Лакове за нокти - 153

• 42 670
  • 762
  •   1
Отговори
# 90

G764 го няма. Аз го купих от магазинче в Лозенец, имаше много интересни цветове и ме е яд, че не взех и от тях.

# 91
Дами, купих си комплект печат/като по-твърдо желе/ с шаблони от Джъмбо. Пробвах с няколко различни като консистенция и цвят лакове, но нищо не се получава- лакът изобщо не се наслагва върху печата и няма какво да се отпечата на ноктите. Аз ли нещо бъркам, или комплекта е за коша? Бихте ли споделили линкове на добри печати? Може и на ЛС.

# 92
За коша е.

# 93
Дами, купих си комплект печат/като по-твърдо желе/ с шаблони от Джъмбо. Пробвах с няколко различни като консистенция и цвят лакове, но нищо не се получава- лакът изобщо не се наслагва върху печата и няма какво да се отпечата на ноктите. Аз ли нещо бъркам, или комплекта е за коша? Бихте ли споделили линкове на добри печати? Може и на ЛС.
Малко е относително за лаковете, наистина не с всеки става печат. Но ако е нова плочката, виж дали е махнато фолиото върху нея. Понякога е безцветно и не се забелязва че го има, залепено е много плътно отгоре.

# 94
Помня как тъкмо щях да изхвърлям едни плочки (купувани преди години и забутани в чекмедже от яд) и прочетох в темата за печати тук за фолиото. Ами, прозрачно беше и изобщо не се виждаше 😂

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 14:43 от dolce miele

# 95
Просто този печат не е добър, имам го и не става. Добър е силиконовия на Essence, имам го от Додис мисля, сега обаче го няма.

# 96
Да бе, поне цветно да беше някакво, имам една плочка дето беше със синьо фолио и си се виждаше...
Тампонът за печата при мен мекото желе е добър за някои лакове, а по-твърдата гума за други...

# 97
А някой дали има силиконов печат на Борн прити? Чакам си още поръчката...😅

# 98
# 99

G764 го няма. Аз го купих от магазинче в Лозенец, имаше много интересни цветове и ме е яд, че не взех и от тях.

Ами няма го, ама аз съм фитка и съм  прочела друг номер Sweat Smile Sweat Smile  Решила съм, че твоят син е 736. Следователно ще имам него Smile

# 100
21 cosmetics 58

# 101
А някой дали има силиконов печат на Борн прити? Чакам си още поръчката...😅
Извинявам се, че нахлувам в темата, но ще бъда кратка Hug
Имам силиков печат на Борн Прити, доволна съм, отпечатва добре както с обикновен лак, така и с тези специалните боички за тях. Единственото с което не се справям е да обера добре лака от самата пластина, но може и аз нещо да не правя като хората! С две думи, аз съм доволна от печата Blush
Имам този
[ Spoiler]

# 102
Аз чакам от този тип, дано да си заслужават...

# 103
  • София
Ето го Кучио-то след 10 пълни морски дни. Вече има малки поражения, но стига му толкова Grinning

# 104
Предстои ни посещение в болница с малката,а и може да си останеме.Реших малко да си оправя настроението.Не е перфектно знам.Честито на новите мами,и късмет на другите.Ще пиша след известно време пак.Целувки

Общи условия

Активация на акаунт