Отговори
# 630
  • София
В "моите" 100 риби винаги има места. Много чистичко и уютно. Фагрито им е супер (уви, откак открих ушите, друго не поръчвам). Гавросът - не е съвсем като в Гърция.  Жабешките бутчета не съм ги опитвала (истинска срамота, при положение, че съм родена в Пловдив).

# 631
  • в страната на чудесата
Ох, все се надявам като видя нови отговори да е нещо различно... от гид...
Радвам ви се, напоследък имам нужда обаче от неконсумерски стимул Simple Smile

# 632
  • София
На мен в Пловдив въздухът ми е друг. Носталгия.

# 633
  • в страната на чудесата
На мен в Пловдив въздухът ми е друг. Носталгия.
Че той си е друг. Еснафски (в добрия смисъл както казва стария еврейски виц), буржоазен, движи се бавно, като цяло труден за холерици...

# 634
  • София
Ох, все се надявам като видя нови отговори да е нещо различно... от гид...
Радвам ви се, напоследък имам нужда обаче от неконсумерски стимул Simple Smile
Аз съм много разочарована от тъпоумието на хората - какъв стимул, какви пет лева в тази ситуация Sad. Чета например коментари по някакъв фийд във ФБ, който не знам как ми се е закачил, че лекарите умишлено морят хората в болниците, които имат Ковид, като им тровят кислорода с някаква специална отрова и затова всичко е част от специален план хората да бъдат уморени! Уат! Как на фона на такива новини да си пишем за нещо умно Sad

# 635
  • в страната на чудесата
Ми не знам, Аш. Аз нямам ФБ и фийд. Единственият ми досег с плоскоумието е ковид темата.
Може някой пациент да мисли така, но не си позволява да сподели.
Преди няколко месеца един ми съобщи, че огнестрелните ги пишат ковид и го помолих да хване дръжката от външната страна на вратата. А преди няколко фни един професионален безработен младеж ми каза, че получава паник атака от маската. Представих избор - слага маска или отиваме да го преглеждам на тротоара, там е открито Simple Smile
Този същият младеж е много як. Никога не е работил нищо. Пие кафе, след сутрешната паник атака излиза, мотае се, после малко разходка, яде, следобедна паник атака и дошло време да си ляга. Питах го веднъж от какво живее. Каза, че баба му била умна, спестила за два апартамента и сега той ги дава под наем...

Аз нали се разтушавам с астрология, и плащам за блога на джесика Адамс. Та сега само наблюдавам света и ми е интересно как се изпълняват прогнозите, как ги мисли, пък как стават. Тя пише, че ковид ще е тук до 26-та.

Само да питам някой занимава ли се с логистика? Трябва ми за биологични проби до Европа...

# 636
  • София
Аз не мога да помогна с логистиката.

Ковид темата напоследък май основно се говори за ваксини и като че ли повечето пишещи недоумяват защо е толкова ниско ваксинационното покритие. Или на мен така ми се струва. Аз и рядко чета там, де. Но нещо става - времената са едни такива - усещането ми е като след загуба на избори. Народът гласува за Слави, на хората им е гот да висят по безумни опашки в Коколандия, да тънат в собствения си междуетажен боклук, да въздишат по фантазиите си от миналото, да плюят по прогрес, бъдеще, иновации и т.н. (вкл. да си мислят, че някой целенасочено иска точно тях да умори).  Или пък разни лигльовци с паник атаки, чието мнение за никой не е важно.

# 637
  • София
Ха, че паник атаката нали се лекува с дишане в плик? Маската само може да му помогне. Joy

# 638
  • в страната на чудесата
Ха, че паник атаката нали се лекува с дишане в плик? Маската само може да му помогне. Joy

ВЕрваш ли ми, не се сетих... но респект! Ще се сетя другия път.

Ами не знам Аш, странни реакции, много глупави хора. Даже изумително. Но явно такова е времето...
на мен ми е много интересно възражданото на наци говоренето... Непрекъснато се правят препратки към хитлер. Мерките фашизъм, ваксините фашизъм, пътуването фашизъм... не е ли странно...
Българите никога в историята си не са се борили за свободата си. А сега вярват, че го правят.
След десет години вс ще е различно, или диджитал или Афганистан...

Ох Ежко няма ли да се яви.. може да се кръсти лиска Wink

Новата госпожа по физика ме уби Wink
Накара ги да правят визитна картичка на ел.ток... те сглобяват дъна, тя рисува визитки...

# 639
  • Отвъд алеята зад шкафа
Българите са прости, бедни и антисистемни. Като си прост и беден, сам се издигаш в очите си като действаш срещу системата, казваш си "Никой не може да ми каже на мене...щото АЗ знам най-добре.."
То като се види статистиката за процента ваксинирани по държави в Европа - най-бедната е най-долу в списъка.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 20:57 от gadamer

# 640
Чета във фейса една учителска група. Напоследък за ваксините. Лайтмотива е: никой няма право да ме задължава да се ваксинирам, но и държавата не прави нищо за сигурността и здравето ни. Не знам дали ще ми повярвате, но общото ниво на интелигентност в Бг-мамма е на светлинни години над нивото в тази група. А имайте предвид, че аз имам много ниско мнение за общото ниво тук във форума. Отчайващо е.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 20:45 от Fancy

# 641
  • в страната на чудесата
Да, просто сега има някакви количествени общи и общодостъпни критерии.
От друга страна, има изключително умни и много високоморални българи. За щастие винаги ги е имало. Но масата много затъпя.

# 642
  • София
Много знаят те какво е хитлер и какво е причинил, че да имат претенции за същото. Пък и кандидатите за новите избори - олеле, хептен забавни - Кубрат Пулев, ако го изберат, ще бие с камшици, а Луна ... ох, тя ще направи живота на всички ни безкрайно по-хубав People Ok Woman Успокоявам се, само защото американците имаха Тръмп и Арнолд.

# 643
Само да питам някой занимава ли се с логистика? Трябва ми за биологични проби до Европа...
Трябва ти фирма занимаваща се с превоз на опасни товари (биологичните проби са клас опасни товари). Транспорта ще е по-скъп от нормалния (само защото са опасни товари). Предполагам ще ти трябва с контролирана температурна среда. Бих звъннала на Федекс/ TNT ( преди това си направи акаунт с тях, за да дадат по-добри цени)

# 644
  • в страната на чудесата
Мерси, Титина.

Аз чакам Ицо (Стоичков) президент.

Общи условия

Активация на акаунт