Лакове за нокти - 153

• 42 498
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
То не е и формата ами сякаш тая четка е прекалено твърда за лака и го прави на черти, накрая изглежда все едно някой сега се учи да борави с лак...
Иначе цветът е №45, много интересно такова между телесно и прасковено, но има и много фин златист блясък на светлината. Така де, щеше да има ако не беше на черти от четката и да стои сякаш не е покрил добре.
На тая светлина в момента не мисля и да се опитвам да го снимам, нищо общо няма да има с истината.

# 451
В Лили вече няма малки найлонови пликчета- има някакви мини хартиени чантички по 20 ст мисля...

# 452
Преди слагаха дребни покупки в малки найлончета без дръжка безплатно. Сега ще принуждават да си плащаме ли?

# 453
Точно така, това е идеята- да си плащаш. Но не те задължават да купуваш малка торбичка де...

# 454
Вече ги забраняват, лека полека навсякъде ще отпадат, трябва да са биоразградими.

# 455
Има и биоразградими найлонки. Например в някои аптеки слагат в такива найлонки. Самото пликче си личи, че е разградимо на пипане, не е такова плътно и лъскаво, както досегашните малки сини лили пликчета. Могат от лили да предлагат подобни, а не да се скъпят.

# 456
Хмм, пропуснала съм промоцията на Бел в Лили. Моя вчера го купих от магазин тип левче за 2.20 лв

# 457
  • Варна
Попадна ми брошура на Елитис, и там са намалени Бел на 1,49 лв., до 03.09.

# 458
Нещо ми писна тъмната и червено - малинова гама и реших нещо по млечно да сложа

# 459
Георгиева, 😍
В ХМ поне са им по-големи хартиените чантички...Иначе тези в Лили бяха бежови, по-тъмнички и изглеждаха доста плътни и здрави, но за 1-2 лака не виждам смисъл да купувам чантичка. Аз си нося обикновено найлонови торби за пазаруване и използвам докато издържат, явно ще трябва и пликче от Лили да си нося (имам вкъщи)...🙂
Скрит текст:
Междудругото, започнах да виждам символ- напечатан на опаковките или пък като стикер върху тях: костенурка с море и символ да не се изхвърля във ВЦ и надпис "пластмаса в продукта". На ежедневните дамски превръзки от Кауфланд е на опаковката, на малки мокри кърпички от Лидъл е лепнато като стикер...Явно има някакви директиви...

# 460
То да има какво да си купя от Лили пък хич не ми е за техните торбички... каква жена съм аз ако не мога такива неща (че и по-големи) да ги сместя в дамската си чанта Grinning
Ето на, вчера лак не можах да си харесам, а заглеждах на ГР и Бел нещата, та се прибрах накрая с това недоразумение на 21. Не само че четката и консистенцията му гадни за нанасяне, ами и днеска като сложих топ лак, на места го "изяде". Напълно изсъхнал лак от снощи, стана като изтрит на 2-3 места както съм минала с топ отгоре...
Скрит текст:
Техните найлонови пликчета и преди ги отказвах редовно, не им ги искам. Някакви други неща като търся там уж от брошурата им, повечето пъти хич не ги намирам даже.
Директивите не съм чела, но нали от скоро затегнаха за еднократните пластмасови прибори и чаши, едва ли ще е само за тях а сигурно по-глобално. Няма лошо, найлон навсякъде наистина ни идва в повече.

# 461
Неща като лакове държа да са в непропускливи торбички, купувала съм си комплект в който имаше пукнат лак- а не си личеше, че е пукнат, макар да се виждаше малко засъхнал лак отвън и да беше ясно, че лилавото е отваряно...Добре, че бях опаковала и в найлоново пликче (в Кауфланд)...Оказа се, че направо беше счупено гърлото на шишенцето и всичко беше изтекло после, с 300 зора изчистих и другите лакове от комплекта...🙄

# 462
Нови придобивки от ДМ за 0.99лв Grinning

340 Berries and cream
и този, който както и да го снимам си излиза бял, но има лек шимър Simple Smile

# 463
Гледам, че от 100 години не съм показвала нищо, но и не съм носила нищо кой знае колко вълнуващо. Това е от онзи ден https://www.instagram.com/p/CS2NMmAIZ9C/
Номерата са Бел 24 и 25.

# 464
Блъд, честито и да показваш 😀 При нас са скъпари в ДМ, лакове няма на такива цени! 😅
Арабеск, веднага го познах този Бел 25, понякога дори аз се учудвам на себе си 😅 Аз много го обичам този цвят. А и 24 не е никак лош...
Да ви питам...има ли как да се разбере дали ваденките са с бял фон (като мацнато) или пък това като се сложи на ноктите ще стои прозрачно? Освен да се пробва де, друг начин? Просто ефектът в двата случая би бил различен- ако няма фон, картинката ще стои като рисувана на нокътя, а ако има бял фон- или ще стои+ мацнато отдолу, или ще трябва да слагам само върху бял лак...

Общи условия

Активация на акаунт