1 АЕГ - тема 4

• 80 340
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Нели Петрова. Конкурсите за директори бяха спрени от съда мисля.
Иначе се очаква нов директор в обзоримото бъдеще.

# 496
Благодаря!Весели празници!

# 497
Тази година абитуриентският бал на 25ти май ли е? Защото съм останала с впечатление, че е на 24ти...

# 498
  • София/Благоевград
На 25ти е.

# 499
Здравейте, някой може ли да сподели опциите за избор на профилирани предмети за 11 и 12 клас. До кога най-късно десетокласниците трябва да изберат?

# 500
Здравейте, някой може ли да сподели опциите за избор на профилирани предмети за 11 и 12 клас. До кога най-късно десетокласниците трябва да изберат?

Първи и втори профил са задължителни- английски и втори език.
Трети профил - избираеми предмети- БЕЛ, математика или химия.
Четвърти профил- всички останали предмети/ без трети профил и езиците/
По някое време втори срок ще подават заявления за избор.

# 501
  • София
И най-хубавото е, че няма задължителни комбинации. Например БЕЛ+история.
БЕЛ може да се комбинира и с география и с философия и с информационни технологии.

# 502
При моето дете има още време, но не разбрах, задължително за трети профил един от профилиращите е Бел, математика и химия ли? Не може т.нар. трети профил да е някой друг предлаган предмет, примерно допустимо ли е 3 и 4 профили да са История и Философия или География и ИТ или някаква друга комбинация, но без БЕЛ и математика или химия?

# 503
При моето дете има още време, но не разбрах, задължително за трети профил един от профилиращите е Бел, математика и химия ли? Не може т.нар. трети профил да е някой друг предлаган предмет, примерно допустимо ли е 3 и 4 профили да са История и Философия или География и ИТ или някаква друга комбинация, но без БЕЛ и математика или химия?
Не, за съжаление. Трети профил е само БЕЛ, математика или химия. Моят син също искаше история и философия да са му 3 и 4 профил, но не може.

# 504
  • София
Здравейте , от  къде да изтегля бланка за отсъствие по дом.причини , не намерих в сайта !Благодаря

# 505
  • sofia
Няма май, аз си изтеглих от сайта на друго училище и си я адаптирах.

# 506
  • София-Младост
Последно си я написах собственоръчно.
Втория срок започват в 7.30 първа смяна 🙄

# 507
Здравейте, има ли родители на деца в 11 и 12 клас? Интересува ме профил Математика и по-точно дали сте доволни от подготовката и преподаването на предмета? Наистина ли е на много високо, академично ниво? Дъщеря ми и нейни съученици направо са се стреснали и не смеят да го изберат.

# 508
Аз също се интересувам от профилите, че с тях става една бъркотия.. Чета  например в други теми, че материалът в профили биология и химия няма нищо общо с този, който е необходим за кандидатстване в медицински университети и едва ли не съветват, да не ги записват децата. Има ли някой с актуално мнение за преподавателите по тези профили в гимназията ?

# 509
Има ли отзиви за профил ИТ?

Общи условия

Активация на акаунт