Лакове за нокти - 153

• 42 945
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Дали някоя от вас има този цвят?

Чудя се дали стои така матово...

# 136
Да, аз го имам и преди около 2 седмици го показах. Флормар 473 Pink sarafan е това. Класически крем си е, тук е със сигурност матиран. Е, аз поне не съм го слагала без бързосъхнещ топ лак, но определено не засъхваше така матов преди топа. 🙂

# 137
  • Варна
It's 12 PM somewhere на 4 слоя (трябва да се пробва и на сандвич Simple Smile), Cucio take on me и Ciate на 2.

# 138
  • София
Едно лимонче от днес, покрива перфектно на два слоя
S-he 790

# 139
  • Измир
Ох, че хубави маникюри сте показали момичета!
Голямата ми дъщеря е с Ковид. Лекуваме се вкъщи. Ето какво си е сътворила
А от мен едно Флормарче, но цвета е по-светъл. Като в шишенцето.

# 140
Олгарита, леко изкарване на вируса и дано мине бързо! 🤗 Страхотни маникюри, а синьото е просто божествено 💙

# 141
  • София
Долче, може ли снимка на гелчето на Импала за отстраняване на кутикули?!

# 142
Да, ето:

Всичките им терапии са в такива шишенца. На мен на краката много повече ми загрубяват кожичките около ноктите, затова се изненадах, че толкова добре се справи гелчето. Може би и затова досега не ми беше хрумвало да използвам такова гелче за педикюра. 🙂
Междудругото, установих, че и мокрите кърпи се отразяват добре на кожата на краката ми, явно хидратират, освен да почистват 😅 Веднъж когато ни бяха спряли водата се наложи да си "мия" краката с мокри кърпи... 😂

# 143
Olgarita бързо да минава ...ние го изкарахме декември  .... кофти тръпка Sad

# 144

S-he 280, Pastel NUDE 766 Trend it ip ultra quick dry

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 20:53 от Анонимен

# 145
Срам, не срам - записвам се на 10-та страница чак с един матиран неонов корал в лицето на Gabrini Neon #15 Turuncu (това проверих, че значи оранжево на турски, или поне според гугъл преводач Simple Smile

# 146
От мен сигнално като от пътното 😁 Лакът е на Катрин Арлей номер 707. И пак нещо не ми харесва🤨

# 147
  • на дъното
Здравейте мили дами🙂Може ли да ми препоръчате бял и плътен лак? Да не се оцветява при допир на каквото и да е(фд,плажно масло и т.н)Ползвам на Bel London вече 2 бр. но явно тази партида ли не знам 🤔е проблемна.Слагм си и топ лак и въпреки това 😤става с жълт оттенък

# 148
Става жълт, защото реагира с химикалите в тези неща. Специално относно плажните масла, какъвто и бял лак да сложиш, вероятно ще пожълтее.

# 149
Особено и под силно слънце и за по дълго време, както става на плаж, като че ли и това се отразява.

Общи условия

Активация на акаунт