На море в България 2021 г.! - 4

• 53 769
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Питах в темата  за Слънчев бряг, да питам и тук, за септември кой хотел ще препоръчате, Славянски или Шипка? Или пък някой друг от горе-долу този калибър. Мнение за базата на Мин.Съвет, как е там плажа като населеност, макар че след 10 септември може би да е вече по-спокойно.

# 541
Ходилите в хотел Тюленово,може ли да кажат има ли хотела плаж, по снимки а и в сайта никъде не пише за такъв.

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 14:25 от mimi0585

# 542
  • София
Момичета, търся информация за Грифид Болеро и Грифид Вистамар. Става въпрос за предпоследната или последната седмица на август. По-точно ме интересува, дали аквапаркът си струва, 14 годишният ми син настоява за него. Въобще информация относно храна, чадъри и шезлонги на плажа и обслужване би ми била много полезна. По принцип почиваме в Мирамар Обзор и бих казала, че там почивката е отлична, нямам никакви забележки. Но ни се иска да сменим мястото тази година, търсим подобни условия. Благодаря ви предварително за всяко споделено мнение и опит!

През юни бяхме във Вистамар и имахме включен аквапарк в пакета. Според мен това е по- добър вариант. Самият аквапарк работи в определени часове. От Вистамар останахме изключително доволни, но си беше извън сезона и не знам при пълен хотел дали всичко би било по същия начин. Много чисто, много разнообразна храна и добро обслужване навсякъде.

# 543
Ходилите в хотел Тюленово,може ли да кажат има ли хотела плаж, по снимки а и в сайта никъде не пише за такъв.
Плажа е малък,каменист.Ако искате да се къпете изобщо,носете аква обувки.Препоръчвам съседните плажове на Русалка и на Шабла.

# 544
  • Sofia
Темата нещо позамря. Simple Smile Има ли почиващи, как е напливът по морето, още ли е лудница? Доволни ли сте от местата, в които почивате?

# 545
  • Sofia
Някой пътувал ли е през Хаинбоаз към южното море в последните дни? Как е пътят там?

# 546
  • В.Търново
От вчера сме в Белведере, хотела не е лош. Определено не е 5*, а 4* . Всичко е ново, ресторанта не е много голям. Няма разнообразие на храната, но е вкусна. Басейните са чисти. Чехите си правят каквото си искат. Шумни са. Детските пързалки ги превземат и си измислят някакви тъпи игри с аниматорите. Големи хора застават прави горе на пързалките и хвърлвт малки топки в басейна. Поливат се с кофа с вода, заляха нарочно и единия спасител по гърба. Никой не смее да им каже нещо. Паркинг местата също са малко за капацитета на хотела. Още след първите 5 мин. боси в стаята ни станаха черни краката, не знам как бяха почистили. В банята има сифон само при душа. Вечерта пред умивалника и тоалетната чиния стана мръсно и съм бърсала със салфетки, заради липсата на сифон и не можах да измия. Ние сме в обикновенна двойна стандартна стая, широка е, удобна. На северния плаж има хора, но не мисля, че е нещо супер фрапиращо. Мисля, че и хората в градчето са си като други години. Не мисля, че е по-различно.

Вчера тръгнахме от Търново към 7:30ч, пътя през Хаинбоаз беше супер спокоен, почти коли нямаше.

# 547
Някой пътувал ли е през Хаинбоаз към южното море в последните дни? Как е пътят там?
За мен най - лекия проход, с ускоряващи ленти за изпреварване. Проблемите ги създават румънците,които пътуват няколко коли заедно и изпреварват рисково и тировете, румънските и турските. Ако не случите на такива, преминаването е песен.

# 548
  • в сърцата на децата <3
Днес пристигнахме в Равда. Този път решихме да е къща за гости Айсберг - за мен е огромен компромис това, че наехме стая, а не апартамент. Извън тези мои си "едно наум" хотелчето е супер - чисто, дамата на рецепцията е много мила и отзивчива, стаята беше готова доста преди часа за настаняване. Единствен минус е трудното паркиране, но знаехме за липсата на собствен паркинг.

Относно гъстотата на почиващите - неделя е, хора има. Не мисля, че са повече спрямо средата на юли, когато пак бяхме тук. Ще видим утре как ще е.

Мимс, днес по обяд си е пълничък плажа, но надолу (където обяснявах) е напълно приемливо и без хора скачащи по главите. До към 9 дори може спокойно да се паркира на големия паркинг, към 12 едва се измъкнахме. Пак да кажа, че искрено се надявам утре да е по-добре когато уикенд туристите си заминат.

