Токсична или трудна връзка?

• 16 178
  • 379
  •   1
Отговори
# 90
Да, отношенията им са точно като на приятели.

Тогава по какъв начин девойката го използва? Питам, защото неведнъж попаднах на подобно обвинение спрямо нея.
Тя е постъпила откровено и му е дала да разбере, че секс едва ли ще има. Не виждам нищо подмолно. Оттам-нататък, той си преценява дали го устройва това положение.

Защо приема подаръци, почерпки, превоз?
Надали авторът го прави за всички моми в компанията.....

# 91
  • sofia
Тя да и да му пусне веднъж.... То "тегавото" ще си остане и за напред. 

# 92
  • Sofia
Защо приема подаръци, почерпки, превоз?

А защо не? Не разбирам въпроса съвсем. Вероятно счита автора за близък човек – защо да отхвърля жестове от негова страна?
Аз лично, ако ми предложат нещо, от което се нуждая, също никога не отказвам. Но не се и чувствам задължена в последствие. Peace

# 93
Ами, това си е чисто използване.
Особено в случая на автора, който е казал и показал на момата, че иска да имат не само приятелски отношения, но тя отклонява въпроса. Подаръците обаче не се отклоняват.
Като не иска, да му заяви в прав текст.

Всъщност в случая той си е балъка, който го въртят на малкия си пръст.

# 94
Как такива малки елементарни лъжкини и използвачки намират шарани да им се хващат? Потресаващо!

# 95
Мдам, намират и още как. Жената-жертва е разпространен капан за лов на добри мъже.

# 96
Жена съм и въпреки това на мястото на автора щях да ѝ дам начална скорост още на първия месец с тея фасони. Като има психични проблеми да ходи да си ги решава, не да въвлича и някой друг в шантавите си поведения. И като си ги разреши тогава да ходи да създава връзки. Вариантите за мен са два - или е много умела актриса, или ѝ хлопа дъската. Който и от двата, варианта да е, все е за разкарване. Темата за секс била табу, целувките били табу, прегръдките и те, ама иначе приемането на подаръци не е табу. Ей тъй да я нареди човек. Такива табута ще ѝ дам на мястото на автора, че свят ще ѝ се завие. Ще я отсвиря толкова незабележимо, че ще разбере, че вече е аут чак като ме види с някоя друга.

# 97
Ех, ама никаква женска солидарност пък, капчица само.....Simple Smile
Авторът да си решава, току-виж свикнал на такава "връзка" и вземе и на него да му харесва. Чудя се, ако стане така, че дамата се усъмни дали господинът няма сексуална връзка настрани, как би реагирала? Бурно или ще я приеме?
Ако наистина има някакви задръжки, породени от минали събития, би трябвало сама да търси помощ, иначе това ще и пречи цял живот. А какво по-хубаво и лесно да се възползваш от наличието на добронамерен човек до теб, а не да слагаш табута. Табутата не виждам как помагат на проблема.

# 98
6 месеца без*бие, а ти си мислиш, че имаш връзка?!?
И аз мислех да питам автора как и защо е решил, че имат връзка. Не само без*бие, ами и безцелувчие, но имали връзка. Ти да видиш.

# 99
Ех, ама никаква женска солидарност пък, капчица само.....Simple Smile
Аз от такива заболявания не страдам Simple Smile

# 100
Moже , в нейните представи да е нормално, че така вървят връзките. Може и да чака пръстен преди секса.
Мисля, че това момиче, ако имаше действащи хормони, до сега да са й паднали гащите.
Чудя се на търпението на автора. Не става въпрос, точно, да я насилва, а да си изясни нейните виждания по въпроса. Ако мрънка и се усуква - Bella, ciao.

# 101
Ами то затова се говори и разговаря, не се налагат табута. Споделяш с най-близкия си човек и търсите решения. Още повече момчето, като го чета, няма да махне с ръка и да каже "оправяй се сама". Табутата по никакъв начин не решават проблемите.

# 102
Има и друг момент- да кажем, че тя реши да започнат реална връзка, но после се окаже, че странностите й продължават ? Понякога, хората имат съвсем несъвместими нагласи за живота. После,  ще излезе, че тя му е подарила най-милото, а той повече не ще.

# 103
ще излезе, че тя му е подарила най-милото, а той повече не ще.
Един виц:
Скрит текст:
Зайо Байо и вълкът се срещат и Зайо почва да се оплаква:
- Вълчо, ако знаеш какво стана... Лиса ме кани у тях на вечеря миналата седмица, сложила едни софри, едни свещи, една музика, хапнахме, пийнахме, па като легна тая изведнъж на леглото и викна Зайо, вземи най-скъпото ми...
-...и какво направи ти? - пита вълкът.
- Е как какво? Нищо, тоя нейния хладилник много голям и тежък, не мога да го мъкна.

# 104
Момичето със сигурност не го използва.
Никоя нормална млада жена няма да губи по-голямата част от ценното си свободно време, прекарвайки го с мъж, когото не харесва, само заради возенето с кола и спорадичното купуване на сладолед.
Авторът, като пише за "подаръци", вие нали не си представяте последен модел iPhone или гривна на Cartier? Вероятно иде реч за дрънкулки по 5-10 лв.
Тя не се вижда с него веднъж седмично, цуцайки го междувременно, за да предположим, че е налице потенциал за използвачество, а му отдава почти цялото си свободно време. Това е огромна инвестиция от нейна страна – най-голямата възможна, всъщност.
Момата просто не си пада по физическото съприкосновение по някаква причина. Пак казвам – не е единствената и има много млади момичета, които са с такива фабрични настройки.
Сега, дали истински обича автора – нямам представа, но със сигурност не ѝ е неприятен или противен, както се предположи по-назад.

И как ще има деца такава персона се чудя?
И въобще кой мъж ще я изтърпи. Без никакъв секс години, само няколко пъти за забременяване.

Как такива малки елементарни лъжкини и използвачки намират шарани да им се хващат? Потресаващо!

Балъци си има много.

Общи условия

Активация на акаунт