Лакове за нокти - 153

• 42 494
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
Не знам честно казано, аз понякога съм се чувствала доста излъгана, виждайки, че има бял фон Grinning А то съсипва всичко, ако е на цвят сложена...

# 466
Георгиева, много ми хареса "различния" ти маникюр !😍 Както и ноктите ти !
В Лили не можах да отида, а в ДМ не видях и аз намалени лакове. Пък и 2те не са в моя град и ходя 1 месечно за съжаление или за радост на кесията!

# 467
Новите ми придобивки:

Дъгласите ги взех от ТТ Маркет Русе. По 3лв. Белия лак е с фин шимър, много красив. Жълтия се води топ лак. А този с неопределения цвят се води някакъв глитърен ефект.

Скрит текст:

ГР Кератин и той е от ТТ Маркет Русе и пак по 3лв.
Пп Ми ко, рождения ми ден тропа на вратата, полага ми се подаръче. Grinning Wink Сега само трябва да намеря време да се налакирам. Grinning
Пп Георгиева, разкооош, много ти отива "различния" маникюр. Heart Eyes
Пп Момичета, знаете си, всички сте от красиви по красиви. Heart

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 13:20 от Джаста Праста

# 468
  • Пеликания
И аз днес се разходих до китайския и си харесах лакове Grinning Взех само 2 за да видя какви са.

И се чудя за тези Joy

# 469
Новите ми придобивки:

Дъгласите ги взех от ТТ Маркет Русе. По 3лв. Белия лак е с фин шимър, много красив. Жълтия се води топ лак. А този с неопределения цвят се води някакъв глитърен ефект.

Скрит текст:

ГР Кератин и той е от ТТ Маркет Русе и пак по 3лв.
Пп Ми ко, рождения ми ден тропа на вратата, полага ми се подаръче. Grinning Wink Сега само трябва да намеря време да се налакирам. Grinning
Пп Георгиева, разкооош, много ти отива "различния" маникюр. Heart Eyes
Пп Момичета, знаете си, всички сте от красиви по красиви. Heart
Леле, как ми се прииска да отскоча до Русе.😭😅

# 470

Ето и от мен едно кексче ♡♡♡
Marie като ходиш другия път към китайчето....сети се за мен Simple Smile pleaseeee

# 471
Джаста, мисля, че всичките Дъгласи ги имам 😅 Само за розово-прасковеното не съм 100% сигурна, но почти. 😃 Няма да съжаляваш, хубава четка, хубава консистенция и цветове. 🙂 Топът би трябвало да е светещ, но поне моят не е...Но придава много хубав бляскав ефект на лаковете! А Moondust стои както е в шишето горе-долу, също е много бляскав. Заслужаваш подаръчета, естествено! 😁
Маме, страхотно кексче 💙
Мари, останаха ми очите в зеленеещото китайче...А ти с какво си? Явно си на вълна перлен ефект 🙂
Арабеск, ами...разочароващо си е...ако се окаже, че има бяло, а аз си представям съвсем друга идея за маникюра...🤔 И сега само им се чудя на ваденките...😅

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 18:00 от dolce miele

# 472
  • Пеликания
Долче аз съм така ама топа така се отдръпна, че ще го оправям днес. Не мога да си намеря хубав топ и това е. Пърфект го развалиха и вече направо не знам.
Скрит текст:

Маме само кажи кои ти харесаха Grinning Hug

# 473
Долче аз съм така ама топа така се отдръпна, че ще го оправям днес. Не мога да си намеря хубав топ и това е. Пърфект го развалиха и вече направо не знам.
Скрит текст:

Маме само кажи кои ти харесаха Grinning Hug
Marie аз тези дългите шишенца си харесах Simple Smile

# 474
Trend it up urban safari 010

# 475
  • Варна
Ох, Джаста, останаха ми очите Heart Eyes на белия му хвърлих око още като го показа Долче. Обаче после беше писала, че се напукал жестоко. В сайта на русенския магазин са по 6 лв., гадняри Rage
За ваденките - няма как по снимки да се разбере дали са на бял фон. Като се отделят във водата се вижда. Рядко съм случвала с бял фон и си поръчвам смело Simple Smile.

# 476
Тина, аз тогава бях и с топа на Дъглас върху бялото им...а и помня, че си пръсках често ръцете със сребърна вода (по онова време ме тормозеха гадните мехурчета от дисхидрозата по ръцете) и като цяло ми се навлажняваха доста често и огъваха ноктите. Все се каня пак да го сложа, но с другите им лакове не съм имала проблеми, та вероятно не се напуква по принцип по "онзи" начин. Някой тук го беше показал, освен да сподели дали е имало напукване? 🙂 Топът го слагах после пак и не се напука, но за трайност не помня. Може и да съм изтрила аз бързо лака, за да сложа друг.😅
Ясно, че ще ги пробвам ваденките...иска ми се  да е прозрачно, но ще ги видим. 😃
Седми ден му е днес, лакът е като бетониран със сребристия брокат отгоре (междудругото, този път съм даже без база). Палците ги тормозя много, но и там няма сериозно оголване:

Със светкавица:

Топът е на Импала, като на следващия ден сложих още един пласт от лака+ брокатчето вместо друг топ. Значи 5 пласта общо са.
П. С. Като чух онзи ден, че приятелка дава понякога по 37-38 лв за гел маникюр и ми прилоша...🤐 Обикновено и' взимали по 25-30 лв. Вярно, ходи в салони в по-централната част на града, т. е. близо са до тях и няма разходи за пътни до салона. Но нейните маникюри не са от онези кичозните с многото камъни, слагат и' по 2 декорации на ръка обикновено- като често картинка/рисунка е само на един нокът, а другият е с брокат или омбре...малко са изключенията. И почти всеки път на ново място и' се казва как повечето хора искат "изчистени маникюри" без декорации...А аз си живеех с идеята, че 18-20 лв за гел маникюр е по-масово явление...😆  Може би тези цени са за едноцветни маникюри? 🤔

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 18:38 от dolce miele

# 477
  • Стара Загора
И аз съм чувала, че някъде вземат за по-големи и завъртяни декорации на нокът по 4 лв. Иначе в големите градове или като цяло по-вървежни, търсени маникюристки спокойно по 30 лв искат. Имат си клиентела явно. За гел + гел лак до 40 лв от колежки знам. Иначе само за едното около 25 примерно.

Друга приятелка ми казва, че ходи по 2 или 3 пъти на месец някога и на нея й взимат 10 до 15 лв. Но е редовна, а не като останалите веднъж на 20 дни.

Аз лично не бих дала подобна сума, като знам че ще ми писне след 5 дни.... Но времето на повечето жени им е кът и нямат нерви. Все се оплакват че не им изсъхвал лака и ставал на чаршафи. За педикюра по-точно.

# 478
Ивче, не знам. Ако човек ходи по-често, само за някаква корекция...може и по-малко да взимат, знам ли. Иначе вярно, че зависи и къде...но когато тази приятелка започна с гел маникюрите, преди около 3 г, мисля, че плащаше по около 25 лв, рядко 23...Но и' правеха каквото каже, показваше снимка. Понеже вече часовете при тази маникюристка са кът, затова сега веднъж ходи там, веднъж на ново място...Но от новите салони все се оказва проблем да направят поискано, все уговорки, че досега такова не били правили, клиентите искали по-семпло...и въобще такъв тип презастраховане. 😅 Не че приятелката ми е казала, че няма да плати колкото струва...
Вярно, много жени нямат време, нерви или просто не могат да докарат маникюр какъвто искат. Други са свикнали вече с гела. Но и аз не бих дала подобна сума на този етап, също ми омръзват бързо лаковете. А и не съм фен на израсналото...Да не говорим, че обичам да се лакирам. Добре, че и време за това засега имам.

# 479
Аз основно имам проблем с висенето с часове в салона. Едно, че е скъпичко, но три часа да стоя да ми правят ноктите просто няма да ме свърти. Най омразното ми е висенето при фризьор и маникюрист. Полудявам. Засега при фризьор се вмествам в един час и някак изтърпявам с предварителна настройка, но за маникюр пари трябва да ми дават, за да стоя, не да ми вземат. Joy

Общи условия

Активация на акаунт