# 549
Плажа е малък,каменист.Ако искате да се къпете изобщо,носете аква обувки.Препоръчвам съседните плажове на Русалка и на Шабла.
В Тюленово няма плаж в истинския смисъл на думата. Има импровизирано плажче,където са лодките и няколко чадърчета на заведението. Според мен там не става за къпане. Както са ви казали по-горе, само дса уточня-На Русалка,задължително 6лв. за паркинг,после може да се отиде на безплатен плаж ,малък и каменист,но много красив или на този на Баневи-едновремешната "френска"част. Там ще платите вход,но нямагаранция,че ще си намерите чадъри ,които се плащат отделно. Там също са много красиви малки плажчета. Шабла-шабленска тузла-прекрасен плаж, ,широк,с хубав пясък. За съжаление по това време (питайте ,ако има тема за шабла,дали е така сега) има вятър и вълни и не става за къпане.Крапец-също чудесен плаж,ако няма вчтър. И плажа,който единствено може да се ползва при вятър е болата и там става голяма навалица. Иначе е красив залив с интересни растения и птички.
А Тюленово и морето покрай него вечер е приказно красиво.Ако  хотела или къщата ви за гости имат изглед към морето е голям плюс.

# 550
Потвърждавам, че хотел Тюленово има красива гледка към морето, но плаж няма.
Искам да попитам в Руската база на Камчия има ли хотелска част със свободен достъп или си е само за тях?
Бунгала не са ми опция.

# 551
От вчера сме в Белведере, хотела не е лош. Определено не е 5*, а 4* . Всичко е ново, ресторанта не е много голям. Няма разнообразие на храната, но е вкусна. Басейните са чисти. Чехите си правят каквото си искат. Шумни са. Детските пързалки ги превземат и си измислят някакви тъпи игри с аниматорите. Големи хора застават прави горе на пързалките и хвърлвт малки топки в басейна. Поливат се с кофа с вода, заляха нарочно и единия спасител по гърба. Никой не смее да им каже нещо. Паркинг местата също са малко за капацитета на хотела. Още след първите 5 мин. боси в стаята ни станаха черни краката, не знам как бяха почистили. В банята има сифон само при душа. Вечерта пред умивалника и тоалетната чиния стана мръсно и съм бърсала със салфетки, заради липсата на сифон и не можах да измия. Ние сме в обикновенна двойна стандартна стая, широка е, удобна. На северния плаж има хора, но не мисля, че е нещо супер фрапиращо. Мисля, че и хората в градчето са си като други години. Не мисля, че е по-различно.

Вчера тръгнахме от Търново към 7:30ч, пътя през Хаинбоаз беше супер спокоен, почти коли нямаше.
Паркинг май се ползва и този на Жерави. За пързалките... ние се бяхме насочили предимно заради тях. А кой са сложили за управител на хотела?

# 552
Искам да попитам в Руската база на Камчия има ли хотелска част със свободен достъп или си е само за тях?
Бунгала не са ми опция.
Имат. Преди години всичко са разпродавали в Русия, но в последните години продават и пакети тук, като за тази година нямам идея как е.https://kamchia-corporate.com/

# 553
  • В.Търново

Паркинг май се ползва и този на Жерави. За пързалките... ние се бяхме насочили предимно заради тях. А кой са сложили за управител на хотела?
Нямам идея кой е управителя. На рецепция нищо не ни обясниха, нищо. Дори си мислехме, че са забравили да ни дадат паролата за интернета. На другия ден си я поискахме. После видяхме, че е в ъгъла на огледалото в стаята на едно малко лисче. Малко ме дразни, че има разпределени часове за хранене. Дсли, защото ресторанта е малък или заради ковида да няма струпване на много хора... Само закуската ни е с пълния час от 7:30 до 10ч, обяда ни е от 13:15 до 14:30, и вечерята ни от 20ч до 21ч.
Чадърите наистина са далеко, но дори в 15-15:30ч вчера всички шезлонги по плажа до 6-7 пост бяха заети и се върнахме по в началото.

Кафе и чай ще зареждат всеки ден.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 19:23 от Русалка_1

# 554
Русалка, тия бележки чехите не ги спазват. И на мен ми ги раздаваха и в Жерави, и в Хермес. Но при положение, че чехите не спазват часовете, защо българите да ги спазват?

Общи условия

Активация на акаунт