Лакове за нокти - 153

• 42 503
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
Аз харесвам дуохромите в бутилките им, но на моите нокти не мога да се възприема, максимум един нокът за акцент. Имам няколко и така си стоят нелакирани.
Маслото втривам всяка вечер на лакирани нокти, ползвам в момента от жожоба и стм много доволна.

# 436

https://www.instagram.com/p/CSwB0zlMsMG/?utm_medium=copy_link
Миленка бързо да се оправя малката принцеса!! Добре тр разбирам как се чувстваш ,малкия беше със счупен крак на 1 годинка...Sad
Звяра е прекрасен !!
Поздрави момичета ,не съм активна ,защото такъв ремонт сме впрегнали удома ,а всички майстори излязоха отпуска Sad
И сега най-добрите приятели са Маламашката и Мистрията Sad
Целувки и поздрави на всички Simple Smile

# 437
  • Стара Загора
Новите Диори са за колекционери. Цветовете вече сме виждали преди години. Цената е ясна защо е 50 лв.
Night bird е като Opi Just Spotted the Lizard/ Chanel Peridot, Wild Wing малко ми напомня Orly Space Cadet, който за мен е по-красив, а като Early Bird имах на Classics Metallic.

# 438
Лейди Брин, вече си купих един от тези дуохроми, щом те видях с тях 😉
И на мен тези цени са ми отвъд психологическата граница, имам скъпи, но са топове за гел лак на по-специални марки.

# 439
  • София

Golden rose city colour 09

# 440
Моята психологическа граница за лак е далеч под 20 лева 😆 Но приемам подаръци всякакви... 😁 Макар че от известно време се настройвам за един подобен хамелеонест лак от ХМ който го има и Пепе ☺ Но още чакам да видя дали случайно ще го намалят...🙂

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 13:00 от dolce miele

# 441
Момичета, излезе ми във ФБ и реших да споделя:
https://www.nevnail.com/bg-product-details-8056.html
Албум за водни стикери. Знам, че повечето сте си намерили решение с визитници и кутии, но това ми изглежда готино и за това го споделям. Simple Smile

# 442
Днес:

Малиненият Сали Хенсън нещо много ми боядиса ноктите. 😔

# 443
Атама,
Това ми е твоят любим маникюр до момента.

П.П. И аз приемам подаръци, само желаещи да има Grinning

# 444
Бях в мола, тези забърсах от намалението (почти няма цветове в нашето Лили които да ми харесват и да ги нямам😁):

Със светкавица:

В ДМ имаше един лак от Старлайт серията намален- капучинено-бежов някакъв цвят...почудих му се, но не взех. Другите нюанси ги нямаше да сравня.
И пак оплакнах оченца по Shapeshifter на ХМ (9,99), но реших, че ще е странно да питам дали ще намаляват лаковете скоро...🤣 Интересното е, че дори лакове които са им в ужасно състояние не намаляват (отваряни, пробвани, разслоени, с липсващо количество, омазани с лак отвън)...🤔
Скрит текст:
Shapeshifter (100 пъти по-хубав е на живо!):
https://www2.hm.com/en_gb/productpage.0815928015.html   

# 445
Dolce, тук редовно пускат 3 за 2 лака в HM, аз все гледам, гледам и не мога да си харесам три, че да използвам офертата. От техните нямам нито един в колекцията и не знам как ще ми се държат на ноктите, та за 2€ разлика си стоя на проверените есита.

# 446
Марголота, имам само един тъмнозелен лак на ХМ- много прилично се държи на моите нокти! 😍 Купувах го намален за 2 или 3 лева...скоро намаления тук в ХМ не съм виждала...освен "намален" лак от 12,99 лв на 9,99 лв...🤡

# 447
Днес ми беше кофти ден и въпреки че получих една поръчка от дрехи, имах нуждата да си купя лак хаха и се сдобих с Bel 76 ... и го взех само, за да не си тръгна без лак от магазина 😂

# 448
В Лили и аз не можах да си харесам ни един цвят от Бел-четата... или все някакви не по мой вкус, или имам подобни и нямаше смисъл.
Изкуших се да взема един Twenty One заради ниската цена... цветът е интересен но това ми е вторият лак от тая марка и мисля трети да нямам. На първия четката се падна направо рошава такава и реших че заради това се нанася трудно. Ами не, не било това, на този си му е наред но е много смотано направена, а и лакът не е много покривен и никак не ми спореше лакирането. Каквото и да правя, стои на четки и това е, изпили ми нервичките. Ще видя като се събудя утре дали ще му сложа трети слой или направо топ отгоре, ама така със сигурност не ми харесва, то все едно малко дете е мацало.

# 449
Натка, и аз не съм фен на четките им 😆 Обаче дори те нямат значение, ако си купиш от фините им брокати или от стандартните брокати (не съм виждала май с по-едри брокатени частици да имат). 🙂
Междудругото, лилавият Бел 43 е с крива четка отдолу, скосена от единия край, а от другия не...Хубаво си мислех аз да отворя внимателно и само да проверя как е четката...ама реших да пропусна (рядко проверявам така четките, предимно на много светли или много тъмни лакове, но помисля ли си го и пропусна ли да го направя- то задължително попадам на кофти четка). 😅 Нищо де, евентуално ще я подстрижа от едната страна, ако пречи на нормалното лакиране...

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 23:15 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт