1 АЕГ - тема 4

• 80 433
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
И ние вече сме в отбора!❤️
STEM-паралелката с профил Предприемачиство и ИТ.
Дано класът е добър и намерят истински приятели!

# 331
  • София
И ние сме в отбора Simple Smile
Много ми е мило, въпреки че това не беше първото желание на сина ми, защото това е училището, което аз завърших преди … години и изкарах най-хубавите си години там. Сега и той ще учи там и искрено се надявам да му допадне и хареса Simple Smile

# 332
И ние сме в отбора Simple Smile
Много ми е мило, въпреки че това не беше първото желание на сина ми, защото това е училището, което аз завърших преди … години и изкарах най-хубавите си години там. Сега и той ще учи там и искрено се надявам да му допадне и хареса Simple Smile
Честито и на вас! Писах Ви на ЛС 🙂

# 333
  • При любимите ми хора
Моля да споделите как премина записването в 8 клас тази година след първо класиране. Очаквам в четвъртък и петък да е доста натоварено и всяка предварителна информация ще е добре дошла.

# 334
  • Sofia
Аз писах в другата тема- ние се записахме след първо класиране, буквално за 5мин. В коридора са поставени маси с необходимите бланки, една любезна дама ни показа какво да попълним. След това в стаята ни намериха в списъка, отбелязаха го, взеха бланките и свидетелството, дадоха ни подготвените бележки и това е. Много любезни, усмихнати, бързи. Казаха да чакаме родителската среща за информация и засега да не купуваме учебници. Около 9.40 сутринта беше това.

# 335
Моля да споделите как премина записването в 8 клас тази година след първо класиране. Очаквам в четвъртък и петък да е доста натоварено и всяка предварителна информация ще е добре дошла.

Здравейте,

доста спокойно и бързо. На обяд се сменят екипите, които записват и става малко забавяне. Ако можете - отидете преди 12 и след 13 часа. По спомени, това беше часовият диапазон. Можете да се обадите и да попитате - много са любезни и внимателни. Възможно е и да няма струпване -доколкото разбрах - голяма част от децата са се записали на първо класиране.

# 336
А при записването искат ли копие на акт за раждане? Защото в някои училища искали

# 337
  • Sofia
А при записването искат ли копие на акт за раждане? Защото в някои училища искали

Дано някой друг се включи, честно казано не помня. Ние носихме с нас, защото след това ходихме да подаваме за ЛК. Не мога да се сетя искаха ли да го погледнат в училището, но не пречи да носите акта за всеки случай.

# 338
В сайта на 1 АЕГ пише, че искат актове за раждане , ако децата  са близнаци- копия и оригинали.

# 339
  • София
Носи се копие на акта за раждане.

# 340
Сигурни ли сте, че искат копие от акта за раждане, че и аз така го разбрах , че е само за близнаци🤨, защото сме тръгнали да се записваме   и не го носим , а сме от доста далече…

# 341
Сигурни ли сте, че искат копие от акта за раждане, че и аз така го разбрах , че е само за близнаци🤨, защото сме тръгнали да се записваме   и не го носим , а сме от доста далече…
Ама днес не записват...чак утре може 😃

# 342

Да, ние утре ще се запишем, но сме тръгнали вече, наистина държат ли на акта за раждане, дали може и по късно да се представи .

# 343

Да, ние утре ще се запишем, но сме тръгнали вече, наистина държат ли на акта за раждане, дали може и по късно да се представи .

Ами малко рисково..Горе казаха, че трябва копие от акта. Освен някой поне да ви го снима? Може в някоя книжарница да се разпечата .

# 344
И аз се включвам🙂.
Дъщеря ми  е приета в паралелката с предприемачество. Пожелавам успех на всички деца.

Общи условия

Активация на акаунт