Токсична или трудна връзка?

• 16 177
  • 379
  •   1
Отговори
# 75
  • София
6 месеца без*бие, а ти си мислиш, че имаш връзка?!?

# 76
Това, че е християнка не значи, че не може да е от някаква секта, в която сексът преди брака е голям грях. За един известен наш актьор се говори, че е правил за първи път секс с жена си чак след сватбата...
Ама както описваш нещата, едва ли е това. Просто те използва за канарче.

# 77
Тя не може да не схваща, че такива отношения между млади мъж и жена не са нормални. Би трябвало да обясни защо не иска секс, нали все пак сте приятели и връзка някаква там имате. Хората във връзка си споделят, приятелите също.
Тя, ако иска само да се възползва, без да си 'плаща', ще играе ролята на бедното котенце докогато може. Тоест, докато стопанинът не я натири.

# 78
Колкото повече чета, толкова повече се чудя защо си го причиняваш?!?

Какво ѝ е чудесното на таз мома?
Всеки себеуважаваш се мъж, няма да си го причини.
Авторът сигурно не е вервежен много и затова още търпи.

# 79

С една дума - Различна е. Както каза Чакалката всичко е заради тръпката, ако не е лесно няма да е интересно(малко мазохистично).
Иначе е много мила, добродушна, отзивчива, никога не ме е лъгала в сравнение с всички до сега. В приятелско отношение всичко е супер! Яд ме е, че не е схваща. Ще съжалявам, ако се разделим обаче за някой хора просто не си заслужава колкото и да са добри.

Тя не може да не схваща, че такива отношения между млади мъж и жена не са нормални. Би трябвало да обясни защо не иска секс, нали все пак сте приятели и връзка някаква там имате. Хората във връзка си споделят, приятелите също.
Тя, ако иска само да се възползва, без да ви 'плаща', ще играе ролята на бедното котенце докогато може. Тоест, докато стопанинът не я натири.

Това не е така и не съм казвал, че всичко аз плащам. Достатъчно пари изкарва, за да бъде независима.

# 80
Не е различна, егоистична коза е. Кое ѝ е рзличното? Че успява да държи мъж без секс половин година. Е, честито!

# 81
Изкарва, ама ти я возиш до и от работа.
Дали те лъже е силно под въпрос.

Свенливото свеждане на ресници посока асфалта от жена на 22 с добри доходи в немуджахидинска държава е просто театър. Сори.

# 82

С една дума - Различна е. Както каза Чакалката всичко е заради тръпката, ако не е лесно няма да е интересно(малко мазохистично).
Иначе е много мила, добродушна, отзивчива, никога не ме е лъгала в сравнение с всички до сега. В приятелско отношение всичко е супер! Яд ме е, че не е схваща. Ще съжалявам, ако се разделим обаче за някой хора просто не си заслужава колкото и да са добри.

Само дето е използвачка. В  кое не те лъже? Даже напротив. Върти те на малкия си пръст, ама не се усещаш....
Бъдете си приятели, какъв е проблемът?
Отделно си намери гадже.

Интересно ми е какво работи тя, че на 22 години да изкарва достатъчно?!?

"Яд ме е, че не сваща....." Хаххахахахха Схваща тя, идеално даже, просто така ѝ изнася.....ти си този, който не се усеща.

# 83
  • Sofia
Момичето със сигурност не го използва.
Никоя нормална млада жена няма да губи по-голямата част от ценното си свободно време, прекарвайки го с мъж, когото не харесва, само заради возенето с кола и спорадичното купуване на сладолед.
Авторът, като пише за "подаръци", вие нали не си представяте последен модел iPhone или гривна на Cartier? Вероятно иде реч за дрънкулки по 5-10 лв.
Тя не се вижда с него веднъж седмично, цуцайки го междувременно, за да предположим, че е налице потенциал за използвачество, а му отдава почти цялото си свободно време. Това е огромна инвестиция от нейна страна – най-голямата възможна, всъщност.
Момата просто не си пада по физическото съприкосновение по някаква причина. Пак казвам – не е единствената и има много млади момичета, които са с такива фабрични настройки.
Сега, дали истински обича автора – нямам представа, но със сигурност не ѝ е неприятен или противен, както се предположи по-назад.

# 84
И аз губя голяма част от свободното си време в път, но това не значи, че имам нещо с момчето с червения бадж на съседната седалка. Нито в компания , която си се движи заедно, пак не значи, че имам връзка с единствения сингъл мъж в компанията.

# 85
  • Sofia
Те прекарват много време насаме. Общуват, смеят се, забавляват се... Поне аз така разбрах. Съвсем различно е.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 15:16 от Blаck Cat

# 86
Те прекарват много време насаме. Общуват, комуникират, забавляват се... Поне аз така разбрах. Съвсем различно е.

Да, отношенията им са точно като на приятели.

# 87
Така като чета какви ги пише автора (че не била като другите, защото е трудна и това му е тръпката) оставам с усещането, че ако му пусне на него рязко ще му омръзне тази мома...

# 88
  • Sofia

Тогава по какъв начин девойката го "използва"? Питам, защото неведнъж попаднах на подобно обвинение спрямо нея.
Тя е постъпила коректно и му е дала да разбере, че секс едва ли ще има. Не виждам нищо подмолно. Оттам-нататък, той си преценява дали го устройва това положение.

# 89
Аз разбрах, че често са в компания, не са им толкова много моментите на 4 очи.

Тогава по какъв начин девойката го използва? Питам, защото неведнъж попаднах на подобно обвинение спрямо нея.
Тя е постъпила откровено и му е дала да разбере, че секс едва ли ще има. Не виждам нищо подмолно. Оттам-нататък, той си преценява дали го устройва това положение.
Е, да. Технически си права. Топката е у него.

Общи условия

Активация на акаунт