На море в България 2021 г.! - 4

• 53 132
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • в сърцата на децата <3
mishka88, заведение веднага препоръчвам с всички възможни крайници - снек бар Герана. Прясно, много вкусно и цени без коментар. По това време шабленският плаж вече не е особено гостоприемен, дано успеете да влезете. Иначе вариант винаги ви е Болата, но всички ходят там и ще е доста пълно. За разглеждане - Тюленово, Дуранкулашкото езеро (не знам как е там след пожарите миналата година), Калиакра, Балчик - двореца и ботаническата... Има си за обикаляне, само желание и време да има човек.

# 601
Плаж Русалка е близо.

# 602
Благодаря за коментарите за септемврийското море, мисля да рискуваме, пък дано имаме късмет!
Ние в момента сме в Несебър, града е фул, шезлонги и чадъри много трудно си намираме, но и ние сме си поспаланковци, де... Именно поради тази причина си купихме чадър и от вчера сме на свободната зона, където има по-големи изгледи да си намериш място!
Цените са една идея по-високи от миналата година, но не е нещо фрапантно!
Онзи ден беше празникът на града и всички ресторанти в Стария град се сцепваха. Много ме издразни отношението на някои от сервитьорите, които вече си бяха запълнили масите с руснаци, и се отнесоха с нас все едно сме влезли да просим, а не да си оставим парите при тях. Имаше реплики от рода на: едва ли ще се намери място за Вас, кухнята работи със забавяне от един час..... и т.н. Аз разбирам, че е фул и че деня е такъв, но можеше да са малко по-подготвено за такъв наплив, например да има допълнителни маси или нещо подобно.....но да ме гледат като просяк....и в същото време по обяд същите тези сервитьори да ме подмамват отдалеч да им седна в заведението, защото няма посетители...Еми сори, ама не се прави така. В тази връзка разбирам напълно българите, решили да почиват в Гърция и Турция въпреки всички забрани и мерки....
Това е от мен, ако някой има въпроси, ще се радвам да помогна с информация! Весело лято на всички!

# 603
  • Пловдив
Тъжно ми е да го кажа, защото черноморието ни само по себе си е супер. То плажни ивици, пясък...но искрено се надявам догодина да ги няма тези щуротии с короната и да си отидем в Турция.
Тук ме дразни основно, че по никакъв начин не уважават клиента и лафът: ден година храни работи на бързи обороти.

# 604
Абсолютно точно,аз трябваше да звъня на поне 15  места за резервация и от малкото който ми отговориха имаше само 3 с професионално отношение и уважение.

# 605
  • София
Питах в темата за Сл.бряг, но никой не се включи, ще пробвам и тук.

За септември кой хотел ще препоръчате, Славянски или Шипка?

Или пък някой друг от горе-долу този калибър.

Мнение за базата на Мин.Съвет, как е там плажа като населеност, макар че след 10 септември може би да е вече по-спокойно.

# 606
Ние също се надяваме на септемврийско море от 12.09 до 19.09.Дано само ковид вълната не се усили дотогава, но след 10.09 си е супер-водата е топла, не е жега, няма навалица. Нямам търпение вече.

# 607
Snow_angel, пицарията се казва Castello или нещо такова. А относно готвеното - да, същото. Днес решихме да хапнем в това, което е точно до него - Златна рибка. Доста повече ми хареса. Самата обстановка е по-приятна и това, което хапнахме, беше по-вкусно.
Днес имам чувството, че има още повече хора, но към следобяд си тръгнаха и стана приятно.

# 608
Здравейте!
Някой с пресни впечатления от Шабла. По ред причини не резервираме предварително и тази година резервацията в последния момент се оказа невърможна, с голяма мъка успяхме да си резервираме 4 нощувки в Шабла. Отдавна искахме да посетим този район и се надявам да не останем разочаровани. Обикновено плажуваме на юг. Какво си заслужава да се види там, както и препоръки за заведения ще ми бъдат от полза.
Бар " Боси" препоръчвам горещо, на Щабленския плаж е / къмпинг " Добруджа" /.Има и други заведения в близост.За обикаляне има многооо...
Тюленово,Русалка,Шабленска тузла,нос Калиакра, плажовете на Топола,Иканталъка,Балчик...
По последни данни морето на север е спокойно.Планирам септемврийското море там.

# 609
  • в сърцата на децата <3
water_nymph, благодаря, ще ги пробваме! Весела почивка!

# 610
  • на земята
Бихте ли споделили кой плаж в Ахтопол е хубав,плитък и има ли такъв?
Ако има някой почивах там скоро,бихте ли споделили има ли много хора и дали е чист плажа и къде има хубава храна.
Видях по горе сте споделили две места,ще се радвам да споделите.
За първи път ще сме на Ахтопол уж за по спокойно да видим.
Благодаря ви.

# 611
Някой с пресни впечатления от Златни Пясъци, по-точно плаж Ривиера? Доколкото разбрах отново е изцяло свободна зона заради пандемията, но е възможно и да греша. Ще се радвам, ако някой е почивал там, да сподели.

# 612
  • София
Ние почивахме в хотел Ривиера Бийч и се върнахме вчера. Плажът пред хотела се ползва от хотела. Има и малка свободна зона. Хотел Нимфа също работи и плажът пред Лотос се ползва от Долче Вита. Иначе морето беше супер спокойно - зелено знаме през 8 от десетте дни, в които бяхме. Водорасли и медузи нямаше, водата е топла и морето е кристално чисто и се вижда дъното.

# 613
Ние почивахме в хотел Ривиера Бийч и се върнахме вчера. Плажът пред хотела се ползва от хотела. Има и малка свободна зона. Хотел Нимфа също работи и плажът пред Лотос се ползва от Долче Вита. Иначе морето беше супер спокойно - зелено знаме през 8 от десетте дни, в които бяхме. Водорасли и медузи нямаше, водата е топла и морето е кристално чисто и се вижда дъното.
Може ли да споделиш повече за самият хотел! Храна, стаи, хигиена на общите части,  как са? Басейните с каква температура на водата са и бяха ли чисти? Има ли достатъчно чадъри и шезлонги на плажа и на басейна? Паркингът плаща ли се отделно и може ли ди паркираш до хотела? Благодаря предварително!

# 614
Звучи чудесно, ние не сме се насочили към никой от изброените хотели, надявам се свободната зона да не е пренаселена, ако отидем и да има достатъчно място.

Общи условия

Активация на акаунт