Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 79 124
  • 788
  •   1
Отговори
# 135
  • Вестерос
Да, преглежда и по ЗК в клиника Нова.

# 136
Да, преглежда и по ЗК в клиника Нова.
Предполагам за Д-р Ангелина Симеонова  става дума.  Тя само бъдещи майчета ли преглежда, а жени в предменопауза?  Не я познавам, не съм била на преглед при нея. Ще съм благодарна за отзиви. Може да имам нужда хормони да ми се изследват.

# 137
  • Вестерос
Виждала съм от всякакви възрасти жени пред кабинета ѝ. Освен при нея, аз съм ходила последните години и съм много доволна и от д-р Савулева,  но тя работи само на частно.

# 138
Д-р Савулева я знам, тя е лекарка на майка ми, много е добра, навремето ми излекува с правилния антибиотик заболяване, предизвикващо сп.аборт, което други лекари не можаха, и твърдяха, че не пречело.

Аз обикновено посещавам Санита - д-р Крумовски и д-р Христова, но те са на различно мнение за един мой казус.

# 139
  • Вестерос
2016 год. се доверих на многото хваления във форума за д-р Крумовски, доста недоволна останах от него обаче. След това съм посещавала само д-р Савулева до сега, когато заради ЖК избрах д-р Симеонова, а и тя е доста запозната с тромбофилията, която имам.

# 140
Здравейте,
Някой има ли информация къде преглежда Симона Анжел? И някакъв телефонен номер, става дума за водене на ЖК.

Здравей Чери,
Какви са ти впечатленията от нея? Аз се водя при нея, но ме притеснва факта че не изражда. Може би, ако имах тази информация по-рано изборът ми щеше да бъде различен.

# 141
Здравейте, бях на обикновен годишен преглед при д-р Елица Желева в ДКЦ Чайка, но ми се струва, че говори твърде много на различни теми и е по-груба някак си за мен. Имате ли впечатления, ако сте я посещавали? Мога ли да продължа да й се доверявам?

# 142
Здравейте, бях на обикновен годишен преглед при д-р Елица Желева в ДКЦ Чайка, но ми се струва, че говори твърде много на различни теми и е по-груба някак си за мен. Имате ли впечатления, ако сте я посещавали? Мога ли да продължа да й се доверявам?
Здравей, аз се следях при нея и останах доволна. Беше на разположение по всяко време и всеки път ме преглеждаше обстойно. Говори много да, но по-добре отколкото да мълчи и ти да трябва да разпитваш за всичко

# 143
Момичета, да ви попитам някой бил ли е при Красимира Желязкова за стимулиране на овулацията и проследяване?

# 144
Здравейте! Разбрах, че Д-р Свраков вече не изражда, понеже се е пенсионирал, но дали преглежда поне в частния си кабинет?

# 145
Steliyanaaa, аз съм ходила при Елица Желева и за мен това е най-некомпетентният лекар, при който съм била. Може би за рутинни прегледи и наблюдение на нормално протичаща бременност е ок, но ако има проблем вдига ръце /поне в моя случай/. Никога няма да забравя какво ми беше казала - "нещо не е ок тука, ама аз да не съм Господ да знам какво ти е, върви на специалист".

Аз също имам питане, дали някой има мнение за д-р Мая Горчевска и Николета Табакова /видях пост по-горе, че е преустановила работа, но дали е още така и дали сте доволни от нея/?

# 146
  • Вестерос
Моя близка не е доволна от Табакова, пращаше я на операция, даже я беше насрочила, а се оказа, че въобще не е за операция. Жената до Плевен ходи при специалисти за второ мнение.

# 147
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър акушер-гинеколог, който работи със здравна каса за цитонамазка и има съмнения за полип и искам да ме види друг лекар като второ мнение..много ми е притеснено понеже съм млада.. не съм бременна.
Благодаря предварително на всички изразили мнение и препоръки!

# 148
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър акушер-гинеколог, който работи със здравна каса за цитонамазка и има съмнения за полип и искам да ме види друг лекар като второ мнение..много ми е притеснено понеже съм млада.. не съм бременна.
Благодаря предварително на всички изразили мнение и препоръки!

Д-р Атанас Александров, работи с направления в Майчин дом

# 149
  • Варна
Какъв полип, на цервикалния канал ли? Д-р Славчев препоръчвам аз. Работи по ЗК. Преди 3-4 години имах полип на цервикса, махна ми го в отделението в Окръжна болница, след това не съм имала никакви проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт