Токсична или трудна връзка?

• 16 166
  • 379
  •   1
Отговори
# 315
Разплаках се от умиление за невинното девствено момиче! Кой знае кого ощастливява, докато баламосва нашия злочест автор. Той сам си е виновен де, не изпитвам състрадание никакво.

# 316
Не харесвам такива жени,колкото и умиление да будят в мъжете. Абе, кажи си...няма да те огрее, не се напъвай,нека сме само приятели. Да е ясно и да не губиш времето на хората.
Ама да му харчиш парите и времето не го разбирам.

# 317
  • Berlin
Каква дискотека, какъв първи срещнат?
Тя нека си чака, но да остави автора на мира да си търси друга, вместо да го баламосва с проблеми с баща си и болежки в рамото.

# 318
Каква дискотека, какъв първи срещнат?
Тя нека си чака, но да остави автора на мира да си търси друга, вместо да го баламосва с проблеми с баща си и болежки в рамото.
От прочетеното дотук аз разбрах, че той я търси повече отколкото тя него. Та по - скоро той да я остави и да се огледа малко. Ако тя все пак продължи да го търси би било друго.

# 319
Интензио, идвай да се отчиташ,  че лелките що съвети дадохме, а обратна връзка няма.

# 320
Всичко си има граници, ако не иска интимност няма смисъл да продължавате. Губиш си времето. Ако не го правите всичко сега, то кога?

# 321
Разплаках се от умиление за невинното девствено момиче! Кой знае кого ощастливява, докато баламосва нашия злочест автор. Той сам си е виновен де, не изпитвам състрадание никакво.
Аз мисля, че двамата с автора са се намерили. Господ е събирач.

# 322
И на теб ли ти се струва, че авторът е девствен? Ставаме две. Simple Smile

# 323
Не само, Как' Сийке, макар че не съм от тях... Wink

# 324
Интензио, идвай да се отчиташ,  че лелките що съвети дадохме, а обратна връзка няма.
Тук съм, дами, събрали са се доста въпроси започвам да си пея всичко.
Така, на пръв поглед никакво развитие освен празни обещания и някакво гузно поведение, че съм повдигнал темата. Май само си дрънкам какво е нормално за една връзка, пък кучето лае - кервана си върви. Иначе вече никакво разкарване от/до работа, никакви обяди, излизам повече с момчетата, за нея - ако остане време.
И все пак почти всеки ден настоявам за това че съм прав и си натискам на това какво аз искам и продължава да мълчи. Кога ли ще и кипне и ще си каже всичко от-до! Вмъквам това, че настоява, че точно това което иска е връзка и "Ти не ме разбираш, не съм такъв човек". Както иска, все ми е тая вече, като иска да си стане монахиня.
Како Сийке, девствеността при мен си замина рано, предишната ми партньорка нямаше спирка, чак понякога ме е яд, че и бих дузпата.
 Пропуснал съм и да отговоря за финансовия въпрос. Тя си изкарва парички, не обичам да говоря за това, но са близко до 1000. Все пак и работи доста и смятам, че си ги заслужава. Сметките не ги плащам само аз както стана на въпрос по-горе, по-скоро предимно аз.
Също така за подаръците не е нищо особено наистина и повечето са за повод. Най-вече книги, които знам че иска да прочете, някакво
и аксесоарчета.. Нищо особено. Обаче най-лошо впечатление ми направи, че за нейн празник и подарих бижу, но до сега никога не го е носила. Като питах защо не получих ясен отговор. Не зная как да го тълкувам това.
С две думи - ако иска. Има и други.

# 325
Тя си изкарва парички, не обичам да говоря за това, но са близко до 1000.
Хм, в предишен пост беше писал, че тя получава висока заплата. Последно, висока заплата или близо до 1000?

# 326
Скрит текст:
Тук съм, дами, събрали са се доста въпроси започвам да си пея всичко.
Така, на пръв поглед никакво развитие освен празни обещания и някакво гузно поведение, че съм повдигнал темата. Май само си дрънкам какво е нормално за една връзка, пък кучето лае - кервана си върви. Иначе вече никакво разкарване от/до работа, никакви обяди, излизам повече с момчетата, за нея - ако остане време.
И все пак почти всеки ден настоявам за това че съм прав и си натискам на това какво аз искам и продължава да мълчи. Кога ли ще и кипне и ще си каже всичко от-до! Вмъквам това, че настоява, че точно това което иска е връзка и "Ти не ме разбираш, не съм такъв човек". Както иска, все ми е тая вече, като иска да си стане монахиня.
Како Сийке, девствеността при мен си замина рано, предишната ми партньорка нямаше спирка, чак понякога ме е яд, че и бих дузпата.
 Пропуснал съм и да отговоря за финансовия въпрос. Тя си изкарва парички, не обичам да говоря за това, но са близко до 1000. Все пак и работи доста и смятам, че си ги заслужава. Сметките не ги плащам само аз както стана на въпрос по-горе, по-скоро предимно аз.
Също така за подаръците не е нищо особено наистина и повечето са за повод. Най-вече книги, които знам че иска да прочете, някакво
и аксесоарчета.. Нищо особено. Обаче най-лошо впечатление ми направи, че за нейн празник и подарих бижу, но до сега никога не го е носила.
Като питах защо не получих ясен отговор. Не зная как да го тълкувам това.
С две думи - ако иска. Има и други.

Като четох, тя за нищо не дава ясен отговор. Оставай я, който иска да си блъска главата с разгадаването ѝ. Не се знае, ако я разгадае, дали ще е интересна повече. Във всеки случай не се живее лесно с такъв човек. Когато се обичат, хората тичат един към друг, а не се правят на интересни.

# 327
Тя си изкарва парички, не обичам да говоря за това, но са близко до 1000.
Хм, в предишен пост беше писал, че тя получава висока заплата. Последно, висока заплата или близо до 1000?
Чак пък да съм казал висока заплата..
Че те 1000 за къде по напред.

# 328
Достатъчно пари изкарва, за да бъде независима.
Последно, с 1000 лева кое по-напред или достатъчно пари изкарва, за да е независима?

# 329
Уиш, за някои това са доста пари. В родния ми град 1000 лв. е висока заплата. А ако са чисти, хептен.

Общи условия

Активация на акаунт