Лакове за нокти - 153

• 42 437
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
  • София
СлучаЕно да има намаление на лаковете на Аура в Лили от днес? 😁

Ха ха ха Сутринта посетих  Лили, но не съм гледала лаковете. Утре ще отида пак  и ще докладвам. Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 20:18 от Amiamo

# 691
Само city color на GR са намалени този месец в Лилито. 😆

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 19:24 от Преслава ♋️

# 692
Тези ги няма при нас...скука значи...😆

# 693
Долче, много си го закъсала без лакове 😄

# 694
Амини, на Аура нямам нито един...😆

# 695
  • София
Амини, на Аура нямам нито един...😆

Долче, крайно време е да си купиш. Simple Smile

Днес изпратих дъщеря ми да ми купи белия лак с частичките на Дъглас от Безсрамно ниски цени в Младост и не е имало. Тъжна съм.

# 696
Бялото на Дъглас е по-скоро с шимър...🙂
Явно и при нас се купуват Дъгласите....

# 697
  • София
55 е номера и малко почистване ми трябва Blush

# 698
  • София
Бялото на Дъглас е по-скоро с шимър...🙂
Явно и при нас се купуват Дъгласите....

От снимките в темата на този лак, видях частички като ефект. Фини, едва забележими.
Или не съм видяла хубаво?!

# 699
По-скоро е шимър, отколкото частички. Малко по-едро е от шимър...но да не очакваш кой знае какви размери частички, затова предупреждавам. Но си е хубав лак 🙂

# 700
  • Измир
Radina, при мен ОПИ изкарват 5-6 дена. Най-трайна бюджетна марка за мен е Пастел.

# 701
  • Варна
На мен белия Дъглас също ми се видя на снимките тук с по-едри частички, нещо като флейкс, но определено не ми се стори шимър.
Аз си търся бледолилав крем, със студен подтон Simple Smile. Гледах разни ГР Кератин 66, на 21 номер 05 май беше, те са ми твърде наситени. Кератин 65 и на Бел светлолилавото пък са много розовеещи. Не смятах, че ще толкова трудно Laughing
Напоследък нареждам лаковете на втори ред в кутиите за обувки, легнали над капачките на другите. Май е време за нова кутия...

# 702
Долче, много си го закъсала без лакове 😄

Пълна трагедия Joy Joy

Четири в отлично състояние, обаче ще го свалям днес, защото искам друго вече. Знам, че този брой дни не представлява нещо особено за темата, обаче за състоянието на моите нокти през последните месеци беше много Grinning

# 703
Случайно попаднах на това -използвах го веднъж, засега доволна. Имам малко глупав въпрос. С какво заменяте портокаловата пръчица?

# 704
Избутващ за кожички

Общи условия

Активация на акаунт