😍😍
Миленка, браво на малкото геройче с насълзени очички ❤ И честито ви страшно куче 😍 Тя купичката му за храна май е по-голяма от него...😃
Оплаквам ви се...в кварталния супер пак са заредили 2 нови цвята Дъгласи...и пак са от тези които много харесвам. Те по 2-3 цвята зареждат и все ме подхлъзват...🤐 Утре ще ходя да ги купя, че днес бях "под наблюдение" и не ми се слушаше колко много лакове имам и защо купувам И тези...😁
П. С. Capucinе flower и Linen flower бяха Дъгласите...много е приятна тази серия от пастелните им лакове...И Peel-off база гледам, че би трябвало да имат:

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 23:01 от dolce miele

# 416
Този лилав Флормар чак на мен ми хареса, а дори не харесвам лилаво и не нося този цвят, много е ефектен.

Долче, преди години си държах лаковете в някаква кутия от обувки. Редовно чувах подмятания от бившия ми мъж че с това темпо кутията от сандалки нямало да ми стигне до никъде, ами да си запазя една при следващата покупка на ботуши Joy

Страхотни неща сте снимали, само по диагонал прехвърлям тия дни но поне снимките разглеждам.От много работа не само че няма време за друго, ами и за пръв път от месеци реших че ще изкарам седмицата без лак, хич не е полезно да се работи толкова много.

# 417
Днес намерих време за лак. Изобщо не можах да го хвана колко е бляскав. Лаковете са flormar pearly pl372 tender beige, GR extreme glitter shine 203, miss sporty precious pearl 050  Turquoise Pearls (много, много любим).

Скрит текст:

# 418
Натка, много е ефектен Chrome purple, а също и доста стилен, дискретен цвят, бих казала. Хем се забелязва, хем не се натрапва. Ето още няколко снимки от нета, матиран по-долу също не е никак зле:

Ел, да не си имала отпечатък на камерата? Веднъж така бях снимала лака си и се чудех защо не мога да го хвана 🙂 Аз си го представям колко е лъскав обаче 😉

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 00:35 от dolce miele

# 419
  • Варна
Милена, искрено ме разсмя, макар на нея да не й е било смешно. Много харесвам такива хора, които въпреки всичко лоша ситуация разказват от забавната страна. Но симпатично забавно! Малката бързо да се оправя, а кучето е страхотноооо!

Общи условия

Активация на акаунт