На море в България 2021 г.! - 4

• 53 811
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Аз като качих куп снимки, та... пак ме изкараха, че рекламирам. Хем всички недостатъци описах. Ми малко са, пренебрежими са, ама не - плащали ми... 😀
Та, да се върнем на правописа... 😆

Аз като качих снимки на мизерията в един хотел , феновете му заявиха " Нямаш ли си друга работа на почивката , че снимаш "
Угодия нЕма! Снимайте си, качевайте си и да не ви пука.

# 481
Аз пък съм страшно благодарна за всички снимки и коментари.

# 482
Не че нещо, но няма право да ви иска заплащане за паркиране на улицата.
За това, че е некоректен относно информацията за Частен паркинг да не говорим.
Информацията не е преувеличена - хора, коли свръх капацитета на курортите.

Не, не сме плащали паркинг. Може би не се изразих правилно. Като си платихме резервацията ни се полагаше безплатен частен паркинг. Понеже нямаше паркинг, собственика ни отстъпи мястото си безплатно. Но със сигурност той плаща на общината наем за мястото, щото имаше табела. А това, чее оказан паркинг в обявата, е доста подвеждащо, факт

# 483
Доизясни се ситуацията - в Поморие имаше очертани места в Стария град, но имаше и тип "тубите на кака Сийка".
За маркираните никой не би направил проблем. А за хотелиер, който плаща на Общината и предлага безплатен паркинг на туриста, разхода обикновено е включен в цената. Ако почиващите са коректни е редно и отсреща да са такива. За съжаление нещата честно се разминават.

# 484
Аз като качих куп снимки, та... пак ме изкараха, че рекламирам. Хем всички недостатъци описах. Ми малко са, пренебрежими са, ама не - плащали ми... 😀
Та, да се върнем на правописа... 😆

Аз като качих снимки на мизерията в един хотел , феновете му заявиха " Нямаш ли си друга работа на почивката , че снимаш "
Напротив така трябва,но освен "-", все пак е хубаво да се документират-покаже и "+" ако има такива,а  не само да се показва лошото-да се хейте, защото един човек сам преценя за себе си дали това го устройва или не което е видял за дадения хотел/място Wink
П.С. угодия няма да има никога,погледнете си дланта на едната ръката и вижте че един с друг пръст нямате еднакви,същото е и с хората !

# 485
  • BG
Здравейте, вчера се върнах от Сл бряг. Обяснявам при нашия район как стои въпросът с чадърите. Мъжът, който събира таксите минава към 9 часа. Щезлонгите се"резервират"  или от предния ден, или много рано сутрин. Резервацията се състои от метнати на шезлонгите хавлии или закачени на чадъра, които обаче не са платени. Затова аз просто ги премествах на съседен чадър, плащах си този, който съм избрала-не на първа линия. Първият ден самият събиращ таксите ми каза така да направя, а после вече уж казваше, че са заети, но аз пак процедирах по същия начин, защото виждах на графите в листа му, че няма нищо отбелязано като платено (без да му се обяснявам). Така се получаваше, че като погледнеш на плажа, всичко е с намятани хавлии, а всъщност при него почти нищо, освен 2-3 чадъра не е платено. Не съм имала проблеми с някой, появявящ се с претенции. Водата беше топла, без щипалки, единия ден с доста медузи. Водорасли имаше, но в приемливо количество.

# 486
Малко оффф,ама ако знаете какъв е трафик към морето.Хем не минаваме по магистралата.Не ми се мисли как ще е по разходки и плажове.

# 487
Един приятел и баща му са били за пет дена на Слънчака в хотел "Нобел",(!?). Беше напълно доволен. Баща му (на 85 години),се разпрал от ядене. Никакви проблеми с чадъри и шезлонги. Само забравих да го питам дали са кръстили хотела на името на "оня" Нобел. Yum

# 488
Трафкът по пътя Варна-Бургас направо е кошмар. На влизани и излизане от Обзор са километрични задръствания. Абе сезона гърми. После, ако пак мрънкат, че е бил слаб сезона, ще ги запукам с лопатата Joy

# 489
Към Бургас имаше голямо движение и в двете посоки, но не е имало задръствания. Тръгнахме към 5 без нещо сутринта.

# 490
  • Beyond the stars
Пътуваме през Търново ние и трафикът е спокоен.

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 14:03 от Вълшебство

# 491
От туристически информационен център, може да представлява интерес:

#ПриМорско 🌊#изберибългарското🇧🇬 #Бегликташ#ДържавнаопераБургас💐 #опера 🍀#лято2021 🏖#очаквамеви🤩

След прекрасната снощна постановка на операта "Набуко" от Джузепе Верди, тази вечер ще Ви очакваме на Тракийското мегалитно светилище "Бегликташ", за да се насладим на друга, не по- малко известна творба на Верди - операта "Трубадур", в изпълнение на оркестър, хор, солисти и балет на  Държавна опера - Бургас с подкрепата на община Приморско.
    Билети може да закупите от Туристически информационен център днес от 14 часа до 17 часа.
    Начален час на постановката 20:30 часа.
https://www.facebook.com/100514011701243/posts/363924618693513/https://

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 15:33 от MIK

# 492
Здравейте! Някой с отзиви за Апартхотел Роуз Вилидж в Слънчев бряг?

# 493
Трафкът по пътя Варна-Бургас направо е кошмар. На влизани и излизане от Обзор са километрични задръствания. Абе сезона гърми. После, ако пак мрънкат, че е бил слаб сезона, ще ги запукам с лопатата Joy
Радвайте се, че Обзор е отворен и не се налагат да ви отклоняват през Дюлинския проход.

# 494
Здравейте, някой има ли впечатления от хотел Славуна в Албена?

Общи условия

Активация на акаунт