Отговори
# 570
  • в страната на чудесата
Ракът му не беше на панкреаса, а в панкреаса. И освен билките няколко чернодробни трансплантации...
Аз наистина го намирам за гениален. Вероятно и Тибет е помогнал де Simple Smile
От друга страна историята показва, че който се е хванал с ламите има краткотраен голям успех и бърза смърт после.

# 571
  • София
От друга страна историята показва, че който се е хванал с ламите има краткотраен голям успех и бърза смърт после.
Ох, бе! Joy

# 572
  • В офиса
Grinning
И аз се хиля.....
Селс човек е бил Джобс, не е мой тип. И, ей сега потърсих, даже Бил Гейтс го потвърждава:
"“Elon’s more of a hands-on engineer. Steve was a genius at design and picking people and marketing,”

# 573
  • в страната на чудесата
Е там инжинерът е возняк, даже разработва в момента конкурента на мъск в спейсшипинга...

# 574
  • София
Живи ли сте, бе? Как ви върви учебната година?

При нас махнаха С група по английски - всички деца са се справили еднакво на входния тест /в рамките на 1,5т. между трите групи/ и С група стана В.

ПП. Ежко да не е с бан? Не се вихри в ковида напоследък.

# 575
  • Отвъд алеята зад шкафа
А бе никой няма никъде, голяма пустош. Реших, че има нова тема и съм я изпуснала.

Тази учебна година има ли седмокласници в темата? Или 12-класници?

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 21:17 от gadamer

# 576
  • София
Аз и за двете деца не разбрах дали са в А, B или C - не искат да кажат Weary

# 577
  • в страната на чудесата
Ежко е с БАН за съжаление. Форумът е все по-неприветлив, какво да се прави. А ковидната тема стана много ниска топка. Даже Нот се хили тайно. Че за явно - глоба от мод. Wink
Аз имам седмокласник тази година. Не ходи на уроци, само на някакви допълнителни часове по БЕЛ, които са два часа веднъж седмично в училище и нещо ми идват много пък са имали само веднъж... ще взема да се претоваря. Аз работя докато той е на училище и ми идва в повече. Ако ще е така, трябва да обмисля съкращение - записал се да ходи на школа по химия и мат... аз ще погина просто... вече остарях.

# 578
  • София
Ми, да си ходи, на теб к'во ти пречи?

# 579
  • в страната на чудесата
Ми аз съм свикнала да работя докато той е на училище и сега ми идва в повече. По навик си правя графика така. Откакто ходи на някаква групова форма на занимания.
Като беше малък, училищата далече, докато се върна в центъра и после докато отида да го взема и работа от 10 до 15, сега ми е близо... и като беше до 2 супер...

# 580
Е, кажи, че не ти се работи, да те разберем. То на мен щото много ми се е доработило….
Ежко заради ДО го отнесе. За общото благо падна, дет се вика.

Лейче, на едни приятели от АК им карантинираха класа заради положително дете, 12 клас. Другите деца от класа няма да са на училище там не знам 10 или 14 дни, но нали не са длъжни да са карантина вкъщи и да нямат право да излизат?

# 581
  • София
Ми аз съм свикнала да работя докато той е на училище и сега ми идва в повече. По навик си правя графика така. Откакто ходи на някаква групова форма на занимания.
Като беше малък, училищата далече, докато се върна в центъра и после докато отида да го взема и работа от 10 до 15, сега ми е близо... и като беше до 2 супер...
Ааа, сега те разбрах. Ще работиш повече. Joy Кофти!

Нот, длъжни са да са в карантина вкъщи 10 дни. Отделен въпрос е кой ще ги проверява.

# 582
  • в страната на чудесата
Е да се надяваме, че ежко ще се върне. Може и като Нико.

Нот, карантина означава изолация на посочен адрес. Може да ги проверят за назидание.

# 583
А, щом и двете така казвате, значи е истинска карантина. Няма да могат да ходят на тенис, на математика и на БЕЛ, че те седмокласниците за това живеят. Горките деца с цялата тая тъпотия.

# 584
  • София
Миналата учебна година в АК при положително дете в някой клас, класът минаваше на ДО, никой не им е раздавал  предписания да стоят карантинирани вкъщи и никой не го е следял.

Общи условия

Активация на акаунт