Лакове за нокти - 153

• 42 944
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Исках нещо шареничко. После ще трия което е в повече Flushed Wink

Скрит текст:

# 121
Страхотен, Рейче. Heart Eyes

Долче, да, и при мен Пърфекта с точки се сваля ужасно трудно. Цвета пада, точките държат фронта. Joy Но с накисване с памучета става работата.

# 122
Джаста, то и с накисване не е много лесна работа... 😅 Хем с ацетоновия лакочистител свалях лака, а доскоро използвах само безацетонов 😄

# 123
Пристигна ми поръчката с Перфекта с точки. Още не съм го пробвала, но изглежда добре. Синия Catherine Arley, който бях поръчала погрешка го нямало, та си избирах друг от снимки, които ми пратиха във Вайбър. В крайна сметка се оказа, че имат като показания от Ели (дано не бъркам ника) и сега си чака реда и той Grinning

# 124
Изпробвах новата придобивка - flormar full color fc48 bright azalea. Лилавото е GR prodigy gel 04.

Скрит текст:

# 125
O, Ел, този Флормар ФК ми е любимец 😍
Арабеск, ех, че си късметлийка 😃

# 126
Нямах намерение да свалям червеното, но снощи в 8 видях, обелено и замина 😁
Набързо сложих един забравен лак на Мис Спорти. Интересен е, тъмно лилаво в топлата гама с златист лек шимър. Не е лош, но нещо ми е посетен, ама снощи мнага ме мързеше да декорирам, а и не знам какво искам 🤣

# 127
O, Ел, този Флормар ФК ми е любимец 😍
Много е красив.
Аз харесвам FC04 - Rose I Hold, но не го откривам вече, а моят е на привършване Sad

# 128
# 129
Маме, чудно птиченце 💙
Ел, Бел 15 е пепелно розов. Имам и Rose I hold, но не съм сигурна доколко са близки като цвят. Ако искаш, мога да ти ги снимам и един до друг. Бел 15 е горе в средата, на живо е малко по-наситен като че ли:

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 16:10 от dolce miele

# 130
# 131
  • София

Дплче, кой е лака на долния ред,, в средата?

Милена, благодаря за новата тема!  Flowers Hibiscus

# 132
Amiamo, лакът е Флормар Vetch flower на 3 пласта, наскоро го показвах тук на 1, 2 и 3 пласта. Номерчето не знам 375 ли беше, не е пред очите ми лакът. 🙂 А отдясно на него е 1 пласт върху сегашния розов неон (не беше най-подходящият цвят за отдолу, но проверявах покривността и ефекта).

# 133
  • София
Долче, благодаря! Както винаги точна и изчерпателна!

Все го заглеждам този цвят и не го купувам.  Не знам защо.

# 134
Аmiamo, моля 🙂 И аз доскоро само го гледах този лак и не знам защо не го купувах 😃 В момента съм с него на педикюра, много нежно и ненатрапчиво стои.
Междудругото, похвалвам пак гелчето за махане на кожички на Импала за педикюра (сигурно всяко аналогично ще я свърши тази работа). Не очаквах чак толкова лесно да падат удебелените кожички, с метален избутвач си помагах. Обикновено използвам ел. пилата, но този път реших да пробвам така. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт