Лакове за нокти - 153

• 42 505
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
Милена, какъв съм заплес 😄 Честита годишнина! 💝

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 23:19 от dolce miele

# 421
  • Варна
Добър вечер, дами. Да попитам някой знае ли какво се случва със серията Jelly Look на Флормар? Произвежда ли се все още? Не го намирам никъде. Сигурно ми е глупав въпроса, но повече от две години не съм се интереусавала от лакове и нямам поглед към днешна дата как стоят нещата. А тези май са ми любимите.

# 422
  • София
Джулс, Chrome purple ли е това? 😍😍😍
Не е от серията Pearly. Само с номер е. От преди години е. След това пуснаха Pearly

# 423
Джулс, проверих онлайн. Под номер 418 излиза точно Chrome purple (търсих го по името). 🙂 Явно се е казвал така и преди съществуването на Pearly серията, а по-старите партиди са били само с номер. Аз по цвета го познах де, не по номерчето... 😁

# 424
  • София
Добър вечер, дами. Да попитам някой знае ли какво се случва със серията Jelly Look на Флормар? Произвежда ли се все още?

В сайтове за он лайн поръчки го има. И в някои магазини също.

# 425
  • Стара Загора

# 426
Днес си купих това:

Изчистих и се наплесках обилно. Мисля да постоя половин час. Вие кога го ползвате това масло? Има ли смисъл върху завършен маникюр после пак да нанеса? 🤔

# 427
  • Варна
Пристигнаха ми пудрите от Али.

# 428
  • волно калдъръмче
Днес си купих това:

Изчистих и се наплесках обилно. Мисля да постоя половин час. Вие кога го ползвате това масло? Има ли смисъл върху завършен маникюр после пак да нанеса? 🤔
Аз го плескам след лакиране. И без това плочката ми е мазна и като намажа и това, лакът много бързо пада на люспа. Когато ме обземе лакова апатия, дни наред мога да мажа само масла. После минавам на заздравители. Два поредни дни мажа едно върху друго, на третия трия и отначало. И така докато ми мине.

# 429
  • Варна
В сайтове за он лайн поръчки го има. И в някои магазини също.

Благодаря!

# 430
На сигурно място...вкъщи ☺😜:

Със светкавица:

# 431
Тези лакове на Диор страшно много ми харесаха 😢
За маслата, точно такова нямам, но слагам каквото имам на лакирани нокти по кутикулите, на нелакирани на цял нокът. И въобще не седя толкова дълго.
Долче, със здраве да си ги ползваш 😃

# 432
Още тези дни мисля да купя от лаковете на Диор, ако не и трите, ще ги видя наживо как ще са.

# 433
  • волно калдъръмче
812 го побутвам настрани, но другите са арни.

# 434
  • В полите на Пирин планина
Тези лакове на Диор страшно много ми харесаха 😢
За маслата, точно такова нямам, но слагам каквото имам на лакирани нокти по кутикулите, на нелакирани на цял нокът. И въобще не седя толкова дълго.
Долче, със здраве да си ги ползваш 😃

Не те подстрекавам, но на Revolution има няколко дуохрома, които никак не са лоши...

https://www.notino.bg/makeup-revolution/duo-chrome-lak-za-nokti- … efekt/p-16020471/
Освен това не са по 50-тина лева, като Диорите. Simple Smile

Лично на мен 20 лева ми е психологическата граница за цена на лак за нокти.

Общи условия

Активация на акаунт