Токсична или трудна връзка?

• 16 187
  • 379
  •   1
Отговори
# 330
Казваш, че вече рядко се виждате, отдалечил си се, а тя почва ли по-настоятелно да те търси или?

# 331
За 20-годишна 1000 лв. не е никак лоша заплата, особено извън София.
Да не разказвам как с образование и 15 г. стаж тогава, ми предлагаха 750 лв. бруто, за което попитах дали е на седмица.....хахаха

Авторе, не искам да те отчайвам, то явно сте много различни.  Намери си някоя мома, която не се дърпа все едно зъб ще й вадиш!!!!

# 332
Авторе, какво ти има, че търпиш толкова време такъв инфантил, не мога да разбера.
Връзка нямате, слез от облаците. Никога не сте имали.
Хващай пътя и си търси нормална жена.

# 333
Казваш, че вече рядко се виждате, отдалечил си се, а тя почва ли по-настоятелно да те търси или?
Няма промяна, всичко си е същото.

Авторе, какво ти има, че търпиш толкова време такъв инфантил, не мога да разбера.

Търпя, защото съм привързан и не ми се иска да стане така, че 6 месеца са минали просто така - за нищо.

# 334
Скрит текст:

Скрит текст:

Търпя, защото съм привързан и не ми се иска да стане така, че 6 месеца са минали просто така - за нищо.

Шест месеца не можеш да прежалиш, а, като станат 10, 15 и не знам колко още би търпял? Дано не съм права, но ситуацията едва ли ще се промени.

# 335
Да, минали са 6 месеца, но времето върви в една посока,  няма да станат по-малко.  Като не става, теглиш чертата и това е. И за двама ви е мъчение тази "връзка".
Бягай, докато не са минали 5 години в чакане....

# 336

Не е за нищо. Един урок си получил, че тия, дето се правят на много "различни" от другите, обикновено са най-скучни и тегави. Нищо мистично и неразбираемо няма там- инфантилност само. Което е сладко до едно време...

# 337

Сериозно ли? Каква ти привързаност, това са глупости.
Ми запази си я за дружка и си намери нормална жена.
Ако още не си осъзнал, тези 6 месеца са минали напразно. Всички тук го осъзнават, само ти витаеш в облаците.

# 338
То и авторът не ми звучи като да е много влюбен, май егото го натиска да стои и да чака отварянето на заветната кутия на Пандора. А дали вътре ще има диаманти, или маринована херинга, е отделен въпрос.
Аз залагам, че тая консерва вече е отпечатана и е ядено от нея и всичко това е един цирк. Ако сега му пусне, той ще разбере, че не е тази, за която се представя и 6 месеца ги е правила майтап с него.

# 339
  • София
Каквато и да е тя, каквито и да са причините - няма да му пусне. Или поне, не иска. Ама грам. Нещо евентуално да го залъже, ама явно и това хич не й се ще. И какъв секс ще е това? Ще лежи като риба и ще вика айде приключвай? Заслужава ли си зорът?

А авторе, какво продължаваш да я притискаш и да й натякваш? Това е гнусно. Секс се прави по желание, а не защото някой ти се обяснява и натиска по цял ден. Стига си я насилвал, особено пък ако й вярваш за опита за изнасилване, как си представяш го усеща всичко това? Ти на тоя етап май просто искаш да си избиеш инвестиции, като един от съседната тема, който много дал за 4 месеца. Накрая ще я чукнеш и ще ти охладенее всякакъв мерак. Я вземи я приключвай тая работа, и освободи и двама ви.

# 340
То и авторът не ми звучи като да е много влюбен, май егото го натиска да стои и да чака отварянето на заветната кутия на Пандора. А дали вътре ще има диаманти, или маринована херинга, е отделен въпрос.
Аз залагам, че тая консерва вече е отпечатана и е ядено от нея и всичко това е един цирк. Ако сега му пусне, той ще разбере, че не е тази, за която се представя и 6 месеца ги е правила майтап с него.

Нито е влюбен, нито е привързан. Още не е спал с нея. Каква любов.
Знаем приказката, че мъжете обичат с очите си, а жените с ушите си.

# 341
Каквато и да е тя, каквито и да са причините - няма да му пусне. Или поне, не иска. Ама грам. Нещо евентуално да го залъже, ама явно и това хич не й се ще. И какъв секс ще е това? Ще лежи като риба и ще вика айде приключвай? Заслужава ли си зорът?

А авторе, какво продължаваш да я притискаш и да й натякваш? Това е гнусно. Секс се прави по желание, а не защото някой ти се обяснява и натиска по цял ден. Стига си я насилвал, особено пък ако й вярваш за опита за изнасилване, как си представяш го усеща всичко това? Ти на тоя етап май просто искаш да си избиеш инвестиции, като един от съседната тема, който много дал за 4 месеца. Накрая ще я чукнеш и ще ти охладенее всякакъв мерак. Я вземи я приключвай тая работа, и освободи и двама ви.
Аз също се сетих за потребителя с нараненото его, но при него поне може би е било двустранно а при теб.. Мисля че любовта ти към нея е отстъпила на яда и неотстъпчивостта. Ядосан си й но няма да дадеш назад. Недей да я притискаш, като не ще, не ще. Бъди малко егоист.

# 342
Той е достатъчен егоист. Любов при него не виждам. Само наранено его и инат.

# 343
Е каква любов очакваш, при положение, че дори не го е целунала за 6 месеца? Защо се очаква от него да се върти на пета покрай нея от любов, а тя да дава само неясни обещания и празни приказки? Реализмът и любовта не са напълно изключващи се понятия, най-боли когато са и двете. Демек виждаш, че няма да стане, но не можеш да се откъснеш заради любовта ти. И докато при мен моята най-добра приятелка не ме е залъгвала, че сме нещо повече от приятели, тук момичето си го развърта много качествено с празни приказки и обещания.

# 344
Любовта може да бъде и изгубена (тя изчезва) при студено и гадно отношение от любимия човек. Тъй де. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт