Лакове за нокти - 153

• 42 669
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Lilipan, късмет и успех!

# 106
  • Стара Загора
Аз не смогнах да си освежа педикюра снощи и съм си пак с Misa Lather Rinse Repeat, но до късно шарих маникюра. Нося си го да нанеса слой на малките пръстчета, че е поизрастнал. Не ми е готино иначе едноцветно или пак с пясък на ръцете. Скучничко е за море. Та ето го моя морски цветен маникюр 🏝️😍 с любимия GR Paris 222 и Models Own Beach party, в основата Hedonist и над него Bubblegum. Големи любовчета са ми тези неони. 💓

Преливките ми не блестят, но нямам нерви за гъбичка и мажа с четката директно. 😂

# 107
  • София
Браво на Кучио-то, за море пораженията са малко.
lilipan, каквото и да е да минава бързо! Flowers Four Leaf Clover Нежен и красив е маникюрът!
iv4e, супер снимки и маникюр! И предишния с пясъка Heart Eyes
Преслава, жесток маникюр! Heart Eyes
Тина, красив неон и маникюр! Осмичка, много красив цвят и тези сладки точки Heart Eyes
lepi, Atamagaokashii, katerina_girl, bl00dflowerz, също красиви цветове и маникюри! Sparkling Heart
Арабескче, Грийни, *Didi*, много свежо Heart Eyes
Моят печат е на Мойо прозрачният, много съм доволна от него.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 14:14 от Vesika

# 108
Лилипан, 🤗
Ивче, много е хубаво 😍 И аз така, набързо мацнах точест лак, но е наистина адски удобен за бързо мацване този Перфект 😁
Аз също с любов към неоните 💘

Лаковете са Дъглас 505 Fearless coral, Перфект S 115 и Перфект S 138. Страхотни четки имат тези Дъгласи, много лесно ми се получи почти съвършен овал (биха казала съвършен, ама не зависи само от четката 😃, а снощи се лакирах набързо). На палците върху розовото има смес от двата черно-бели лака. Не съм пилила нокти този път, на живо са леко по-заострени, отколкото изглеждат на снимките.
Междудругото, ако се сещате за такъв лак с дребни черни и бели брокатчета (като S 138, но без ромбоидчетата)- казвайте! 🤩
П. С. Доста трудно свалих малиновия Перфект с бели точици, S 113. Джаста, и при теб ли е така?

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 22:51 от dolce miele

# 109
Имах други очаквания💅😳

# 110
Атама, за "хайверчето" ли? 🙂 И аз ги заглеждам отдавна, но се чудя на моите малки плочки дали няма да стоят едри частичките...

# 111
Да, мислех, че ще са по-едри перличките и да ги ползвам за декорации, а те направо да топнеш пръст😁Трябва да измисля по-естествена визия с тях.

# 112
Аз точно за това е на пръст искам хайверче 😃 Мицел да използваш за декорации с понсета с остър връх или с друг подходящ инструмент.

# 113
  • Варна
Сега като видях дъгласа, се сетих, че имаше техни намалени лакове във фирмения им магазин, по 3 лв., а другите бяха 12, ако не се лъжа. Обаче супер разслоени повечето, даже тези от 12 бяха доста по-зле от намалените.
Долче, нямам малиновия перфект, но имам точно същия маниа, става бетон и свалянето е кошмар. Занапред ще го слагам само с белеща се база. Обаче е супер красив Heart

# 114
Тина, леле...ама този лак наистина изглежда точно същият като Перфекта 😃 Да, сваля се малиновото, а белите точици остават...по едно време се чудех дали да не мацна върху тях някой полупрозрачен млечен лак за по-лесно 🤣 Не очаквах чак толкова да е трудно свалянето, предвид, че не са огромни частичките...
На мен ми е интересно защо в нашия супер са по 3,50 лв и изглеждат в доста добро състояние, няма разслоено. Перфектни са ми на мен. 🙂 А в Дъглас в мола до нас са хем скъпи, хем в странен вид (всъщност, не знам дали още имат лакове, скоро не съм влизала).

# 115
  • Варна
Да, абсолютно идентични са, сравнявала съм ги. И при мен е същата работа, свалям лака, точките стоят Grinning голямо търкане падаше.
Явно си ги намират евтино от някъде дъгласите, може и от чужбина да ги носят, няма да се изненадам.
Ивче, на бийч партито реален ли е цветът на снимките? Гледам го в нета, има и доста по-портокалови варианти. Дали и те като чайните са различни партиди и цветове, или е от различните камери? Твоят ми изглежда по към жълто/горчица.

# 116
  • София
Daydream. Ама няма да го чакам 10 дни да падне като Be awesome today 
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 117
Джулс, и другият беше хубав, но цветове като този са ми слабост 😍

# 118
  • Стара Загора
Долче, неоново пъпешово е. Няма никаква горчица или оранжево. Представи си кората на този сорт пъпеши, но е ярък цвета. 😍

Ето го на слънце 😋

# 119
Ивче, чудесен цвят е, но не аз попитах 🤗

Общи условия

Активация на акаунт