Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 79 133
  • 788
  •   1
Отговори
# 150
И двамата за чеп за зеле не стават. Голям реклама им се прави тук. За единият разбрах,  че му пишат похвалите сестра...
И двамата са ме "лекували"
Единият ме остави на стажант да ме оперира (разбрах го в последствие ) и ми унищожиха почти яйчниковият резерв. Другият бременна ме прегледа с кървене. Първо каза, че всичко е наред и да си ходя в къщи.  Настоявах да нощувам в болницата под наблюдение понеже ми бе за втори път.
Съгласи се погледна ме пак, реши да направи тест за ОВ и отсече, че е положителен.
ИЗКАЗА МИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ, ЧЕ ГУБЯ БЛИЗНАЦИТЕ!!!!
Нямало какво да се направи и ще ме приеме, защото вече се застрашавал моят живот....
Да са ми живи и здрави ...спят сега в съседната стая....

Знам, че "фенките" и на двамата ще ме изядете с парцалите, но това е моят опит с тези "светила".

# 151
  • Вестерос
За кого става въпрос?

# 152
Извинявайте, какво е ОВ?
Радвам се, че всичко с децата Ви е наред☘☘
И двамата за чеп за зеле не стават. Голям реклама им се прави тук. За единият разбрах,  че му пишат похвалите сестра...
Единият ме остави на стажант да ме оперира (разбрах го в последствие ) и ми унищожиха почти яйчниковият резерв. Другият бременна ме прегледа с кървене. Първо каза, че всичко е наред и да си ходя в къщи.  Настоявах да нощувам в болницата под наблюдение понеже ми бе за втори път.
Съгласи се погледна ме пак, реши да направи тест за ОВ и отсече, че е положителен.
Нямало какво да се направи и ще ме приеме, защото вече се застрашавал моят живот....

Знам, че "фенките" и на двамата ще ме изядете с парцалите, но това е моят опит с тези "светила".

# 153
За кого става въпрос?
Ако питате мен и за Александров младши и за Славчев.

P.S "ОВ" - околоплодни води.

# 154
По- полезен щеше да е поста ви, ако бяхте препоръчали някой...та чия фенка сте вие?

# 155
Здравейте,
Някой има ли информация къде преглежда Симона Анжел? И някакъв телефонен номер, става дума за водене на ЖК.

В центъра до АГ болница преглежда .Д-р Симона Анжел - - тел.0895 518 173

А знаете ли дали води ЖК по НЗОК?

# 156
Здравейте,
Някой има ли информация къде преглежда Симона Анжел? И някакъв телефонен номер, става дума за водене на ЖК.

В центъра до АГ болница преглежда .Д-р Симона Анжел - - тел.0895 518 173

А знаете ли дали води ЖК по НЗОК?

Да, води но имайте предвид, по НЗОК се полагат 2 безплатни ехографа в 3 и 5 месец, освен ако бремеността не е рискова тогава са 4 мисля. Другите се заплащат по 60лв и базисни изследвания кръв, урина в 3,5 и 7 месец.

# 157
  • Варна

Кой лекар ви помогна в крайна сметка?

# 158
Здравейте, мнение за Мария Ангелова за проблемно забременяване, не следене на бременност?

# 159
loter, Господ и инстинкта ми да не плача, да се успокоя за да не предизвикам контаркции.
Казвах си, че докато имат жизнени показатели близнаците нищо не е загубено, въпреки изказаното ми съболезнование и уверението, че нищо не може да се направи за запазване на бременността.
Вливаха ми антибиотик и магнезии.. Лежах 5 дни за задържане въпреки, че ме приеха с "започнала родова дейност" заради положителният тест за ОВ  - 20 г.с...
На по-късен етап адекватно подходи доктор Жасмин Костов и благодарение на него можеше веднага да ми бъде направено спешно секцио. Следих се при него и при доктор Ангелина Симеонова.

# 160
Какъв полип, на цервикалния канал ли? Д-р Славчев препоръчвам аз. Работи по ЗК. Преди 3-4 години имах полип на цервикса, махна ми го в отделението в Окръжна болница, след това не съм имала никакви проблеми.

Какво точно представлява този полип опасен ли е задължително ли трябв да се премахне.. притеснена съм много.. дали няма жена гинеколожка, която да ми препоръчате

# 161
Аз от скоро ходя при д-р Савулева. Обичайна практика ли е прегледа да е само на видеозон? Добър лекар ли е?

# 162
Аз от скоро ходя при д-р Савулева. Обичайна практика ли е прегледа да е само на видеозон? Добър лекар ли е?
Ако сте бременна  да, гледа се само на видеозон коремен.
Ако не сте бременна не мисля, че е редно прегледа да е само на видеозон.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 10:27 от Joy Joy

# 163
  • Вестерос
Мен ме е гледала и отдолу не само на видеозон. Бременни гледа само на видеозона и то коремен в началото.

# 164
  • Варна
Какъв полип, на цервикалния канал ли? Д-р Славчев препоръчвам аз. Работи по ЗК. Преди 3-4 години имах полип на цервикса, махна ми го в отделението в Окръжна болница, след това не съм имала никакви проблеми.

Какво точно представлява този полип опасен ли е задължително ли трябв да се премахне.. притеснена съм много.. дали няма жена гинеколожка, която да ми препоръчате
Опасен принципно не, доброкачествено образувание е. Може да прокървява и да пречи за забременяване, доколкото знам.
Относно "рекламата" - тук всеки има право на мнение и повечето пишем от собствен опит. Аз поне не съм чула за лекар, за когото няма ни едно лошо мнение. Съжалявам за лошите преживявания, но и двамата имат много доволни пациенти, та да се налага сестри да им пишат похвалите и да ги "рекламират".

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 16:17 от Месечинка виторога

Общи условия

Активация на акаунт